Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi se din 5 sep 2004 00:36 de Mironel
Tu ai ce-mi trebuie mie, eu am ce-ti trebuie tie.
Re: Ma doare din 4 sep 2004 10:50 de romeoX
ma uit si ma minunez , vb singur si zik MAMA ce prosti sunt pe lumea asta poate fata chiar vrea sa afle ce sa faca si voi o luati la mishto,tot romani suntem nu? Marina tu nu cred ca poti face mare lucru cred ca cel in masura este el , vb asta cu el ...
Re: Re: Am dezvirginat-o din 4 sep 2004 00:43 de Motanul
Atunci e bine ca nu trebuie sa mai muncesc a doua oara la asa ceva.:)
Re: Re: Re: Re: citeste asta! din 3 sep 2004 21:32 de ExoticDream
Mai am cateva nick-uri in minte.....Eu am banuit (mai ales ca nickul asta cu K e tipic!), am intrebat...., dar numai moderatorul ne poate lumina...cum e cu IP-urile alea, desi....poate exageram...chiar trebuie sa-i dam atata importanta acelui ...
Re: Re: Re: citeste asta! din 3 sep 2004 21:27 de ExoticDream
Multe postari de pe aici ar trebui neglijate...noroc ca mai avem un moderator care le trimite din cand in cand unde le e locul!!!:p
Re: Re: citeste asta! din 3 sep 2004 21:25 de Ionel
Cred ca trebuie sa neglijam asemenea postari. Ajung in "arhiva" foarte repede.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 3 sep 2004 20:44 de Ionel
Multe: nu-i vezi fata daca e urata, te gandesti ca faci sex cu cea mai frumoasa femeie ce o doresti, nu te infectezi de raie, nu iei latei si te si scarpina pe burta. Ha, ha, ha.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 3 sep 2004 20:41 de ExoticDream
Mare e gradina ta, rege SEX!!! La intorsatura asta de situatie nu ma gandisem, trebuie sa mai iau lectii! Totusi...ce nu inteleg este rolul covorului in pozitia asta interesanta? ! ? (?)(?)(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 20:22 de ExoticDream
Legat fiind, ochii tai fug catre alte forme dulci...si mai spunea cineva (nu tu! ) ca barbatii pot fi fideli! Nu fugi din calea femeilor, cheama-le pe toate sa se bucure impreuna cu tine, doar n-o sa le lasi in suferinta, saracutele!!!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 20:15 de Ionel
Si ce, daca sunt legat trebuie sa fug de alte femei?
Cu impacarea imi place. Ah, placere! Numele tau e femeie.:x:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt din 3 sep 2004 19:13 de Alinutzzza
Din mai toate posturile pe care le scrii, parca iti reversi ura asupra baietilor, considerandu-i niste misogini, niste fiinte care cauta doar sex, care vad la o fata doar un obiect futabil cu fund si tate, care ar dace orice pt o partida de sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:56 de ExoticDream
Veni, vidi.....(nu stiu cum se zice in latina la chestia aia facuta la prima vedere! ) Suna cam ca a face sex cu o prostituata....nu prea inteleg cum te arunci in pat cu o fata pe care de-abia ai cunoscut-o??? Ai inteles gresit, nu era vorba de ...
Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:49 de Ionel
Aici s-a intamplat ca la ejacularea precoce: am scris, dar ce a fost asta? Am spus scurt si la subiect: la prima vedere, adica a venit fata(oare?), am vazut-o, am facut sex si a plecat si nu am mai vazut-o. Multe explicatii trebuie sa mai dau?
La ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 18:38 de ExoticDream
Bine ca m-ai avertizat....cateodata am vagi tendinte de a ma repezi la beregata vecinului, trebuie sa ma controlez mai bine ca nu-mi place camasa aia cu maneci incrucisate! Tot e bine daca cei turbati ne parasesc pana la urma!!!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:36 de sabba
Stii melodia aia....te-am pierdut si asta ma doare cel mai mult....:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:34 de Ionel
Nu numai in fizica. O pereche ideala este cea in care partenerii se complementeaza. Nu pot sa comentez. Ceea ce pentru tine e mult, pentru mine poate fi putin, ceea ce pentru tine este prost (in sensul de rau), pentru mine poate fi bun.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:15 de ExoticDream
Contrastele alea se atrag mai mult la fizica ca in rest...vorba ta....nu trebuie sa ne lasam purtati de instincte, ci sa tinem cont de ratiune....Oricum, eu astept detaliile alea, altfel....chiar ca m-ai pierdut!!!;):p:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem din 3 sep 2004 18:02 de Ionel
Cel mult 120 de grade.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem din 3 sep 2004 17:56 de ExoticDream
....sau mai mare, dar in nici un caz de forma 360k (unde k e numar intreg)!!!
:D:D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem din 3 sep 2004 17:54 de BlackSABBAth
Ti-ar placea..,dar pentru asta trebuie sa shtii sa te intorci la un unghi mai mic de 360 de grade!;):D:D
Pagina 942 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |