Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunosterea.... din 24 feb 2005 18:44 de trinchi
Atunci, daca nu le poti elibera ce faci? Stai si astepti sa treaca! Atunci ajungem sa fim totzi niste mici roboti!
Si acum sa revenim la subiect!
Putem sau nu cumoaste sentimentele?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunosterea.... din 24 feb 2005 18:36 de Nekunoskuta
Oamenii formeaza societatea iar societatea influenteaza oamenii...adica pana la urma oamenii influenteaza oamenii. Si e rau ca ne lasam influentati si tinem cont de gura lumii: nu umbla cu ala ca nu are facultate, nu umbla cu ala ca nu e din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on intern din 24 feb 2005 17:19 de trinchi
Nu incerc sa iti demonstrez ca nu exista pentru ca e mai mult ca sigur ca exista ce nu reusesc eu sa inteleg... care e rostul? De ce net si nu viata reala?
(?)(?)(?)(?)(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on internet2 din 24 feb 2005 17:14 de Nekunoskuta
Eu incercam sa-ti demonstrez ca se poate...tu vrei sa demonstrezi contrariul. Deci...daca cineva minte pe net se presupune ca minte mai multe persoane in acelasi timp. Trebuie sa fie prea bun ca sa nu se incurce la un moment dat si sa nu-ti dai ...
Re: Cate ture este satisfacator din 24 feb 2005 17:05 de valy2jan
da-mi email-ul tau ca ti-am pregatit un program strict, pe minute si secunde, de la care nu trebuie sa te abati.:D
Acum serios. Cred ca fetele te-ar putea lamurii mai bine.
E un banc cu Itik si Strul, dar e cam lung. Esenta: discuta periodic de ...
Re: Re: Re: Re: Cunosterea.... din 24 feb 2005 16:43 de trinchi
Oare cei care incarca sa intelega sentimentele nu traiesc degeaba? Oare nu e mai usor sa le traiesti si sa le accepti oricat de placute sau neplacute sunt?
;););)
Re: Re: Re: Cunosterea.... din 24 feb 2005 16:35 de Nekunoskuta
De cunoscut e mai usor, trebuie sa fii capabil si sa le accepti. Nu-mi cunosc sentimentele si sper sa ajung sa le cunosc. Mai nasol e ca ceea ce reusesc sa intrezaresc nu accept.
Re: Re: Ma doare din 24 feb 2005 11:16 de Vampyrela
:blink:OOOOoooo
lume noua!Credeam ca ne-ai parasit;).....wellcome back:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 24 feb 2005 09:37 de Vampyrela
Faptul ca am fost eu dezamagita nu are nici o legatura cu generalizarea, a fost pur si simplu un exemplu;)
Re: Re: Re: Ma doare din 23 feb 2005 22:10 de Ana
Re: Re: Re: Ma doare din 23 feb 2005 22:10 de Ana
Re: Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa f din 23 feb 2005 13:49 de valentine
total corecta semnatura ta..."nu cred ca intelegi"....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nuditate din 23 feb 2005 12:31 de trinchi
da ai dreptate cu toata treaba asta sa nu iutam totusi ca un copil incepe si gadeste foarte devreme, chear si la nastere trece prin ceam mai mare drama, apoi daca e asa cum zici daca la varsta de 3 ani au dobandit cunostintele "este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nuditate din 23 feb 2005 12:17 de Nekunoskuta
No offence taken.
lasa-ma insa sa-ti citez dintr-o carte de specialitate - se cheama "Mama si copilul".
"Intre 3 si 6 ani incepe si perioada cuvintelor si expresiilor grosolane, triviale. Copilul le pronunta cu o satisfactie ...
Re: Love on internet2 din 23 feb 2005 12:16 de trinchi
Si iata un alt motiv pentru care nu cred in iubiri sau relatii de dragoste pe net!
Realiatea este cruda dar macar stii ce gusti!
:p:p:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 23 feb 2005 10:35 de ExoticDream
Depinde de IQ si experienta. Daca esti slab dotat(a) la capitolul IQ, te poate domina si un pusti de 10 ani, chiar daca tu ai 30! Daca *ala micu'* (dominatorul) a invartit 20 de relatii si tu numai 1-2, e posibil sa aiba ascendent de Cassanova si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 23 feb 2005 10:26 de MuLLatru
Bre Vampyrela... S-ar putea sa ai odata surpriza sa intalnesti pe cineva cu 2 ani mai mic decat tine, care sa te domine din toate punctele de vedere. Domine, in sesul ca o sa iti fie superior. Faptul ca ai iesit cu cineva de varsta ta si te-a ...
Re: Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa f din 22 feb 2005 22:54 de Taqua
:p:p:p:p:p:p:p:p
Re: Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa f din 22 feb 2005 22:29 de Aluka
Welcome Camy!:)
Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac? din 22 feb 2005 22:21 de YLoveCamelia
prezinti "istorioara" ta de o maniera realmente penibila asta chiar daca sunt sentimente implicate care, prin definitie rerpezinta ceva frumos.
in alta ordine de idei apari ca un personaj cu trasaturi de caracter efeminate si care ...
Pagina 896 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |