Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

un articol crestin, daca esti crestina

din 18 mai 2004 12:19 de Kirio

Patima masturbarii - o abordare ortodoxa "Daca mâna ta te sminteste…" Masturbarea (auto-satisfacerea sexuala) este înca un subiect tabu pentru foarte multe carti ortodoxe care încearca sa abordeze problemele ...

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 18 mai 2004 06:28 de OkiVerzi

Diplomatic raspuns, trebuie sa recunosc ca ai putina clasa, bv, sunte de aceeasi parere!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de

din 16 mai 2004 22:16 de ursulake1

vezi c-ai inteles :D nustu ce savanti au facut un studiu si cica majoritatea barbatilor se pierd in primele 5 minute ale axtului sexual deci think about it durata actului mai conteaza si de starea de spirit a barbatului daca esti "cu o ...

Re: despre..

din 16 mai 2004 18:06 de nikki

Ai inceput sa te cunosti...sa-ti cunosti corpul mai bine...........dar cred totusi ca ar trebui sa lasi vibratorul...nu e prea indicat sa faci ce faci cu el...las-o mai moale puiule

din 16 mai 2004 15:31 de ancky

Este normal ceea ce faci: ai inceput sa te descoperi pe tine si ceea ce-ti place. Sunt fete care nici la 19 ani nu stiu ce trebuie sa faca sa se simta bine. Si chiar daca au prieten. Oricum, trebuie sa stii ca esti OK si diferita de ...

din 16 mai 2004 15:04 de MissSixty

Pai da...eu zic k e absolut normal sa te masturbezi.Dar stii k nu e bine sa imprumutzi vibratoru-l e la una la alta...pt k nu e igienic.Dar ai prieten?De ce nu incerci sa o faci cu el dak te simtzi deja pregatita?

Re: Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 16 mai 2004 01:50 de levi82

Am mai spus: este o gandire proasta. intardevar, timpul nu poate fi dat inapoi, si daca il iubesti, trebuie sa il accepti asa cum este. Chiar ma mira ca faci o asemenea problema din aceasta situatie. Ar trebui sa te bucuri, cum s-a mai spus, ca ...

Re: Re: Re: el a mai facut sex,eu nu

din 16 mai 2004 01:37 de levi82

Imi cer scuze ca trebuie sa-ti spun asta, dar daca gandesti asa, gandesti foarte prost. Eu am inteles ca pe tine te deranjeaza trecutul lui, si ai dori ca el sa fie la fel de deranjat de trecutul tau. Este o prostie mare! Gandeste-te ca chiar ...

din 15 mai 2004 21:07 de banditu

sal... da cum au spus si alti este normal sa te masturbezi , dar faza e ca este prea devreme, dar nu ar fi nici asta o problema .. chestia este sa nu devina obisnuintza ... cel mai bine cum au spus si altii este sa iti faci un prieten si cred ca ...

Re: Re: a-nnnebunit lupu' si lumea

din 15 mai 2004 13:13 de ExoticDream

Unii chiar s-au nascut astfel....si atunci pt ei e normal.... Sa-i lasam in pace, e greu pt ei sa fie fericiti intr-o lume care nu prea accepta orientarea lor. Iubirea e tot iubire...., nu? Si trebuie pretuita!

din 14 mai 2004 23:06 de shikin

asta e normal, dar nu prea e bine.

din 14 mai 2004 23:05 de Cynthia

e absolut normal atata timp cat nu exagerezi si ajungi sa te simti bine numai cu tine inseti.Parte cu vibratorul nu pica prea bine ca el nu se imprumuta asa intre prietene,nu e deloc igienic si mai ales daca il plimbi dinspre anus spre vagin...te ...

din 14 mai 2004 19:54 de georgiana

nu e absolut nimic anormal in a te masturba si a-ti cunoaste propriul organism si ce anume iti face placere... totusi mi se pare ca ai inceput putintel cam devreme...vezi sa nu duca la frigiditate mai tarziu ' abuzul' asta de propria-ti persoana

Masturbare

din 14 mai 2004 19:26 de andra14

Vreau sa stiu daca ceea ce fac este normal. Am 14 ani si de jumate de an ma masturbez in fiecare zi. Cateodata chiar de mai multe ori(2-3). La inceput am fost curioasa cum e apoi a devenit o obisnuinta. Acum 2 zile o buna prietena dea mea mia dat un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 14 mai 2004 16:09 de ExoticDream

Nu stiu de ce crezi c-ar trebui sa ne aranjeze neaparat cineva si poate nici nu stingem lumina! Tocmai ca mi se pare special sa fie cu iubitul meu neexperimentat si nu cu un mascul ultra performant care sa-mi etaleze cunostintele lui de sexologie ...

Re: Re: de unde sti ca s-a simtit bine EA

din 14 mai 2004 15:39 de ExoticDream

Mimam atatea chestii in viata....de ce Dumnezeu sa mimam pana si asta??? Ne prefacem ca ne place o mancare gatita de cineva drag, ne prefacem ca ne intereseaza fff mult scoala, serviciul, ne prefacem ca iubim......, dar chiar sa simulam si ...

Re: Re: Suflet per

din 14 mai 2004 15:21 de ExoticDream

Eu nu te atac, ba chiar spun ca ai dreptate...90%. In primul rand exista NOI, apoi PARTENERUL meu, apoi EU. Daca NOI ne iubim si el pleaca de langa mine pt ca exista un motiv impotriva caruia nici unul dintre noi nu poate lupta cu adevarat, ...

Re: Orgasme de neuitat :)

din 14 mai 2004 13:17 de Alinutzzza

da...m-i s-a facut......:,si ce super e! mai ales eu pur si simplu morde placere etunci cand sunt sarutata sau mangaiata pe gat si umeri.....si un masaj din parte persoanei iubite in aceste portiuni imi produc o placere care nu pot sa o descriu. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de a re

din 14 mai 2004 05:26 de banditu

Sal .. mersi ca mi-ai raspuns .. uite pot sa spun ca nu sunt asa de experimentat ,dar nu cred ca trebuie sa fi ca sa rezisti la o partida de sex ,dragoste mult timp ,daca o faci cu o fata cu care nu ai facut-o deloc si mai este ,adica are un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demodata

din 14 mai 2004 02:35 de levi82

Eu nu sunt de parerea ca un tip virgin nu poate avea o prestatie buna pentru prima data. Asta depinde de cum s-a pregatit el pentru acest pas, de stiintele sale in domeniu, cat si de mentalitatea lui. Daca s-a informat indeajuns sa stie la ce ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 987 din 1098
«   1 ... 984   985   986   987   988   989   990 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare