Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati!!!

din 25 mar 2005 17:21 de Nekunoskuta

Uneori si medicii o mai dau in bara. Asta e...:) Daca totusi ti-au facut un control atent cred ca ar fi fost imposibil sa greseasca. Din cate stiu eu...scurgerile vaginale sunt normale in perioada pe care o precizezi tu deoarece e perioada ...

Re: Re: Re: Re: marirea sanilor

din 25 mar 2005 16:37 de Cezara

Eu te sfatuiesc sa nu incerci cu anticonceptionale. Am o prietena farmacista care are niste probleme cu ovarele si i-a recomandat medicul niste anticonceptionale de la care i s-au marit vizibil sanii mai ales ca ea chiar ii are mici. Aratau ...

Re: Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul

din 25 mar 2005 16:10 de Cezara

Re: Re: Re: Re: este adevarat ca....?

din 25 mar 2005 14:44 de Cezara

Bineinteles ca poti ramane insarcinata si daca esti virgina! Si inca ceva. Poti ramane insarcinata si doar de la lichidul acela pe care-l elimina penisul cand se excita. Si o stiu din surse sigure de specialitate. Doar ca sansele sun f. ...

Re: Re: Re: este adevarat ca....?

din 25 mar 2005 14:21 de necunoscutaS

Acum haideti sa va spun si eu ce stiu.Sunt cupluri care se chinuie ani intregi sa aiba un copil...adica el ejaculeaza in ea,exact in perioada fertila,adica la ovulatzie.Poate ca va intrebatzi de ce totusi ea nu raamane insarcinata.Ei bine,el ...

Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

din 25 mar 2005 13:46 de necunoscutaS

Orgasmul unei femei este divin...dupa orgasm,toate itzi reushesc...simtzi ca zbori si toate itzi ies cum trebuie...Pacat ca unii barbatzi nu stiu sa aduca femeile la orgasm.Este si asta o arta.Corpul nostru este atat de complex...Si atunci cand ...

Re: Re: DUREAZA PREA PUTIN!

din 25 mar 2005 13:22 de necunoscutaS

Chiar daca sunt fata,itzi pot da un sfat destul de eficient...incearca sa aplici "apneea".Apneea este ceea ce se mai numeste si "tzinerea respiratziei".Imagineaza-tzi ca esti sub apa si nu ai cum sa respiri.Dar nu exagera,adica ...

Re: Re: Re: marirea sanilor

din 25 mar 2005 13:11 de valentine

mdea e relativ simplu...cum baietii fac abdomene pt a li se dezvolta muschii abdominali cam asha e si la sani...

Re: Re: marirea sanilor

din 25 mar 2005 13:06 de necunoscuta

Cu ajutorul masajului,sanii mei au crescut cu un numar,si totul in doar 6 luni...imi fac un masaj siplu o data la 3-4 zile,seara inainte sa ma culc.Masajul e cat se poate de simplu,si poti incepe prin masarea lor,de la exteriorul lor,adica din ...

Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 25 mar 2005 09:48 de Infector

Baga-ne-am pula-n ele de sentimente!

din 24 mar 2005 22:26 de Guest

Mesajul asta nu e adevarat: pentru ca e scris de o femeie! Un tip nu da atatea detalii si nu vorbeste despre "castele":D:D:D 1-0 pentru Chaos Theory!!!

Re: Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 24 mar 2005 20:02 de Chaos Theory

devii ridicola ...si repet a doua oara ca am pretentzii de la tine!a treia oara o sa iti dau cu ceva in cap ca sa iti aduci aminte cand trebuie, ce trebuie si unde trebuie sa vorbesti despre tine! ):(

Re: Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 24 mar 2005 19:59 de Chaos Theory

normal ca nu ma supar! si imi convine de minune si insensibil si inconstient!:)

Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 24 mar 2005 19:53 de Nekunoskuta

Nu ai cunoscut durerea, nu ai cunoscut sentimentul ca nu esti unde trebuie, cand trebuie, ca vrei sa schimbi intr-un fel sau altul situatia care e dureroasa pentru ambele parti, nu ai plans si te-ai intrebat cu ce ai gresit de tocmai tu ai fost ...

din 24 mar 2005 19:49 de Guest

Nu stiu daca mesajul e la misho... Dar daca nu e ;).....exista o solutie fff rapida; sa se duca la biserica cat mai des si sa asiste la toata slujba. Sa taie orice legatura cu cei care i-au facut rau, sa se gandeasca la altceva (orice in afara de ...

din 24 mar 2005 19:46 de Chaos Theory

sigur nu ma uit la MARIMAR?:D:D:D

MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 24 mar 2005 19:14 de MarkD

Daca intr-o zi cunosti o femeie care-ti fura mintile,crezi ca e jumatatea ta,afli totul despre ea,mai ales ca a suferit cat 3 vieti si TE DOARE DUREREA EI,cum faci sa-i ridici moralul,e la pamanat,te respinge,nu vrea sa mai auda de barbati,a clacat ...

Re: marirea sanilor

din 24 mar 2005 13:34 de MaGiCiAnU

Marirea sanilor:Masaj:Ca ne place, ca nu ne place traim intr-o perioada in care femeie sau barbat, aproape toata lumea incearca sa arate cat mai atragator fizic, in speranta uneori inconstienta ca asta il va face sa fie mai iubit. Ce sa mai, toata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 14:45 de Nekunoskuta

Mai fato...cu riscul de a-ti parea rautacioasa...de ce ai zis "da"???? Nu ai putut sa-l refuzi? Cum asta, tre' sa te invete cineva sa zici "NU" atunci cand trebuie? Ti-e frica de ce s-ar putea intampla deci nu vrei sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 09:29 de Nekunoskuta

IN SFARSIT(!)(!)(!) Dupa zeci de posturi in care o incurajai ti-ai dat seama ca situatia e gri si nu merita. Bravo. Oare nu puteai face asta de la inceput (?) :unsure: Era destul de evident. Daca mai asteptai putin fata asta de 13 ani o facea cu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 889 din 1098
«   1 ... 886   887   888   889   890   891   892 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare