Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Viata NU este o insiruire de...

din 29 mai 2004 20:31 de nemesis

Din cate imi aduc eu aminte "geniul" nostru neinteles, si-a atribuit aceste cuvinte, semnandu-se Infector (TM)... :p :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Vise...

din 29 mai 2004 20:02 de nemesis

Hmmm... I, fully agree ! Un procent foarte ridicat din baietii adolescenti sau din prima tinerete, prefera aspectul fizic si sex-ul in schimbul cunoasterii mai profunde a personalitatii si a dragostei. Ce sa-i faci? Sunt batuti in cap, cretini, ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 29 mai 2004 16:31 de last2know

nu te critic !!si cred ca fiecare dintre noi isi regaseste o durere uitata, in durerea ta,o amintire a unei fiinte cindva atit de draga noua .....si care acum s-a dus nu mai e linga noi .......fiinta care a luat totul si nu ne-a mai lasat nimic ...

Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 28 mai 2004 18:21 de xtrame

si daca nu e d acord nici cu sexul fara penetrare? ce ma fac?

Re: Re: Re: Re: Vise...

din 28 mai 2004 15:16 de ExoticDream

Daca iese cu mine pe strada, nu inseamna ca-mi face o favoare, iar eu trebuie sa innebunesc prin sali de cosmetica si cabinete de chirurgie estetica, sali de fitness si mai stiu eu ce ca sa ii atrag privirile asupra mea! Asta nu inseamna nici ca ...

Re: Virgin la 25 de ani!

din 28 mai 2004 15:08 de ExoticDream

Ma gandeam eu ca se va gasi cineva sa-mi dea ideea asta! Singurul impediment este ca de-abia am incheiat o relatie si nu sunt omul care zboara din floare in floare, iubirea nu moare la comanda, mai trebuie sa treaca timp, vreau sa fiu singura o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mai 2004 05:10 de Teo

Se pare ca in cazul asta da, e imposibila :(

Re: Re: Re: Vise...

din 27 mai 2004 23:19 de princess

Din moment ce iese cu tine pe strada se intelege ca-i place de tine..si apoi tu ar trebui sa-ti pui in valoare ce ai mai bun si ce te avantajeaza..pentru a-i tine privirea asupra ta..si nici eu nu inteleg ce ai cu fetele cu sanii mari:)fiecare avem ...

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 27 mai 2004 17:58 de last2know

in primul rind daca bagi bine de seama eu nu am spus ca toate fetele am spus doar fetele ,pt ca nimeni nu e la fel ca nimeni si nu poti generaliza nu pot spune ca toti suntem la fel suntem unici fiecare in felul lui si in fiecare dintre noi exista ...

Re: Re: Re: de ce?

din 27 mai 2004 17:28 de ExoticDream

Oare o fata poate fi atat de inconstienta incat sa-si caute singura necazul? Cineva a spus ca ar fi bine sa alegem cu mintea, nu cu inima, pacat ca nu se prea poate aplica ideea asta! Exista fete care au un cult pt suferinta, ceva usor masochist, ...

Re: Re: Re: de ce?

din 27 mai 2004 17:01 de ExoticDream

Exista si fete foarte sensibile care isi doresc acele mingaieri in care mainile sa fie ca o prelungire a inimii cum frumos spui tu, dar, daca baietii mai au o sansa sa descopere asa ceva in sufletul unei femei fie ea si mai mari, fetele nu prea ...

Re: de ce?

din 26 mai 2004 19:00 de ice_soul

raspuns: atunci cand esti sola si-ti vezi colegele,prietenele de mana cu un iubit si mai ales dc te simti singura iti si mai ales dc iti intra in cap (fara sa vrei ajunge numai cu faptul de al dori)at se formeaza in mintea ta ceva ca un reflex ...

Re: de ce?

din 26 mai 2004 17:20 de ExoticDream

Nimic din ce voi scrie nu trebuie generalizat!!! Se stie de mii de ani ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele, de aceea in general nu prea exista relatii intre fete si baieti de aceeasi varsta (el e prea imatur pt a o intelege pe ea). ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mai 2004 16:47 de ExoticDream

Trebuie sa fie extrem de plictisitor sa faci ani de zile dragoste/sex in aceeasi pozitie! Am auzit ca generatia varstnica are asemenea conceptii, dar tinerii au azi acces la o gramada de informatii pe tema sexuala, cum se poate sa nu vrei nici ...

Re: Re: Re: Re: Avortul

din 25 mai 2004 16:31 de flory2177

Eu am trecut prin asa ceva luna asta spre inceput... a fost groznic, mai ales ca s-a intamplat sa aflu ca sunt insarcinata exact cand imi doream un copil, dar... nu cu cine trebuia. Asa ca am fost nevoita sa fac avort. A fost cel mai mare ...

Re: Re: Se poate !

din 25 mai 2004 15:53 de Robert

Nu pe bune voi vorbiti serios:) (ca innebuneste lupu :)) ma refer daca ii vine ciclu cand trebuie asa ca la carte mai trebuie sa fie ceva grija ...

Re: Re: Re: Re: prea liberala si si extravaganta

din 25 mai 2004 15:53 de ExoticDream

Din pacate traim inca intr-o lume in care "armasarii" fac legea! Masculul "trebuie" sa-si inceapa viata sexuala repede-repede pt ca nu-si poate stapani hormonii (l-a ascultat el si interpretat asa cum ii convine pe nenea ...

Re: Re: Re: cum pot s-o uit...

din 25 mai 2004 09:29 de fIREsOUL

What is so hard to understand??? Intoarce-te la ea (!)FIGHT!!!!(!)

Re: Re: cum pot s-o uit...

din 25 mai 2004 05:12 de on the edge

prima dragoste...cit de frumos suna...intradevar a fost ceva unique. ai dreptate, nu cred ca o voi uita vre-o data. nu cred ca cineva ar fi in stare sa uite un inger. am s-o pastrez mereu in inima, si ii doresc numai fericirea, asha ca mai bine ...

Re: Re: pauza ceruta d prietena mea

din 25 mai 2004 00:54 de levi82

Intradevar, dar in acest caz, din cate am inteles, ea i-a cerut timp pentru ca sa se poata vedea si cu altii. Eu cred ca nu ai observat acest mic, dar importanta amanunt, pentru ca sunt sigur ca nu mai spuneai acelasi lucru. In rest sunt de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 984 din 1098
«   1 ... 981   982   983   984   985   986   987 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare