Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: sexul-E chiar asa important? din 12 mai 2004 16:03 de ExoticDream
Pana la cei aproape 19 ani ai mei eu n-am simtit niciodata dorinta de a face "doar sex", ci dragoste. Tu ai 20 de ani....ai trait ambele experiente? Vreau sa stiu ce simti in ambele cazuri.... nu prea ma vad facand "doar sex" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 12 mai 2004 15:49 de ExoticDream
Uneori iti gasesti sufletul-pereche, iubesti si esti iubit din toata fiinta si la un moment dat viata ti-l ia pe cel drag...cand el dispare fizic si stii bine ca nu e vina nimanui, ca Dumnezeu l-a luat la El, nu te gandesti nicidecum ca la o ...
Suflet pereche... din 12 mai 2004 15:31 de inuendo
Din fericire pentru tine, nu tine de tine...viata de unul singur e asa naspaaaaa..nu iti trebuie suflet ciorap pereche ca sa fii fericit..
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 12 mai 2004 14:08 de ExoticDream
Ai dreptate! E un pacat sa lasi iubirea sa moara, sa nu traiesti asa cum te indeamna sufletul si mintea! Iubirea e un dar pe care nu toti il primim, sansele sa existe iubire imparatasita sunt destul de mici, de aceea trebuie sa luptam pt a ne ...
gardenella vaginalis din 12 mai 2004 11:26 de mikos
Yo, salut.Fratilor, cum se scapa de ea?Ce tratament trebuie sa folosesc?.Adresa mea de mail este mihai_pace@yahoo.com.
Re: sexul-E chiar asa important? din 12 mai 2004 02:55 de anyahsa
Doi tineri fac dragoste. De acord cu tine, dar (intotdeauna exista un "dar")) cateodata simti ca vrei doar sex (cel putin asta e parerea mea).:D
Nu ai cum sa nu vb despre sex. Trebuie sa recunoastem ca toata lumea se gandeste la sex, ...
virginitatea nu e demodata? din 12 mai 2004 01:31 de inuendo
hmmm.. pai e alceva atunci..dar..ca sa am ultimul cuvant ..baieti de obicei isi pierd virginitatea cu prima fata care e dispusa sa o faca cu ei ( nu sariti in sus, ganditi-va ce si cum gandeati in jurul varstei cand ati facut-o prima data...) pe ...
Re: virginitatea nu e demodata? din 12 mai 2004 01:20 de levi82
Da, este adevarat ca sexul este sanatos (daca este vorba de safe sex) fizic si psihic, in orice situatie. Din punctul asta de vedere este ca sportul. Dar in situatia in care exista si iubire sanatatea psihica este mult mai insemnata.
Cred ca ai ...
Re: virginitatea nu e demodata din 12 mai 2004 00:23 de 3shpe
..important e sa scapi cat mai usor, nu cu cine..ptr ca daca ai ghinionu' si te chinui, adica treaba cu ruptu' sigiliului merge greu, la urmatoarea ta partida o sa te tot gandesti cat de nashpa a fost prima data, o sa fii inhibata incat n-o sa poti ...
Re: Re: materialism vs. sentimentalism din 11 mai 2004 23:11 de levi82
Cred ca totul depinde de punctul de vedere al fiecaruia. Este o situatie paradoxala . Eu, si unii prieteni ai mei asemanatori mie, nu am intalnit inca fata care sa ma convinga ca materialistele nu sunt in numar asa mare. In schimb alti prieteni, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e din 11 mai 2004 20:33 de ?
Esti prea sigur! Admite ca poate fi cum spui, dar nu baga mana in foc. Asculta un om care a avut asemenea experiente.
Re: materialism vs. sentimentalism din 11 mai 2004 16:05 de ExoticDream
Nu cred ca majoritatea fetelor-molii (din gama 16-20 de ani) sunt interesate de partea financiara a unei relatii, asta se potriveste mult mai bine segmentului de varsta de la 23-24 de ani in sus cand multe femei (dar nu toate) se gandesc sa se ...
Re: Re: Re: mai mult decat dureros din 11 mai 2004 15:25 de ExoticDream
Pe mine ma critici aici sau pe fata care a deschis subiectul? In caz ca te referi la mine, merci pt sugestia cu psihologul, dar nu cred ca e cazul. De acord ca fiecare are dreptul la spatiul lui vital, dar exista o limita in toate: daca spatiul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e din 11 mai 2004 04:24 de VirusLove
agreez fara nici o obiectzie :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demo din 11 mai 2004 04:11 de rul3r
Si eu la fel..dar trebuie sa le multumim lor. Eu cel putin nu am merit sa fiu primul..dar o sa fiu singurul pt. ea . Asta sigur.:love:
Re: Re: Re: materialism vs. sentimentalism din 11 mai 2004 03:13 de levi82
Am specificat ca nici unii baieti nu sunt mai buni. Si n-am spus ca asa sunt toate fetele. Dar pana cand nu voi cunoaste astfel de fete, eu personal voi crede ca majoritatea sunt asa.
Mai urat este cand fetele te fac sa crezi ca nu sunt asa.):( ...
:) din 11 mai 2004 00:32 de levi82
Ideal ar fi ca si tu si iubita/iubitul tau sa invatati sa-l faceti si sa vi-l oferiti reciproc, ca un cadou si o bucurie pe care o puteti impartasi din cand in cand si care va creea o stare de intimitate si comunicare chiar foarte puternica.
Masajul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mah? din 10 mai 2004 22:44 de ?
Da' ce celelalte, care pun mana pe p... s-au nascut cu ea in mana? Nu au facut-o si ele "pentru prima data"?
Vezi sa nu fie "de ochii lumii" cum se zice. Am cunoscut o femeie care pusese mana pe cateva, inclusiv pe a mea, iar ...
Re: Re: Peste tot numai J.Lo-uri! din 10 mai 2004 16:52 de LatinSexyGuy
In care constelatie traiti tu si cu prietenele tale? ;)
Re: Peste tot numai J.Lo-uri! din 10 mai 2004 16:16 de ExoticDream
Probabil asa sunt fetele pe care le-ai cunoscut tu! Eu si cel putin prietenele mele suntem mult mai invechite, ne multumim cu un cico si cel mult o inghetata, la pizza putem merge si pe principiul fifty-fifty la un moment dat pt ca in aceeasi ...
Pagina 989 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |