Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: poate ma ajuta un om oarecare, cah doctorii... din 29 aug 2004 00:39 de mikaela
sa stii ca nu intotdeauna medicamentele functioneaza sa zic asa ,crede-ma a mpatit-o pe pielea mea .intr-adevar nici medicii nu sunt prea interesati ,iti recomand sa faci spalaturi cu ceai de galbenele.fa si o infuzie de 2 minute , continua pana la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 23:09 de Ionel
Solutii sunt, trebuie cautate.
O iubire mare se "uita" greu.... din 28 aug 2004 19:12 de Nimeni
Degeaba exista cineva acolo sus care te iubeste atata timp cat in inima ta inca mai traieste o alta iubire asa rea, nefericita, nedreapta cum o fi, un timp te vei purta rece cu oricine incearca sa se apropie de tine si mai ales cu cineva care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 14:48 de Ionel
Nu sustin contrariul. Numai ca prea se lasa pe "aripile" disperarii si judeca lumea subiectiv.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 14:36 de YLoveCamelia
indubitabil.
dar si eu sunt..sigur ca sunt:D:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa din 28 aug 2004 14:29 de ursu
Din contra , cu asemenea "teorii" despre baieti ... oricat de mult partenerul ei ar incerca sa ii arate dragoatea , atat prin fapte cat si prin vorbe ea nu ar constientiza lucrul acesta , ca este cineva acolo ce o iubeste . Parerea mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 07:29 de xxxxx
Dupa toate criticile facute trebuie totusi sa recunosc ca ExoticDream e o fata simpatica si deosebita :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 00:47 de Ionel
I-am citit majoritatea postarilor din ultimele ziel. Acestea ma fac sa raman la parerea mea, dar si la ce a spus ea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 00:34 de Ionel
Nu vrea sa vina (E foarte pudica). Zice ca in acest timp mai bine-mi face ceva de mancare bun ca sa prind puteri dupa ce ma epuizez in munca mea de a o face fericita.
Da pot sa fiu subiectiv. N-am spus ca o fac fericita, ci ca lupt in acest sens. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 00:24 de sabba
Acum trebuie s-o aduci si pe sotia ta pe forum s-o intreb daca lupta asta a ta pentru satisfactia ei are si roade!:D:D:D:D
Ca tu poti fi si subiectiv....deci nu ma pot baza pe o parere unilaterala!:D:D:D
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 27 aug 2004 23:51 de sabba
Total gresit!
N-ai intalnit niciodata persoane care arata foarte bine, dar "gaunoase" pe interior?
Sau invers persoane foarte frumoase in interior, dar cu un aspect exterior nu la fel de placut?
Daca te referi la vorba aia ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei din 27 aug 2004 23:27 de sabba
Dada, n-ai dreptul sa te superi si sa crezi ca-i insensibil daca te-a parasit pentru alta!:D:D
Aloooo si tu citezi din biblie?
Cum adica?
Da' ce sa-i faci sa-l pupi eventual si sa-l aplauzi cand trece pe langa tine, nu?
:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 21:07 de xxxx
Nu cred ca e bine formulat.
Ea vede realitatea cruda, dar are dreptul sa spere la o viata frumoasa, e normal.
Ce nu e prea clar la Exotic Dream, este ca toti oamenii au calitati si defecte (inclusiv ea) si ca ceilalti nu trebuie neaparat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iub din 27 aug 2004 20:49 de xxxxx
ExoticDream eu iti doresc din toata inima sa intalnesti marea iubire.
Totusi ar trebui sa consideri ca daca iubitul tau te paraseste, te paraseste pentru ca nu a fost deplin fericit cu tine si a gasit pe altcineva cu care e mai fericit.
Nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 27 aug 2004 20:34 de xxxx
Toti oamenii au suflet, deci ceva interesant tot trebuie sa existe si in acea "frumustete proasta", ca tot de Dumnezeu a fost creata :D
A! Si inca ceva ... felul cum aratam fizic spune destul de multe despre ce este in interiorul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 27 aug 2004 20:28 de xxxxx
De ce consideri ca frumusetea e inferioara inteligentei?????
Insasi ideea de femeie, feminin, etc. include in ea si termenul de frumusete (cand te gandesti la o femeie te gandesti la delicatete, frumusete, iubire, senzualitate si mai apoi la ...
Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 19:55 de mappy
Intr-adevar..am fost cam rautacioasa..nu ma deranjeaza atat de mult faptul ca are greseli de exprimare etc..ci mai mult faptul ca sfaturile lui sunt pur si simplu revoltatoare:Dsi am impresia ca faza cu "nu mai suntem in anii 60" e un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 27 aug 2004 19:41 de dualis
De ce continui sa crezi ca procentul fetelor bune este mai mare decat cel al baietilor buni ?
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 19:13 de Infector
Mi-ai demonstrat teoria.
Exact ce spuneam : cauti sa dai vina pe altii pentru insuccesele tale.Jalnic
Si vezi ca ai scapari ce te dau de gol; Exemplu:
"Nu trebuie sa fiu Miss Univers ......... sa mai sper ca exista inca pe undeva un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 17:52 de Ionel
Nici nu am spus altfel. Fiecare face ce-i place.
Pentruca din tot ce ai postat asta reiese, cel putin pentru mine.
Imi dai si mie adresa turnului de fildesi, fara usi si fara feresti in care traiesti?
Oare nu vezi, doar si numai la ...
Pagina 949 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |