Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 17:30 de ursu
Nu cred ca exista oameni pe forumul acesta care sunt convinsi ca barza i-a adus pe lume . Tocmai sentimentul de iubire este cel care te indeamna ca fii mai atent , mai tandru si mai afectuos cu prietena .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 17:27 de ExoticDream
Te contrazici cam tare, sunt confuza: tu personal ai zis ca "actul sexual, mai ales primul, se face cu mintea, gandul, inima si apoi cu...", iar pe urma spui ca unele chestii pot lipsi prima data, mai putin "instrumentul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 17:25 de CEL CE ESTE
CREZI CA GRAMATICA CU CARE TE LAUZI ITI DA TOT CE AI NEVOIE SA CUNOSTI??!!
NU AM NEVOIE DE PREA MULTA GRAMATICA,CA SA VA FIU SUPERIOR.
ESTI PREA NEINSEMNAT IN COMPARATIE CU MINE OMULE!!!
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 3 sep 2004 16:03 de Ionel
Uite, aici e dilema din care nu putem iesi! Am zis.
Sa nu amestecam lucrurile. Ma refeream in general la primul act sexual. Din cele spuse sunt lucruri care pot lipsi, mai putin instrumentul de lucru.
Cand faci sex pentru prima data cu persoana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 15:53 de Ionel
Eu nu ma refer la sex. Sex am facut si la prima vedere: fara dragoste, vrajeala, rugaminti etc. si nici nu am mai vazut fata respectiva. Eu ma refeream la a iubi pe cineva. Dragoste, iubire putem avea fata si de alte persoane decat partener. Asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 12:51 de ExoticDream
Pai conform rationamentului tau, facand sex (care, trebuie sa recunosti, este un instinct mult mai...animalic decat...dragostea), ajungem sa ne rupem rau de tot de realitate, devenim niste animalute cu diploma!!! Tu cat de rational esti cand faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima din 3 sep 2004 11:57 de ExoticDream
Si-atunci cum ramane cu procentul infim de baieti care si-au inceput viata intima cu persoana iubita?!? Unde le erau mintea, gandurile si mai ales inima baietilor care "o faceau" cu o femeie oarecare? Sa nu-mi spui ca la toti le erau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 10:17 de BlackSABBAth
Ca sa nu spui ca sunt rau...,uite...,postez shi ceva in favoarea voastra...,a sexului slab(oare?) :D:D
E bine sa fii barbat!
1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna.
2.- Mecanicii nu te fac prost.
3.- Nu cari peste tot o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Simtul Gaurii din 3 sep 2004 05:35 de dualis
O auzi sau nu (omonima expresie ?! :lol: ) ea trebuie sa aibe loc. :) "Tot ce are un inceput are si un sfarsit." :) Chiar si daca li s-ar indeplini dorinta celor care zic ca ar muri in timpul actului sexual, pana la urma tot s-ar gasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumn din 2 sep 2004 22:28 de dualis
Ar trebui sa semnezi Cel ce NU este (sau Cel ce NU va fi, in functie de traducere) avand in vedere ca abia stii sa scrii. Ninja boy. Si calmeaza-te, nu trebuie sa tipi pt. a-mi da seama ca detii material consistent pt. un psihiatru (pt. psiholog ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 2 sep 2004 18:03 de Ionel
Ba trebuie spuse toate: actul sexual, mai ales primul, se face cu mintea, gandul, inima si apoi cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumn din 2 sep 2004 17:14 de Ionel
Oh, cunoastere: numele tau este cel ce este.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumnezeu din 2 sep 2004 17:04 de CEL CE ESTE
O,SUNTETI PREA NECUNOSCATORI,PENTRU A CUNOASTE.
DUMNEZEU ESTE UN PARADOX,ASA CA POATE SA CREEZE CEVA PE CARE SA IL POATA RIDICA SI IN ACELAS TIMP SA NU IL POATA RIDICA.
DEGEABA CITITI CARTI DACA NU CITITI CE TREBUIE SAU NU INTELEGETI CE TREBUIE ...
Re: Re: nu inteleg din 2 sep 2004 16:30 de sabba
Eu fac parte din cei care critica greselile si nu am chef sa ma abtin atunci cand am chef sa comentez!
Are cineva chef sa ma comenteze, n-are decat!:x:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 16:14 de Ionel
La noi, despre baietilor care patesc asa ceva li se spune: "Asa-ti trebuie daca ai intrat cu capul inainte in ... (gaura femeii). Ceea ce inseamna ca a intrat intr-o stare in care e orb si surd. Nu stiu despre fete cum se zice. Ratiune trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V din 2 sep 2004 15:50 de Ionel
Stii ce faci tu? Vrei sa stingi focul, dar tot mai adaugi cate un vreasc.
Orice greutate este mai usor trecuta in doi. Cand eram de varsta ta imi faceam vini din orice. Acum le mai selectez si-mi spun: ce, numai tu esti sau ai fost in situatia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 15:25 de Ionel
Nu-ti convine, nu? Si atunci noua de ce sa ne convina cand ii faci vinovati pe baieti de toate relele. Asta am vrut, sa-ti demonstrez ca si tu poti fi acuzata (si poate ca nu pe nedrept) de cele intamplate. Cum sa-ti dai seama? Usor, daca iubesti ...
Re: Simtul Gaurii din 2 sep 2004 15:22 de ExoticDream
Stiu despre ce se vorbea, dar lucrurile se leaga, e natural...el a spus ca a avut in pat 20 de fete, cineva s-a mirat cum de "chestia aia a lui" din care da in toate noptile nu a invatat inca drumul, s-a ajuns la experienta baietilor si ...
Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie ale din 2 sep 2004 15:18 de Ionel
O femeie merge la magazin sa-si cumpere pantofi. Tot se uita, dar nu alege nimic. La intrebarea vanzatorului, spune ca vrea pantofi negrii, dar nu chiar negrii. I se aduce, dar ii refuza ca sunt negrii. Cere o pereche maro, dar nu chiar maro. Sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 15:12 de ExoticDream
Aha, acuma cine e cel care trage spuza pe turta unui anumit sex?!? Parca ti-am explicat ca era ceva cat se poate de real, nu o joaca! Dar vad ca, in conceptia ta, o fata care pune suflet in iubire este o handicapata vinovata de tot ce e rau in ...
Pagina 943 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |