Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: va salut pentru inceput pe totzi!

din 7 mar 2004 14:34 de Wizard20

Si mie imi pare bine de cunostinta (desi trebuie sa spun ca ai un nick tare interesant ) In legatura cu prietenul tau pot sa i-ti zic sa il rogi sa mai astepte pana cand esti si tu pregatita pentru un asemenea pas ! Cu sexul oral ...din punctul meu ...

Re: Re: o mica curizotate

din 7 mar 2004 10:21 de Infector

Dragostea trebuie traita, pana in vara mai sunt cateva luni ... acestea pot fi cele mai frumoase din viata unui om daca li se da o sansa. Nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul ai dreptate ... tocmai de aceea trebuie sa ne bucuram de fiecare ...

Re: Re: ce faceti voi ca sa ...

din 6 mar 2004 17:10 de Infector

Istetule, ce istet esti sa-nebunesc .... te-ai uitat si tu la data in care a fost pus mesajul asta?

Re: ce faceti voi ca sa ...

din 6 mar 2004 15:08 de Crow

Dupa parerea mea exista o singura regula! Cu cat vei stii mai mult,cu atat vei deveni mai intrebata,mai culta,mai isteata!Si astfel vei deveni si foarte comunicativa!Si pentru asta nu trebuie sa vorbesti aproape deloc!La un moment dat,cand ...

Re: Re: Re: Re: Update 2

din 6 mar 2004 14:27 de inuendo

Chiar orice obstacol?Nu cred...Dar tu stii mai bine..Ma abtin de la orice comentarii,in continuare.

Re: Re: Re: Update 2

din 6 mar 2004 14:22 de lavinia

Teoria nu e gresita! Cel de langa tine trebuie sa stea langa tine pentru ca-si doreste asta din tot sufletul, nu pentru ca e tinut! Aceasta dorinta, atat timp cat ea exista, ii da puterea de a depasi orice obstacol! In momentul in care ...

Re: Re: Re: Nu pot s-o fac

din 6 mar 2004 12:35 de Infector

Bah nu mai raspunde draqului ca e din septembrie postul asta... in atatea luni s-a dus draq himenu ala... !!!!!

Re: tot despre dimensiuni

din 6 mar 2004 11:50 de Wizard20

NU prea conteaza marimea man(tre sa stii sa ftzi) ....si nu cred ca trebuie sa iti pui bile ...in plus suna tare ridicol !:D:D:D

Re: Re: Nu pot s-o fac

din 6 mar 2004 00:35 de ursulake1

[din cate am citit yo si cred ca stiu sa citesc destul de bine .....se zice ca trebuie sa folosesti doar lubrifianti pe baza de apa...daca folosesti alte lotiuni si creme s-ar putea ca acestea sa deterioreze prezervativul si sa te bagi intr-o ...

Re: Femeie de moravuri uosare sau nu?

din 5 mar 2004 22:12 de copilita

1. Tarfa nu te poti considera in absolut nici un caz...tarfa inseamna total altceva. 2. Trebuie sa discutati impreuna, shi trebuie sa luati o decizie. E ori, ori. Daca vrea sa treaca peste asta, shi e decis sa continuati ce aveti, va avea ...

Re: Re: Wellcome to the club!:))

din 5 mar 2004 18:34 de lavinia

Parca dupa ,exista ceva....... Acum, trebuie sa recunosc, ca nu le stiu chiar pe toate......desi mi-ar place!:wacko::wacko:

Wellcome to the club!:))

din 5 mar 2004 18:23 de lavinia

Si noua ne pare bine! Anticonceptionalele sunt pastilele care se iau 21 de zile din luna, indiferent daca ai sau nu contact sexual! Vis-a-vis de sexul oral vezi ca e un subiect asemanator!:x

va salut pentru inceput pe totzi!

din 5 mar 2004 18:19 de kriminala

imi pare bine sa va cunosc ...sunt noua pe aici ...si am o problema : am un prieten....el vrae mai mult ...eu vreau sa imi pastrez virginitatea. Ce sa fac ca sa nu il pierd ? Este sexul oral o posibilitate? In ce masura il satisface? Si inca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

din 5 mar 2004 17:33 de Someone

Nu, dar tu ai zis "cand veti fii face-2-face o sa stiti ce trebuie facut" si, fiind vorba de faptul ca ea intreba cum se face "actiunea" .. am presupus ca atunci cand vor fii impreuna in momentul intim. Si , cum ziceam, ...

Re: Re: Re: La multi ani ,Lavinia

din 5 mar 2004 10:22 de lavinia

Eu dau de baut si voi, baietii, prestati un striptease pentru mine!:lol::lol::lol:

Re: Re: La multi ani ,Lavinia

din 5 mar 2004 10:19 de tataYa

trebuie sa dai de baut !;)

Re: Re: Re: Sex in 3

din 5 mar 2004 09:53 de lavinia

Mi se pare cea mai tampita idee! Nici daca m-ar droga n-as putea sa ma uit cum atinge o alta femeie! Nu cred ca sexul asta in 3, in 4, in cat vreti voi, are vre-o legatura cu dragostea! Asta e sport extrem!:x Bunjee Jumping fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii moderne:mincin

din 5 mar 2004 09:52 de alex

Multumesc,copilita! Deci am dreptate!A iubi nu este singura conditie suficienta!

Re: Re: Re: Re: Re: Profilul femeii moderne:mincin

din 5 mar 2004 09:39 de lavinia

Esti desteapta! Cred ca am sa iau niste meditatii de la tine!

Re: Re: Ochii ....cheia portii sufletului ?

din 5 mar 2004 09:16 de lavinia

Eu nu stiu sa citesc decat intr-o pereche de ochisori, pe care-i iubesc! In rest......vid! Nu vad, nu aud! :lol:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1015 din 1098
«   1 ... 1012   1013   1014   1015   1016   1017   1018 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare