Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 17:31 de sabba
Iar esti cu porumbelul pacii in brate?:wacko:
Daca ar fi toata lumea ca tine m-as plictisi!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: moare la intrare din 27 aug 2004 17:08 de Ionel
Apa nu se intoarce la izvor, nici lumea la origini. Cine cauta sa mentina pe loc procesele sociale, culege deziluzii. De ce sa nu luam partea buna a lucrurilor si sa mergem mai departe. Au incercat comunistii sa "faca ordine" in ...
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 16:49 de CEL CE ESTE
OO,CARTILE EXOTIC,CARTILE SUNT CA OAMENI!!
IMATURITATEA ESTE NECUNOASTEREA.
IMATURII SE JOACA CU IMATURII!!
OO,CARTILE EXOTIC,CARTILE SUNT CA OAMENI!!
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 27 aug 2004 16:25 de ExoticDream
Eu cred ca si fetele, si baietii au nevoie in egala masura de tandrete, mangaieri, sensibilitate si intotdeauna am oferit toate astea baiatului pe care l-am iubit fara sa astept sa faca el neaparat primul pas! Cand iubesti, aceste lucruri vin de ...
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 16:22 de ursu
A treia varianta nu o inteleg . Ceea ce imi zici tu este ca eu sa stau si sa asist cum biata fata sufera . Eu am zis altceva . Nu pretind o relatie la momentul asta , dar macar sa ma lase sa o ajut . In timpul asta are si ocazia sa ma ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 16:17 de CEL CE ESTE
EE,URSULE LA TINE E BINE,DA CE ZICI SA NICI NU VORBEASCA CU TINE SI ZICE CA "nu are timp" DIN
ACEIASI PROBLEMA(sau poate ca....) PE CARE O EXPUI SI TU??!!
E BINE LA TINE!!
NICI NU MA CUNOASTE SI TOT CE II CER ESTE SA VORBEASCA CU ...
Re: Re: Cum sa nu intervina rutina din 27 aug 2004 16:12 de Ionel
Sunt de acord cu tine. Din pacate s-au scos gazetele de strada (acele aviziere de propaganda). Acolo ar fi fost bine sa-si afiseze pozele fetele care doreau. Sa vezi atunci cata iubire.
In ceea ce priveste formele de a face sex, eu zic sa nu le ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 16:07 de ExoticDream
Nu, nu din cauza unor sfaturi, ci din cauza dezamagirilor suferite pe pielea proprie si personala. Multi baieti sunt imaturi si se joaca, uneori din pura inconstienta, cu sufletul fetelor si de aceea ele ajung sa iubeasca enorm, apoi sa-si dea ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 15:45 de ExoticDream
Pana aici gandim la fel.
Da, imi doresc o relatie serioasa cu un baiat serios, dar pt mine acest moment nu este cel mai potrivit ca sa incep asa ceva pt ca nu mi-am revenit inca in urma dezamagirii suferite intr-o relatie anterioara si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1 din 27 aug 2004 15:45 de Ionel
Ai dreptate. Sunt foarte multi baieti sensibili, iubitori etc., dar acestia nu afiseaza aceste sentimente (am mai spus-o pe forum). Maestria unei fete consta in aceea ca trebuie sa actioneze acele corzi ale baiatului, care sa faca sa-i vibreze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 27 aug 2004 15:15 de ursu
Eu as alege ultima varianta ,dar pe langa inteligenta e foarte important ca fata aceea sa cunoasca termenii de romantism , tandrete si iubire .
Din toate postarile de mai sus reise clar ca ai ceva cu baietii . Dar poate mai e alta fata de 20 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 27 aug 2004 14:03 de CEL CE ESTE
EU AS ALEGE O FATA DRAGUTA(nici prea frumoasa nici urata) SI INTELEAPTA!!
DA PROBABIL SUNT PREA MARI CERINTELE MELE!!
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:48 de ExoticDream
Asa este, dar pt baieti se pare ca e invers, ei trebuie sa se afiseze in fata prietenilor cu o "bucata buna", altfel.....se fac de rusine!!! Intre o fata frumoasa, dar cam proasta si o fata nu tocmai superba, dar inteligenta, oare cati ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:46 de ExoticDream
Si eu cred ca o relatie inceputa la 19-20 de ani are sanse mari sa reziste in primul rand pt ca exista acea puritate a inceputului..., e acea lipsa de experienta care are sarmul ei! Sigur ca nu e neaparat nevoie ca sa fie prima iubire in viata ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:40 de ExoticDream
Mda....concluzia ar fi ca partea senzuala primeaza.... Nu sunt de acord, nu e nevoie neaparat sa vorbesti despre Kant, dar nici sa sari urgent in pat ca asa-i la tinerete! Dupa parerea mea, o relatie sincera are nevoie de timp....ca cei doi sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 13:38 de CEL CE ESTE
TOT CE SPUI PE FORUM,OARE ESTE ADEVARUL TAU????!!!
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 27 aug 2004 13:34 de ExoticDream
Te-as ruga respectuos sa nu-ti bagi coada in topicul meu daca lasi, ca de obicei, bunele maniere la usa, e subiectul meu si cum stiu bine ca n-ai comentarii pertinente mai bine renunta, tin la un climat decent macar aici, in "ograda" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 13:28 de CEL CE ESTE
ADEVARUL EXOTIC,ADEVARUL!!!
ADEVARUL ESTE DINCOLO DE VORBE!:ninja::ninja::ninja:
AI PUTEA SA ITI VEZI ADEVARUL TAU??!!
Re: Re: Re: Re: Re: Din lac in putz! din 27 aug 2004 12:45 de ExoticDream
Ca bine zici!!! E o vorba care s-ar potrivi cuiva de pe aici: "N-ar strica sa razi din cand in cand si de tine insuti, majoritatea celor din jurul tau o fac mereu!"
Si mai este una: "Inteligenta este ca si raurile,
cu cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2004 12:34 de ExoticDream
Nu cred ca sunt omul care sa ucida o iubire, dimpotriva! In plus, am o multime de spirit de sacrificiu, fac orice daca iubesc pe cineva, sunt pt egalitate intr-o relatie, ii acord celuilalt spatiu cat e nevoie, prefer sa nu fie nevoie de ...
Pagina 950 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |