Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 20 mai 2004 23:30 de Dani
aaa si la faza cu milionaru ..las-o drq de treaba tu vrei sa mah mintzi pe fatza?? Adika tu ai prefera un barbat care te iubeste si e sarac...in locul unui barbat cu ferrari,vile,hoteluri bla bla ?? Sa fim seriosi ..si eu sunt de parere ca dragostea ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 21:19 de unu'
Perioade scurte (chiar si cateva luni) de abstinenta in viata unui om pot fi in regula. In cazul acesta vorbim despre o persoana care nu a facut niciodata sex, desi au trecut mai bine de 10 ani de cand a ajuns la maturitatea sexuala. Cat sa mai ...
Re: despre.. din 20 mai 2004 20:27 de Alinutzzza
e oleaca mai mult decat normal.... vibratorul pe la anus. nu-i nimic grav, dar totusi, eu ti-as spune sa o mai raresti cu masturbarea ca zilnic e prea des, si inca esti mica. poate avea repercusiuni asupra vietii tale sociale mai tarziu.....
Re: sex prea rar din 20 mai 2004 20:19 de Alinutzzza
si ai de gand sa iti tii necazul in tine si sa continui cu masturbarea. Intr-adevar te poti umi o mica disperata in momentul in care nu ai tupeul sa ii spui oful prietenului tau, cel cu care faci dragoste si cu care esti de 10 luni! daca vrei sa ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 20:07 de Alinutzzza
i-am mai spus eu lui infector ca nu toata lumea gandeste dupa "propozitia" lui...eh. am vazut si eu filmul ala, intr-adevar e superb, recunosc ca mi-a taiat respiratia......dar ...pana la urma e doar un film. trebuie sa fie adevarat? ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 19:27 de Infector
Frate tu crezi in ceea ce vezi in filme?Lol!Si vrei sa te iau si in serios?
Viatza este doar o insiruire de coincidente si situatii! Ori sunt eu un neinteles ori sunteti voi intr-o perioada de "negare" a adevarului.
Oricum geniile ...
sex prea rar din 20 mai 2004 19:18 de inuendo
el nu o face de mai multe ori fiindca poate ii ajunge, nu vad alt motiv...cel mai bine ar fi sa dicuti cu el, dar cauta sa subliniezi ca e vorba de necesitati, nu defecte, desi uni nu sunt masculi feroce, tin mult sa apara asa...asa ca trebuie sa ...
Re: Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 18:20 de FireSoul
Destinul ni-l facem singuri. Ceea ce ni se intampla azi e rezultatul a ceea ce am facut ieri,iar ceea ce facem azi ne va afecta maine.
Sunt lucruri pe care nu le alegem noi-cum ar fi "our soulmate"...sau lucruri pe care le alegem ...
Viata NU este o insiruire de... din 20 mai 2004 17:42 de ExoticDream
Infector graieste adesea: "Viata e doar o insiruire de coincidentze si situatii."
O prietena a gasit intamplator urmatorul citat:
"Viata nu este o simpla insiruire de intamplari si coincidente fara sens, ci mai degraba este o ...
Re: Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 20 mai 2004 15:55 de Infector
Iar visezi fata? :p
Si unde draq ai vazut tu intalnire sa coste 100.000 lei si ink ceva... daca ai intalnit baietzi care nu stiu sa produca 2 lei acolo... trimite-i la mine sa-i invatz niste combinatzii profitabile ...Prietenii stiu de ce ...
Re: Re: Femeile nu sunt niciodata de vina din 20 mai 2004 15:48 de ExoticDream
La a cui "ma-sa" faci referire ca n-am inteles?!?!? Poate editezi postul ala si scoti mama din decor, in forumul asta n-au ce cauta persoane la modul in care ai spus-o, OK?
Altfel, da, sunteti superperversi, va dati importanta de ...
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 14:52 de ExoticDream
Mi-ai sarit in cap, dar nu ma supar, e parerea ta si a foaaaaarte multor baieti care considera ca sexul reprezinta o necesitate ce trebuie tratata cu enorm de multa atentie inca de la 13-14 ani. Toti avem dorinte, fie ca suntem fete sau baieti. ...
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 14:25 de ExoticDream
Esti OK, nu te lasa impresionat de cei care plesnesc de orgoliu masculin amintind la tot pasul numarul de paturi prin care au trecut inca de la varste fragede, nu cred ca multi dintre ei se pot lauda cu ceea ce ai realizat tu pana la 25 de ani, ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 11:12 de unu'
Ai dreptate, o sa fiu eu primul care-ti "sare in cap".:lol::D Dar, serios acum, sexul poate sa fie o experienta foarte frumoasa chiar daca intre cei doi parteneri nu exista sentimente. Trebuie doar sa lasam la o parte prejudecatile. A ...
Re: Virgin la 25 de ani! din 20 mai 2004 09:26 de Mark D
Multumesc celor ce mi-au scris!Adevarul e ca nu mi-a fost capul la tot felul de prostii,am incercat sa-mi vad de scoala,si slava domnului ca nu regret pasul facut,mi-am vazut mai mult de scoala si mai putin din a gusta din placerile vietii!Adevarul ...
Re: Prietenii si EA din 20 mai 2004 00:42 de levi82
Am trecut si eu printr-o situatie oarecum similara. Exista un subiect pe care mi-am expus problema, se numeste "Minciuna/sunt confuz". Poate gasesti pe acolo ceva ce te poate ajuta.
Eu, dupa toate cele intamplate am ales sa imi pastrez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lista de anticonceptio din 19 mai 2004 02:59 de OkiVerzi
Parerea mea e sa nu faci ceva sa iti para rau mai tarziu! Ai vazut ce vreau sa spun mai sus!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lista de anticonceptionale din 18 mai 2004 21:46 de littlegirl
m-atzi speriat!eu am aproape 18 ani shi chiar azi mi-au fost date anticonceptzionale de catre medic,fara vreo investigatzie!brrr...peste 5 minute trebuie sa iau prima pastilutza;)
Re: Re: Re: Avortul din 18 mai 2004 21:42 de littlegirl
well...eu am trecut prin aceasta "minunata" experientza acum...8 ore,(pt prima shi ultima oara!)asha k am foarte clar in cap sentimentul de disperare ce te cuprinde knd vezi cele 2 liniutze pe test!
l-am facut la un cabinet ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de a re din 18 mai 2004 17:45 de ExoticDream
Cand pui ceva mai mult suflet,risti sa te tina putin, dar sentimentul de placere pe care il traiesti este sigur net superior satisfactiei de moment resimtite dupa o partida cu o "fetitza" experimentata! Eu as prefera varianta de multe ...
Pagina 986 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |