Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare

din 27 aug 2004 11:50 de ExoticDream

Cum vine asta: conteaza, dar in felul lor??? E chiar nostim! Eu cred ca pt ei chiar nu conteaza, iar toata smecheria este cum sa pacaleasca fata sa ajunga acolo unde isi doresc cu adevarat!!! E un joc care ii amuza teribil si, din nefericire, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 aug 2004 11:32 de ExoticDream

Nu te acuz, spun doar ca ne deosebim pt ca eu n-as putea sa fac asa ceva. Exista mii de placeri pe care mi le pot satisface cu alte persoane, dar sexul e ceva mult prea special (pt mine) ca sa-l ofer si sa-l primesc de la oricine, prefer sa-l fac ...

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 27 aug 2004 10:31 de ursu

Din cauza unor sfaturi ca acesta fetele ca ExoticDream se inchid in propria persoana si nu lasa pe nimeni sa se apropie de sufletul lor . Zic asta pentru ca am intalnit pe net o fata cu care comunic aproape zilnic si orice as zice (de intalniri ...

Re: Re: Re: Cum sa nu intervina ru

din 26 aug 2004 22:11 de sabba

Da, sunt de acord cu tine! Lucrurile mici, marunte sunt cele care iti umplu viata, care ti-o fac frumoasa sau care ti-o strica! Pentru ca viata este formata din lucruri marunte! Lucrurile mari, sunt putine. Este adevarat ca sunt marcante, in ...

Re: Re: Cum sa nu intervina ru

din 26 aug 2004 22:08 de Ionel

Uneori trebuie atat de putin, incat ne si miram cand aflam. Lucrurile care bucura viata de cuplu sunt maruntisuri uneori (de cele mai multe ori), dar cu efecte mari. Sti versurile dintr-un cantec: Daca-n fiecare zi, Am primi in dar o floare, Am fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 aug 2004 22:02 de sabba

:wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si

din 26 aug 2004 21:58 de Ionel

Am vrut sa zic tovarasa, asa cum se zice tovarasa de viata, dar suna comunist. Si mai e ceva: in pat femeia nu e de acord cu barbatul. De aceea da ... impotriva lui. Numai un coleg poate sa nu fie de acord cand ... trebuie.:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Din lac in putz!

din 26 aug 2004 21:53 de sabba

Corect!Insa.......nu exista padure fara uscaciuni, campii fara ciulini....si tot asa! ;)

Re: Re: Re: Re: Din lac in putz!

din 26 aug 2004 21:51 de Aurelian

Sunt de acord ca trebuie sa fie animatori, dar nu mojici. Un om destept poate sa faca glume, sa ironizeze, fara sa jigneasca si fara sa reverse pe forum laturi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca

din 26 aug 2004 21:21 de sabba

Mishto faza asta cu colegul de pat!:D:D Cati dintre voi avrti colegi de pat?

Re: Cum sa nu intervina ru

din 26 aug 2004 19:49 de sabba

Mda! Important este ca amandoi sa realizeze ca ceva "scartaie" si sa si vrea sa "unga"! Iar asta presupune prea multe.....;)

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 19:31 de Ionel

Ba este. Dar e ca o furtuna intr-un pahar de apa. Sunt si asemenea fenomene. Un parinte poate face un rau imens dragostei din interiorul unui cuplul. In special perseverenta este litera de lege a mamelor, dar nici unii tati nu sunt departe. ...

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 18:59 de ursu

Sa reziste 1-2 ani acolo ? Relatie de iubire ? Poate altii gandesc altfel , dar eu daca ma indragostesc de o fata nici macar prin gand nu imi trece ideea ca o sa ma despart vreodata de ea . Deci nu cred ca este o relatie de iubire cea al carei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

din 26 aug 2004 18:38 de Ionel

Ce-i frumos si lui ... Dumnezeu ii place.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 26 aug 2004 18:31 de xxxxx

Ma aplic! Eu am spus ca trebuie sa existe afinitate toate planurile. Inteligenta este unul dintre ele, unul important. Dar mai cred ca baietii au un simt estetic foarte rafinat; e normal sa fie sensibili la frumusetile naturii :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 26 aug 2004 18:22 de Ionel

Domnisoara, nu fi atat de sigura. S-ar putea sa ai surprize daca te aplici spre o cunoastere mai profunda a fenomenului. Nu trebuie sa tragem concluzii din varful biciului. Daca prefer o fata urata si desteapta, iti spun un lucru: decat o viata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina ru

din 26 aug 2004 17:42 de Ionel

Adica sa nu mai fie intreg. Prea mult ne jucam cu cercul, ca-n copilarie.:D:D Serios vorbind, trebuie inlaturata veriga slaba, pentruca altfel ne invartim in jur si nu ne dam seama de ce relatiile se racesc. Care este acea veriga slaba, numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina

din 26 aug 2004 17:32 de sabba

Cum adica sa-l rupi?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina

din 26 aug 2004 17:25 de Ionel

Ai dreptate. Deoarece s-ar parea ca e un cerc vicios, trebuie sa sti unde sa-l rupi.

Re: Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina

din 26 aug 2004 16:58 de sabba

Pentru ca-l(o) iubesti nu vei lasa sa intervina rutina! Si atunci ajungem la vorba mea: este destul sa iubesti si totul curge de la sine!;)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 951 din 1098
«   1 ... 948   949   950   951   952   953   954 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare