Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: totusi din 26 aug 2004 16:52 de Ionel
Eu zic sa ne trimiti si o poza cu penisul pentru a constata si a delibera asupra oportunitatii unei interventii si ce metoda sa aplici. Pana atunci cumpara o husa (netransparenta) pentru obiect, pentru ca sa nu-ti fie vazuta de femeia cu care faci ...
totusi din 26 aug 2004 16:37 de unu speriat
asa maniac cum sunt ca baiat si stind matematica curbura imi micsoreaza penisu cu cativa milimetri si-ar trebui sa remediez asta :D
ca asa am 15,7-15,8 (adik atat pare in linie dreapta) si dak masor in lungime 16,5 -16,6 deci se pierde mult ...
Re: cum sa fac sa rezist mai mult? din 26 aug 2004 16:10 de Ionel
Ca sa pot sa-ti spun 2-3 metode trebuie sa stiu ce varsta ai.
Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 26 aug 2004 16:06 de Ionel
Ai dreptate. E necesar sa doresti sa faci lucruri noi. Ca sa doresti sa faci lucruri noi trebuie sa iubesti persoana pentru care vei face lucrurile noi. Pentru ca sa iubesti persoana trebuie sa nu lasi sa intervina rutina.
Nu ma judeca ...
Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 26 aug 2004 05:21 de xxxxx
Si raspunsul: Relatia are mari sanse sa reziste chiar si o viata daca cei doi vor dori (putea) sa vada realitatea din celalalt si nu iluzia lor despre cum trebuie sa fie "obiectul iubirii" si daca nu vor cere de la celalalt schimbari ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 26 aug 2004 02:58 de xxxxx
Mama cat am ras!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL din 26 aug 2004 02:19 de giselle
da' pai din iubire am facut si eu asta si a apreciat 'nealui din canci! da 100%,da' nu ma lua cu invatatura...ca n-ai dreptate,eram concentrata si centrata pe ce scriam si n-am bagat de seama da' asta nu inseamna ca nu ...
Re: Prima data pt baieti! din 26 aug 2004 01:40 de giselle
haideti mai baieti de ce nu ne spuneti voi mai multe lasati va rog stourile de o parte si raspundeti-ne si noua la intrebare....chiar este foarte interesant subiectul...sper sa mai am ce citi aici si nu numai certuri replici etc....
Re: Re: Re: Re: moare la intrare din 25 aug 2004 21:26 de Ionel
Conteaza, dar in felul lor. Trebuie sa traim ancorati la lumea in care ne-am nascut, altfel vom exclusi. Cine se uita in urma nu vede viitorul. "Priveste inainte si nu privi 'napoi" spunea un vers dintr-o poezie a lui Puskin.
De aici si ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 25 aug 2004 21:15 de Ionel
Tu insa nu, pentruca mirosi de la distanta a creier imputit. Daca as avea un asemenea cap as alerga pana l-as pierde.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca.... din 25 aug 2004 21:00 de Ionel
Oh, iara trebuie sa explic niste principii ale fizicii: contrariile se atrag.
Serios vorbind, am vazut barbati si femei care, inainte de casatorie au umblat din floare-n floare (par in par), iar dupa casatorie au devenit foarte buni familisti. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? din 25 aug 2004 20:33 de Infector
Si ce pana mea vrei sa fac daca sa rad n-am voie?Sa fac parastas la topicuri?
:D
Fac "ce vrea mushiul meu" ca sunt smecher.Da-ma afara daca poti! :D
Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 25 aug 2004 20:17 de Infector
Vai ce subiect a'la "Stupize Stupize" sau "Din Dragoste Bre"
Intrebarile astea sunt cu subinteles.Frustrari iesite la suprafata!
Felicia Grigore zisa ExoticDream, ajunsa la aproape 20 de ani si macinata de gandul ca este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 aug 2004 19:51 de Ionel
Iti respect modul de a fi, dar sa fim toleranti. Placerile fac parte din viata omului. De ce sa fiu acuzat ca-mi satisfac o placere cu o persoana care vrea acelasi lucru? Trebuie sa intelegem ca sunt persoane care prefera si un astfel de sex.
Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 aug 2004 19:05 de Ionel
A fost o gluma. Ieri eram pus pe glume, astazi suparat. Dar atentie, sa nu patim ca in cazul (real, din pacate) cand un cuplu a aflat dupa 9 ani de la casatorie ca pentru a concepe copii trebuie sa-si foloseasca organele genitale (adica sa faca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 25 aug 2004 18:04 de MamaOmida
itzi scrisesem un mesaj la munca.. cand picase netu.. da.. maine osa ai o mica povestioara.. :) si.. osa vad atunci ce mai spui :):):) ca mi-e lene sa mai scriu acu odata..
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 25 aug 2004 17:48 de Ionel
Familia (parintii) pot avea un rol fast sau nefast in relatiile unui cuplu de dragoste. Unii parinti crerd ca o relatie trebuie sa depinda de bogatia partenerului, frumusetea lui, functia pe care o are etc. Consider un lucru nefast. A da sfaturi ...
Re: Re: Re: www.laurentiudumitru.ro din 25 aug 2004 17:05 de Ionel
Exact la asta ma refeream. Desi biserica catolica era in urma celei catolice, in prezent este in urma cu o suta de ani. (Acum 100 de ani daca afla cineva ca te masturbezi, se spune ca esti posedat de satana si erai acoperit de oprobiul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contea din 25 aug 2004 16:13 de YLoveCamelia
adevarat. variaza ideile pe care le scriu in functie de subiectivitate / impartialitate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 25 aug 2004 15:21 de ExoticDream
Nu trebuie sa ma cuceresti pe mine!!!:)
Ma bucur sa vad ca mai exista si baieti care gandesc astfel...si care au taria de caracter sa nu se schimbe, indiferent cat de mult ar incerca sa-i influenteze cei din jur! In ciuda aparentelor (adica a ...
Pagina 952 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |