Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Simtul Gaurii

din 2 sep 2004 14:50 de Ionel

Stii de ce am zis ca nu suntem la subiect (si eu sunt printre aceste persoane): Se vorbea despre faptul ca nu poate sa introbage "piscota" in "gura" femeii, nu despre cum sunt baietii. Pentru faptul ca nu avem aceleasi idei, ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 sep 2004 14:44 de Ionel

Pentru ca sa inseli pe cineva, acela trebuie sa existe. Eu consider fata vinovata (foarte) pentru naivitatea ei de a crede ca tot ce zboara se mananca. De aceea am spus la alt subiect: romantismul, visele, trebuie sa aiba un suport real, de bun ...

Re: Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 2 sep 2004 14:36 de Ionel

Dar nici nu te lua dupa principiile unora care cred ca tot ce visezi se poate transpune in realitate. Viata este mai cruda (rea) decat ne-o inchipuim cand suntem tineri (foarte tineri). De aceea trebuie sa invatam sa asezam romantismul (pe care-l ...

din 2 sep 2004 13:57 de Ionel

Ce ne facem cu fetele mincinoase? Le iertam, nu! La ele minciuna este permisa, doar prima femeie a inventat-o. (?);)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baie

din 2 sep 2004 12:13 de ExoticDream

Eu nu renunt la principii, desi stiu ca nu se mai poarta! Nu m-as simti bine in pielea mea daca m-as comporta asa cum zic altii ca e bine sau trendy! Tu esti un caz rarisim: nu cred ca am mai intalnit baieti care sa stea singuri mai mult de ...

din 2 sep 2004 11:57 de ExoticDream

In nici un caz nu renunta la principiile tale! Multi (baieti) te vor considera demodat pt ca nu adori aventurile de o noapte, dar privind din prisma fetelor ai toate sansele sa gasesti o fata buna care sa aprecieze mult tocmai aceasta latura ...

Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg ba

din 2 sep 2004 11:26 de ExoticDream

Confirm, exista, dar trebuie sa ai o pila la Dumnezeu ca sa-i intalnesti! Mancatorii de seminte nu cred sa figureze pe nici o lista "de sus", in rai nu se tine evidenta celor fara principii, maniere, suflet.... :love::heart::love:

din 2 sep 2004 11:25 de ursu

Sunt de acord cu tine , numai ca "trebuie" acela nu prea isi are locul intr-o relatie de iubire . Exista un singur mod de a o face sa te iubeasca , anume prin comunicare , tandrete , sentimente frumoase , sa o ajuti acolo unde trebuie , ...

Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii?

din 2 sep 2004 11:18 de ExoticDream

Mai rar un baiat care sa gandeasca astfel, precis unii baieti vor sari sa te contrazica! Mi-amintesc de versurile cantecului formatiei "Parlament", ceva in genul: "Am intrebat-o unde, ce invata Mi-a spus ca sunt un prost Ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgi

din 2 sep 2004 10:25 de ExoticDream

Am inteles, dar....crezi totusi ca "cui pe cui se scoate"? In cazul meu (si nu numai) nu cred sa existe vreun "pompier" (oricat de sexy si dotat ar fi...sufleteste vorbind, evident!) capabil sa ma faca sa schimb iubirea veche ...

Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 2 sep 2004 09:09 de razvan

probabil una din cauzele "timiditati" mele este faptul ca sunt romantic.m-ar deranja relatiile de o noapte.sunt genul de om care daca iuieste trebuie sa fie iubit..:love:

Re: Simtul Gaurii

din 2 sep 2004 07:39 de xxxxx

Tot secretul e sa fii foarte hotarat...

din 2 sep 2004 07:08 de xxxxx

Multumesc de sfat si de incurajari, ExoticDream, dar nu am mustrari de constiinta :D

din 2 sep 2004 02:26 de xxxxx

De ce te preocupa atat de mult pacatele mele? Vezi-ti de ale tale! Nu poate omu' sa faca putin mishto...):( ca e si catalogat cu sufletul "pierdut" :D:D:D

din 2 sep 2004 00:18 de Ionel

Nu e sfanta, dar nu greseste niciodata.;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu inteleg

din 2 sep 2004 00:15 de Ionel

Se procedeaza ca atunci cand spui bancuri politistilor: le repeti pana inteleg. Ce or avea cu greselile de scriere? M-am uitat pe forum. Nici unul nu este lipsit de greseli. Da, sunt de acord sa criticam greselile mari, scrierile ilizibile. ...

din 1 sep 2004 23:59 de CEL CE ESTE

PACATELE NU TI LE SPALA NIMENI,TU TREBUIE SA TI LE SPELI PRIN FAPTE CARE SA ITI READUCA SUFLETUL LA DUMNEZEU. PENTRU ASTA NU AI NEVOIE DE GRUPARI CI NUMAI DE CONTIENTIZAREA ACTIUNILOR TALE SI RAUL CARE IL FAC,TIE SI CELORLANTI.OO,MINCINOSI,TU ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu inteleg

din 1 sep 2004 23:23 de sabba

Si tu saraca de tine ar trebui sa te apuci de niste lectii de mishtouri!:D:D:D Oare exista? Pentru neuroni atat de putini .....cred ca nu!:D:D:D Cu "zice" era gluma! GLUMA!!!!!!! Sau trebuie sa scriu de acum si pentru astia care ...

Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 1 sep 2004 21:56 de Ionel

Gandeste pozitiv: nu esti mai slab in aceasta privinta decat multi altii. In viata sunt si esecuri, dar trebuie trecut repede peste ele. Nu te lua dupa tot ce se spune. Nu toate sunt adevarate (ma refer la acele laude fara suport real a unor baieti ...

Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbat

din 1 sep 2004 21:26 de Ionel

Ba da, deoarece inainte de a face ce gandeste, baiatul trebuie sa discute si sa se inteleaga cu fata.:D:D:D

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 944 din 1098
«   1 ... 941   942   943   944   945   946   947 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare