Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Iar problema de erectie

din 15 feb 2005 23:06 de oricare

Nu am facut sondaje printre femei pentru a observa daca barbatii stiu sau nu sa faca sex si daca m-as apuca sa scriu parerea mea despre ceea ce fac eu ar suna ciudat pentru ca ar fi un punct de vedere foarte subiectiv. Asa ca ocolim ...

Re: Iar problema de erectie

din 15 feb 2005 15:10 de Rose

Problema baietilor este ca nu prea stiu sa faca sex. Cei mai multi cred ca daca au erectie si in final ejaculeaza au si facut sex....:lol: Parerea mea este ca trebuie sa invete sa faca sex, daca vor sa se simta super-extraordinar intr-o partida de ...

SFAT: Un penis f f mic

din 15 feb 2005 09:19 de CIRIPEL

FRATE IN TRADEVAR ESTE CAM MICA BINE CA SI EU NU ZIC CA SUNT ALA CU S... MARE DAR CAT DE CAT AM 17 CM SI AM DABIA 18 ANI DAR TU LA 20 CRED CA NU ESTI DE LOC DEZVOLTAT CA SI EU NU SUNT DEZVOLTAT AM 1.65 M SI NU CRED CA SUNT PREA DEZVOLTAT ASA CA CRED ...

Re: Iar problema de erectie

din 14 feb 2005 14:13 de valentine

Hehe buna intrebare...am si eu parte de faze dastea uneori...cine stie ziceti si mie....

Iar problema de erectie

din 14 feb 2005 13:52 de oricare

Dupa cum se vede din titlu , am o problema cu erectia. Cheful de a face dragoste cu prietena mea (la care tin mult) nu lipseste deloc , ba dimpotriva insa penisul meu intra in erectie totala doar prin stimulare ori manuala ori orala. De cand incepem ...

Re: orgasm

din 14 feb 2005 12:54 de CIRIPEL

NU NEAPARAT POZITIA CONTEAZA SI TREBUIE SA STIE SI EL CUM SA TE IA DAR DE INDICAT AR FI SA TE URCI PESTE EL SI IN TIMP CE EL TE PENETREAZA SA TE FRECI DE CLITORIS:DB)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

din 13 feb 2005 14:01 de Vampyrela

Da uite stiu un caz in care ea are 21 si el 16 si sunt pe aceeasi lungime de unda; nu am ce sa zic decat sa-i admir nu? P.S. Si lasa-ne cu pedofilia ca nu se pune vorba de asta aici...:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

din 13 feb 2005 13:57 de Vampyrela

Dupa cum spuneam...mai sunt si exceptii sunt constienta de lucrul asta....

Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

din 13 feb 2005 13:10 de Alukca

dupa mine diferentza de varsta nu este chiar deloc relevanta si desigur nu ma refer la cazurile disperate : el 60 si ea-22 !:) cred ca trebuie sa stii foarte bine pe ce te centrezi in cautarile tale:vrei un corp tanar si o fatza frumoasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

din 13 feb 2005 12:55 de 1

Nu sunt de acord. Daca ai intalnit unul care nu era destul de matur pentru tine nu inseamna ca trebuie sa generalizezi ! Eu de exemplu sunt cu o fata cu 4 ani mai mare decat mine de ceva vreme si merge bine relatia. BTW am 19...

Re: Ecce raspunsul!

din 13 feb 2005 10:24 de Vampyrela

Stiu ca e cam tarziu, dar merci pt sfat...a fost de mare ajutor...acum e mai bine. u r the best:lol:merci

Re: Injuraturile - o solutie?

din 13 feb 2005 01:05 de ExoticDream

A spune ce simti pare sa te conduca uneori la nevoia de a injura. Desi se intampla ca societatea sa te faca sa simti impulsul de a injura ca un birjar, trebuie sa constientizezi ca injuraturile vindeca doar tensiunile tale acumulate, atat. Cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: expertilor..si nu numai

din 11 feb 2005 20:10 de xxxxx

Mesaj de pace plin de minciuni? Poate e scris pentru "public", nu pentru mine. Nu pot sa promit ca nu voi avea nimic de spus daca afirmatiile tale vor fi tot departe de realitate. Si tu ai putea face un mic efort de a minti mai putin ...

Re: Re: Re: Re: expertilor..si nu numai

din 11 feb 2005 13:53 de ExoticDream

Multumesc pentru complimentele mereu noi (acum sunt o fiinta lipsita de bun simt, amuzanta si infatuata)! Imi pare rau ca nu ai dorit sa solutionam aceasta *problema* in MP si trebuie sa scriu aici. Nici viata mea (reala) nu este ...

Re: toate fetele romantice?

din 11 feb 2005 12:55 de ExoticDream

Conform DEX al limbii romane, cuvantul *romantic* desemneaza o persoana care prezinta aspecte caracteristice curentului romantic, adica este visatoare, da frau liber imaginatiei, manifesta sensibilitate si exaltare, pasiunea fiind adesea mai ...

Re: Re: Re: Viata pe un peron

din 9 feb 2005 15:53 de valy2jan

Eu zic: cea mai buna filozofie - in dragoste - este filozofia vietii traite. Daca mergi cu capul in norii filozofiei, risti sa dai in gropile mocirloase ale realitatii unde vor dispare si aburii filozofali, dar si becurile (lumina naturala, in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci singur de ziua ind

din 9 feb 2005 11:53 de ExoticDream

Tu ai avut parte de tot ce inseamna iubire....inclusiv partea cu adormitul cu fiinta draga in brate si cafeaua/cacaoa/ceaiul baut impreuna dimineata, crezi ca toate relatiile sunt asa? Exista atatea lucruri pe care ti le doresti, la care visezi ...

Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti cand ave

din 9 feb 2005 11:35 de trinchi

Da? Am inteles ca nu ai avut parte de un orgasm, probabil de aia crezi ca poti sa exprimi simtirile din acele momente! :D:D

Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti cand aveti o

din 9 feb 2005 11:27 de ExoticDream

Orice se poate descrie in cuvinte, incearca! Nu trebuie sa fii neaparat poet, lasa mintea si sufletul sa-ti dicteze si ai sa vezi ca poti exprima ceea ce gandesti si simti! ;););)

Re: Re: Re: Oare

din 9 feb 2005 10:36 de ExoticDream

Totul vine de la sine si va fi OK mai ales daca n-aveti experienta nici unul, dar pentru o calitate imbunatatita este nevoie de niscai documentare....! *Primele dati*, ideea de ceva nou materializata in excitatia simtita de cel care beneficiaza ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 898 din 1098
«   1 ... 895   896   897   898   899   900   901 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare