Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte...

din 11 mar 2004 23:24 de kalypso29

Hai ca vi-l cedez voua... :p:p:p

Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ?

din 11 mar 2004 23:16 de kalypso29

Atunci esti un fericit!! Poti sa te caci pe ea!:D:D (asta vine de la cineva care e langa mine acum...)

Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ?

din 11 mar 2004 22:49 de stefania

Mai terminati-o cu subiectul asta... Daca mai umblati prin forum mai gasiti o groaza de raspunsuri legate de marimea sculelor voastre... de la cei care-si plang de mila, aproape sa se sinucida cu 13-14cm, pana la cei care-si fac reclama cu 20, ...

din 11 mar 2004 22:44 de stefania

Mersi ca nu te am de prieten... ajung la orgasm si fara sa imi afectez celelalte organe interne (ficat, splina... stomac)... Dar felicitarile mele! Si la nivelul grosime... nu pot sa nu cred ca nu te-ai inspirat din filmele SF...

Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ?

din 11 mar 2004 22:43 de Infector

Pai nu se referea la diametru ci la circumferinta ... ca doar n-are Toba REMUS :lol: Ce laudarosi sunt unii!

din 11 mar 2004 22:41 de kalypso29

mamaaaa:blink:... esti sigur ca nu ai gresit cu grosimea aia?!?:wacko:

Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte...

din 11 mar 2004 22:17 de copilita

:lol::lol::lol::lol::lol: daca trebuie, cu dintii tinem de el! :D

Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ?

din 11 mar 2004 22:08 de c-tza

eu de exemplu o am de 20 lungime si cam tot 20 grosime si tot sunt momente in care mi se pare ca s-ar putea si mai bine:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pa

din 11 mar 2004 00:10 de je

Te rog sa incetezi cu texte de genul asta! Nu ma enerva sa-ti dedic un thread! S-ar putea sa nu-ti placa, nici titlul si nici continutul!

Re: Re: Re: Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt

din 10 mar 2004 22:40 de lavinia

Are draga! Metafizica este stiinta care studiaza fenomenele ce nu pot fi percepute cu simturile noastre si care depasesc ceea ce numim realitate! Deci daca fata aia nu-si putea da seama cat de ravasit era himenul ei, chiar e de metafizica!:D

Re: Re: Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt

din 10 mar 2004 22:27 de copilita

poate, ca un nene ce eshti, incevi shi tu copiii ce inseamna metafizica, ca sa fac shi eu legatura intre 'metafizica' shi 'ravashire', ca nu prea inteleg... ... insa, inainte, Te rog, apuca-te de o gramatica, ceva, ca nu pot sa invat de la ...

Re: Re: Re: fetelor,raspundeti

din 10 mar 2004 22:21 de lavinia

Da! Insa nu-ti trebuie nimic sa mergi si sa-ti faci singura analiza! Dupa care sa mergi cu ea in mana la un medic si sa-i spui: asta-i analiza! Vreau pe baza ei anticonceptionale! Este vorba de tine! Deci nu conteaza ce vor ei sa-ti faca si ce ...

Re: fetelor,raspundeti

din 10 mar 2004 19:40 de georgiana

e clar ca trebuie sa vezi un alt doctor. nu lua pilulele pana nu esti sigura... pt. ca poti sa iti faci un rau iremediabil.. de la anemii cauzate de hemoragii necontrolate si interminabile pana la infertilitate din cauza unor tampiti care nu au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce ati face voi daca..

din 10 mar 2004 14:57 de kalypso29

inseamna ca nu ati ajuns inca la disperare... o sa vina si asta, si atunci nu vei avea incotro!! Dar stii ce se spune: tot raul spre bine, asa ca... trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul inainte si sa spui cu hotarire: ... "Acum chiar ...

Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

din 10 mar 2004 14:37 de FireSoul

Subscriu. Shi el nu e primul care se simte atras de sora sa. Daca e doar atractie fizica, se rezolva cu putina vointa, dar e mai problematic atunci cand el incepe sa o iubeasca(altfel decat ca pe o sora!)

Re: Re: par pubian???

din 10 mar 2004 14:35 de kalypso29

Subscriu la asta, plus ca ma tot minunez de ceva: ce va tot cramponati, fratilor, de cuvantul "iritatie"?!? Epilata cu ceara -numai zona labiilor (dar si intre labii si clitoris) si lasata acea dunga deasupra si este super! Ai si putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pa

din 10 mar 2004 13:39 de FireSoul

Iubirea adevarata exista shi e nevoie, intr-adevar, de reciprocitate. Se poate ca intre 2 pers sa exise iubire adevarata, dar ca una sau amandoua sa nu realizeze acest lucru. In aceste cazuri, cei 2 vor cauta adevarata dragoste fara a sti ca ...

Re: Re: Sexul la 45 de ani

din 10 mar 2004 11:11 de Voodoo

Un prieten de al meu (32 de ani) care are niste probleme erectile, fiind nevoit din cand in cand sa apeleze la ceva pastile de stimulare sexuala (nu judec acest fapt pentru ca stiu ca este din ce in ce mai des intalnit pe motive de stres), imi tot ...

Re: Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!?

din 10 mar 2004 09:40 de Infector

Da si ce propui?Conteaza fata chiar asa de mult? Eu nu cred ... si oricum mai am alte fete de rezerva ... un Caragiale, un G.Washington ... nu-mi fac probleme in legatura cu asta Cablu ... hi hi ... mare viteza ( daca sufli in el )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

din 10 mar 2004 03:26 de Raziel

A spus cineva inaintea mea :nu sunt dezvirginator de fete!Nici eu! Dar vad situatia cu totul si cu totul altfel decat tine!SI DIN PUNCTUL EI DE VEDERE SI DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE!Dar acum ,zau ca nu am chef sa-ti spun decat ca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1013 din 1098
«   1 ... 1010   1011   1012   1013   1014   1015   1016 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare