Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Adevaruri despre dragoste! din 6 sep 2004 13:18 de ExoticDream
Nu este obligatoriu sa pretuim ceva valoros doar in clipa in care ne scapa printre degete, exista multi oameni care trateaza iubirea (pe care o au) ca pe un obiect de pret si lupta pt a o pastra inainte de a se pune problema pierderii ei. Cu ...
Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 12:47 de simplu
singura sansa pe care o ai, unica dealtfel, este sa "act" a little
In rpimul rind, trebuie sa-ti calci pe suflet, de cite ori te vezi cu el sa-i demonstrezi ca ti-e f bine si fara el, sa zimbesti, sa aibe impresia ca iti e bine, sa nu ...
Re: Re: Re: Altitudinea are influiente? din 6 sep 2004 12:13 de ExoticDream
Si pe mine m-a tentat sa aplic corectia asta, dar mi-ai luat-o inainte!!!
Acum la subiect...mi se pare putin nostim...mai mult sex la mare decat la munte? De ce ar conta altitudinea??? Cred ca mai degraba conteaza atmosfera, programul de ...
Re: Re: Re: citeste asta! din 6 sep 2004 11:02 de ExoticDream
El trebuie sa fie "altfel" decat orice om normal (asta face parte din statutul de individ "interesant" ) , nu ar vrea nici sa ramana, dar nici sa ne lase! Si pt ca plecarea, desi galagioasa, a fost cam cu coada intre picioare, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: citeste asta! din 6 sep 2004 10:54 de ExoticDream
Daca zic ca tu nu trebuie sa te prefaci....iar trimiti baietii veseli dupa mine si ma emotionez pana la lacrimi...de crocodiloaica! Dupa nick-urile sub care te ascunzi constat ca tot fan inrait al mamicii ai ramas....ca pe vremuri!!! :x:D:x
Re: Re: INVAZIE DE ABERATII STIL...... din 6 sep 2004 01:58 de dualis
:lol:
Pt. ca e deja inregistrata.
Re: Re: INVAZIE DE ABERATII STIL...... din 5 sep 2004 20:16 de xxxxx
Intentia mea nu a fost sa-l dau afara de pe forum pe Ionel, asa cum a spus cineva intr-un mesaj. Intentia mea a fost sa-mi exprim solidaritatea si admiratia pentru Infector; chiar daca sunt impotriva violentei (verbale) si a vulgaritatii, apreciez ...
Re: INVAZIE DE ABERATII STIL...... din 5 sep 2004 19:46 de Ionel
Eu am citit toate subiectele deschise de vineri incoace. In unul din ele, nu mai stiu care, unul "Maegarit" a recunoscut ca el a initiat toate subiectele, ideea findu-i data de supararea lui xxxxx care spunea ca pe prima pagina apar numai ...
Re: Re: MIKI din 5 sep 2004 17:49 de Dumnezeu
Minti da-te draq.Tu esti doar prost si punct. :D
Re: Ma doare din 5 sep 2004 14:50 de Mikii
Trebuie sa-i spui. O fi pentru el foarte placut, dar daca te iubeste, renunta. Pentru un barbat, placut trebuie sa fie numai atunci cand si iubita se simte bine.
Re: Re: MIKI din 5 sep 2004 14:47 de Mikii
O sa-ti trimit un mesaj.
Re: Sunt homo? din 5 sep 2004 14:36 de Mikii
Cred ca esti bisexual. Trebuie sa fii foarte atent cand iti alegi sotia (daca te insori).
Re: De ce ma doare? din 5 sep 2004 14:22 de Mikii
Boala. Trebuie mers la doctor.
Re: Mi-am rupt-o din 5 sep 2004 14:11 de Mikii
Sunt accidente. Trebuie ca barbatii sa aiba grija cand au penisul in erectie.
Re: MIKI din 5 sep 2004 13:46 de Ionel
Si eu sunt tot dintr-o asemenea zona. Cel putin eu te inteleg.
Dar aici trebuie sa vorbim despre probleme sexuale. Asa ca trebuie sa abandonam subiectul.
Re: Re: Re: Re: Se poate? din 5 sep 2004 12:52 de Margarit
Pentru baieti e ceva super. Pentru fete, stiu doar ele.
Re: Re: Re: Se poate? din 5 sep 2004 12:20 de Mary
De ce iti trebuie act sexual anal. Nu iti ajunge cel normal? Eu il consider foarte murdar. Nu i-as mai lua penisul in gura niciodata.
Re: Matrimoniale pe net ! din 5 sep 2004 08:01 de MarkD
Am cautat ceva pe net legat de feromoni si uite ce am gasit:
=======================
Atracþia fizicã este o condiþie esenþialã pentru actul sexual realizat de douã fiinþe de sex opus care se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 5 sep 2004 01:00 de Mironel
Eu simt de aici ce gandesti: spui nu si gandesti da.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi din 5 sep 2004 00:53 de sabba
Mie nu-mi trebuie nimic!
Deci ecuatia ta a cazut!:x:D:D
Pagina 941 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |