Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 23:54 de princess
Daca tot te-ai obosit sa ne visitezi,ai fi putut sa raspunzi si tu la subiect..asta daca nu e prea mult pentru tine,cu toate ca e o intrebare cat se poate de "la subiect"..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 23:50 de princess
:DVai draga ,ai stat mult pe ganduri pana sa scrii asta...Si bine ai facut ca te-ai retras..Dar nu inteleg ce e cu parerea aia de rau..:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 23:38 de sabba
Trebuie sa recunosc ca voi doi va potriviti tare bine!
Asa ca......ma retrag.....cu parere de rau, normal!:D:D:D
Bebe nu ma mai iubeste!:((((((((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 mar 2004 21:46 de bebe
Explic: Daca unul dintre parteneri ii povesteste celuilalt despre aventurile sale anterioare, acestea sa nu fie aduse in discutii ca "argumente" negative in discutii contradictorii sau daca ajung la cearta. Sau atunci cand partenerul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 mar 2004 21:36 de sabba
Da, bebe! Intr-o in care singura legatura este sexul consider relativ normal ca partenerul sa nu se intereseze de relatiile anterioare! Dar in cazul in care o relatie are toate ingredientele unei relatii atunci este anormal sa nu se intereseze! ...
Prostitutia din 28 mar 2004 14:27 de unu'
Sunt 100% de acord cu legalizarea prostitutiei! Cum au mai spus si alti, e o munca ca oricare alta si trebuie acceptata, nu interzisa sau oprita. Nu este deloc o munca injositoare, doar unii oameni cred asta din cauza unor mentalitati invechite. Prea ...
Re: Re din 28 mar 2004 08:51 de lavinia
Cuvintele care denumesc organe sexuale nu sunt considerate tabu ( eventual asta este una din ideile de pe timpul lui Pazvante Chioru), dar sunt persoane care pot vorbi fara sa le foloseasca in mod curent, in plus de asta nu este nevoie sa ...
Re: Re: Re: fidelitare din 28 mar 2004 05:21 de danuta2409
da, de acord cu tine... da' nu mai bine il plimb eu seara?! asa... sa nu se rataceasca, saracu'... :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 mar 2004 01:11 de bebe
Ar fi ceva urat din partea ei (lui) sa se intereseze cu cine ai facut sex inainte de a fi impreuna. Poate la inceput sa stie daca ai mai facut sau nu, doar atat. Iar daca se ajune la povestiri de acest gen, trebuie sa se constituie doar in ceva ...
Re: Re: Re: fidelitare din 28 mar 2004 00:52 de princess
Nu ai specificat si unde sa i se dea drumul..in casa sau asa pe-afara,pe strazi?:p
Re: Re: Re: fidelitare din 28 mar 2004 00:51 de Aluka
E dreptul fiecaruia la o parere!
Re: Re: fidelitare din 28 mar 2004 00:47 de bebe
Barbatul trebuie tinut ca un caine de casa: hranit bine, de cel putin 3 ori pe zi, iar seara sa i se dea drumul din legatoare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 00:46 de princess
Chiar aia era parerea me..neindulcita:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 00:42 de bebe
Multumesc pentru "indulcirea" dezacordului cu mine, dar nu trebuie. Sunt adeptul respectarii parerilor tuturor, iar daca nu suntem de acord cu ele sa le combatem in mod civilizat, dar spuse direct.
Sunt aproape convins ca asa cum la ...
Re: Dilema din 28 mar 2004 00:34 de Aluka
Uneori adevarul este si dureros de spus si dureros de acceptat!Depinde de om,circumstante,etc!
Dar cel mai important este ca el trebuie facut cunoscut si trebuie sa dai celuilalt sansa de a accepta sau nu o stare de fapt!
Unii o pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 21:45 de Enter
Lavinia,tai-o!Lasa-ne!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:32 de princess
Nu toti barbatii sunt ca tine,adica sa puna placerea partenerei pe primul loc(ma bucur insa ca eu l-am gasit pe cel ca tine)..Oricum bravo la ine...
Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:27 de bebe
O iubesc foarte mult. In sex am pus intotdeauna pe primul plan satisfacerea partenerei. Atunci ma simt si eu foarte bine. Chiar daca trebuie sa renunt la placerea mea in unele cazuri. Un barbat se satisface mult mai usor decat o femeie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 21:15 de bebe
Eu nu ma dau in barci. Daca esti pe asemenea post nu ai decat.
Da sa trecem la fapte: sa plece lavinia.
Dar moderatorii trebuie sa fie seriosi, in primul rand.
Spunei laviniei sa ne lase.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 20:50 de bebe
Paranoia lui Ceausecu a fost molipsitoare.
Lasa-ne, lasa-ne!
Pagina 1002 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |