Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Scurgeriile din 12 mar 2004 14:44 de stefania
Doctor , doctor, doctor...!!!!
Gandeste-te ca nu vrei sa ajungi acolo prea tarziu, sa fali ca ai cine stie ce infectie avansata si ca trebuie sa te tratezi un secol... sunt infectii foarte usoare care netratate pot provoca complicatii majore...
Nu ...
Re: Re: Re: sexul in grup din 12 mar 2004 14:36 de Bye1
Daca ganditi ca sexul e un sport, atunci poate fi facut oricum: in 2, 3,4 sau chiar mai multi. Daca vedeti in sex un gest de dragoste sau de implinire, atunci trebuie facut in doi. In acest caz intimitatea este esentiala...
Re: Re: sexul in grup din 12 mar 2004 14:30 de inuendo
1) nu inca
2) desigur, dar trebuie sa imi placa cei din grup
3) ceva nou, o surpriza, si normal...ciocolata...e alceva...:)) si nu e ou kinder:))
Re: sexul in grup din 12 mar 2004 13:55 de kalypso29
Nu am facut-o niciodata, dar trebuie sa recunosc ca este una din fanteziile mele care nu cred ca o sa se indeplineasca niciodata :( (din mai multe motive...)
Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte... din 12 mar 2004 12:12 de duran
pai sigur ,ca da....:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea min din 12 mar 2004 12:10 de duran
pai hai , incearca!...
juma de televizor am....de ce nu si juma de DVD.?:D:lol::D:lol::D
tema alege-o tu....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extravaginal.. din 12 mar 2004 02:28 de stefania
Hai ma ca merita... si eu am zis ca provocarea asta trebuie s-o trec...
Si cu subiectul... incearca... sustinatori ai sa gasesti... macar de kterink si tot te sustin in ceva...
Personal... I'm in...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extravaginal...? din 12 mar 2004 02:21 de levi82
Mishto chestie. M-am gandit si eu la asa ceva, dar nu am avut niciodata curajul sa incerc pentru ca stiu ca nu as rezista, tentatia ar fi prea mare. Ori as termina repede ca iepurele, ori as sari pe ea ca regele junglei si as face ceva asemanator ...
Re: Re: Re: inca o curiozitate din 12 mar 2004 02:10 de levi82
Frumoasa "naratiune", asta asteptam.
Acu' ca ai spart gheata, sper sa se gaseasca si altele dornice sa-si povesteasca aventura.
Re: Re: inca o curiozitate din 12 mar 2004 01:54 de stefania
Okay... daca insisti...
Prima data cand mi s-a oferit sex oral a fost prima mea data pentru toata treaba cu sexul.
Cand m-am prins ce vrea sa faca, l-am intrebat disperata "Ce faci?" , de parca nu era clar... sau m-oi fi inspaimantat ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa din 12 mar 2004 00:30 de kalypso29
a fost urat, recunosc, dar nu e un capat de tara... am vazut altele si mai si:wacko:... si nici nu e ca si cum de fiecare data s-ar spune asa ceva...
forget and forgive:(
peace:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa din 12 mar 2004 00:08 de stefania
:) :) :) ;)
Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana la m din 12 mar 2004 00:04 de Raziel
La randul meu ,trebuie sa iti dau mare dreptate!
Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana la moart din 12 mar 2004 00:02 de kalypso29
da... corect, in parte. Dar chiar si indeplinind conditiile astea, tot nu ajuta...:(
cred ca trebuie sa fie si noroc... mult noroc!:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o a din 12 mar 2004 00:00 de Raziel
Poate..!Dar nu acum si aici!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14 din 11 mar 2004 23:56 de stefania
Trezirea...(!)
Va mai certati mult pe circumferinta aia de 20cm... pe mine nu ma impresioneaza asa usor...
si mai bine s-ar lauda cu cate buline rosii (verzi, albastre...) a strans azi la gradinita...
Si inca ceva... unele cuvinte urate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hei... toata lumea minte.. din 11 mar 2004 23:51 de stefania
Auziti... televizor nu-mi trebuie... Dar daca asa sta treaba... :huh: ...
pentru un DVD cu cine trbuie sa ma cert... si pe ce tema ? :unsure:(?);):blink:
Re: Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 din 11 mar 2004 23:49 de kalypso29
cred:(... dar a fost un impuls de moment cand am auzit ce a zis si cum a spus-o (persoana de langa mine)...
Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 11 mar 2004 23:33 de Raziel
Expresiile urate nu te prind!Zau..!:(
Re: Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 din 11 mar 2004 23:25 de kalypso29
diametru, circumferinta... tot toba e (sau SF, cum zice stefania):D:D
Pagina 1012 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |