Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 2 mar 2005 11:24 de ExoticDream

Nu trebuie ca parintii sa tina sub control "hormonii tropaitori", chiar si la 14-15 ani esti capabil sa judeci cu capul propriu si personal (ala cu creier, ca sa nu existe interpretari), ai suficient discernamant si poti decide daca ...

Re: Re: Re: Cunosterea....

din 2 mar 2005 11:05 de ExoticDream

Pai a cunoaste inseamna a lua cunostinta de un obiect, fenomen etc. reflectat în constiinta, a stabili in chip obiectiv natura, proprietatile sale, relatiile dintre fenomene, a le da o interpretare conforma cu adevarul. Tu ai vrut probabil ...

Re: intrebare interesanta

din 2 mar 2005 08:16 de Demonul

E ceva normal sa suferi cand te desparti de o persoana draga,mai ales daca o iubeai..sunt multe explicatii care se pot da acestei suferinte,dar nu cred ca au vreun rost..asa este omul...cat despre sfaturi..trebuie sa gasesti ceva sa-ti ocupe cat mai ...

Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac

din 2 mar 2005 00:13 de simona

Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 1 mar 2005 23:02 de Nekunoskuta

Nu cred ca ca fetele se lasa pacalite, multe sunt destul de emancipate de la varste foarte mici si fac sex de curiozitate nu pt ca ar fi pacalite. Si inca ceva...parintii nu vor putea niciodata tine sub control hormonii "tropaitori" si ...

din 1 mar 2005 22:46 de Taqua

In final, iata o parere cu care sunt intru totul de acord. Singura problema este ca nimeni nu ii trimite sa faca sex, cum spui tu, o fac din proprie initiativa. La o varsta la care nici macar nu se considera ca ar poseda discernamant ...

Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 1 mar 2005 20:19 de dulcik

Sunt de acord cu ce ai spus la inceput dar parerea mea este k nu parintii trebuie sa tine sub control hormonii "tropaitori".Mai bine le-ar face o educatie sexuala si sa ii faca sa inteleaga k la 14,15,16 ani nu sunt pregatiti psihic si ...

Re: Love on internet2

din 1 mar 2005 19:34 de valentine

Turcule mancati-as sabia ta...mai intra tata si posteaza ceva ca ma intereseaza si pe mine ce-ti rasp astia....

din 1 mar 2005 16:10 de ExoticDream

Nu cred ca intelegi...;) Eu una AM GLUMIT cand am spus ca as face totul (vorba stim noi cui!) pentru a-mi cultiva copiii dpdv sexual tocmai pentru a sublinia aberatia de a sari etape si a vana o "maturizare" precoce iluzorie! Ca si ...

Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 1 mar 2005 15:38 de shiminika

Pentru toti cei care spun acum ca vor pune prezervativele in mana copiiilor lor de 14,15,16 ani...am un mesaj:NU MAI SPUNETI ASTA OAMENI BUNI,PENTRU CA NU VETI FACE ASA...oricat de modern ar fi un parinte,ar face asta doar daca nu ii pasa de ...

Re: Re: Cunosterea....

din 1 mar 2005 13:39 de trinchi

Ceea ce zici tu se numeste constientizare, recunoastere a sentimentelor, orice om stie ca inseamna frica, dragoste, iubire, dar nimeni nu poate sa le descrie! Cat despre sentimentele altora recunosc ca nici macar cel mai bun pshiholog nu le ...

Re: Cunosterea....

din 1 mar 2005 13:27 de ExoticDream

Daca esti un om rational, firesc ar fi sa-ti (re)cunosti sentimentele proprii si personale (sa zicem cu o marja de eroare de 1-5%), nu? Doar nu ai vrea sa vina un prieten sau o ruda sa-ti spuna pe cine iubesti, pe cine urasti sau cine iti este ...

Re: Cunnilingusul

din 1 mar 2005 10:25 de ExoticDream

In fiecare an, de Martisor, a devenit un obicei sa se discute despre cunnilingus aici, se pare ca toata lumea devine brusc "sentimentala" cand ofera o tinicheluta cu snurulet (a se citi martisor, simbol al primaverii bla bla bla) si se ...

Re: voi ma omorati!!!

din 28 feb 2005 20:55 de Nekunoskuta

Ce e atat de greu de inteles ca mai bine te protejezi decat sa bage saraca fata pastile in ea sa-si deregleze organismul? Mare belea si cu Postinor2 astea...acum toti cred ca pot face sex neprotejat linistiti ca apoi ia ea o pastila si nu se ...

Re: voi ma omorati!!!

din 28 feb 2005 13:55 de ExoticDream

IAR??? NOI te omoram? Suntem noi vinovati ca faci tu prostii? Toata lumea de aici a fost de buna credinta si ti-a explicat, de ce nu ti-ai luat notite? E simplu, mai! Acum nu mai faci nimic, probabil problema e rezolvata, dar ai supus organismul ...

Re: Re: Am nevoie de un raspuns

din 28 feb 2005 13:51 de ExoticDream

Nu neaparat o noua relatie ar fi leacul, ci gasirea unor activitati care sa-i ocupe in mod interesant si placut timpul in care s-ar gandi (inutil) la ea. In cazul unei noi relatii.....ai spus un mare adevar: te poate multumi doar ceva echivalent ...

Re: Re: Problema cu pilule de urgenta!!!

din 28 feb 2005 12:16 de okidoki

Mai am una pe Yahoo Messeger care zice ca daca o fata ia postinor 2 trebuie sa ii vina ciclul exact dupa o saptaman!!! Mah ce mama dracului !!! zice acolo in prospect ca 60% au ciclul normal, si ca la restul poate intarzia!!! Eu nu mai ...

voi ma omorati!!!

din 28 feb 2005 12:11 de okidoki

Mai am una pe Yahoo Messeger care zice ca daca o fata ia postinor 2 trebuie sa ii vina ciclul exact dupa o saptaman!!! Mah ce mama dracului !!! zice acolo in prospect ca 60% au ciclul normal, si ca la restul poate intarzia!!! Eu nu mai inteleg ...

Re: Problema cu pilule de urgenta!!!

din 28 feb 2005 00:34 de dulcik

Aceste pastile nu se iau in mod regulat.Nu ra mai fi trebuit sa faci sex neprotejat cu ea a doua zi.PAstilele Postinor2 sunt cele mai bune.Am luat si eu o data si nu s-a intamplat nimic adik nu am ramas.Normal trebuie sa ii vina ciclul cam la 5 ...

Re: Re: Re: Re: VIN de V Day

din 25 feb 2005 22:32 de |mortall

Ai dreptate aici, dar nu precizezi cand ti se va intoarce si in ce fel, adica tu poti sa faci fapte bune si sa ti se intoarca invers, sau poti face fapte bune si sa ti se intoarca pe la 80 de ani cand nu prea mai ai ce face? got it(?) Iti spun ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 895 din 1098
«   1 ... 892   893   894   895   896   897   898 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare