Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu" din 10 mar 2004 03:20 de levi82
Nu stiu exact la ce te gandesti tu, dar vreau doar sa-ti spun ca eu ma fandesc ca pentru dezvirginarea unei fete trebuie sa fiu concentrat cel mai mult sa incerc sa-i fac experienta cat mai placuta. Cu alte cuvinte, in acel prim contact sexual cu ...
Re: Sexul la 45 de ani din 10 mar 2004 02:02 de Raziel
Poate nimerisei la o sedinta de VooDoo!:D:D
Este normal si foarte firesc!Bineinteles daca tipul nu consuma alcool in tampenie ,nu e prea pervers!Ca cu ashtia e mai greu!Trebuie ajutati si chiar atinsi serios!:D:D
Spui 45 de ani de parca ...
Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 martie?!? din 10 mar 2004 01:51 de Raziel
"Nu stiu daca stii",dar inclusiv pentru cablu T1 pentru internet de viteza trebuie un modem,mai special ce-i drept!Nu te grabi in aprecieri!Uita-te la orele lui de postare!
Apropos,dupa ce am citit pe forum despre tine,m-am uitat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana l din 10 mar 2004 01:26 de Raziel
La 22 de ani n-as zice ca eshti prea mica!Dar tot mai crezi in Mos Craciun!
Iti spun eu ca am intalnit pe cineva care a avut si are parte de iubire ,dar nu stie sa o pretuiasca!Trebuie sa ma impac cu situatia!Ca asa va fi mult timp de acum ...
Re: Re: Sex extravaginal...? din 10 mar 2004 00:32 de valy2jan
Si intre sani.
Re: Sex extravaginal...? din 10 mar 2004 00:14 de levi82
exista sex oral si sex anal. Dar mai exista si sexul "intre coapse". eu nu l-am practicat inca, dar din ceea ce stiu implica introducerea penisului intre coapsele ei, care trebuie tinute stranse. Se poate "pe la spate" sau ea ...
Re: am nevoie de parerea unui ExPeRt din 9 mar 2004 21:21 de georgiana
sunt perfect de acord cu infector nu mai ca trebuie subliniat ceva la pc-tul 2. mai sunt si asa zisele himene elastice care se intind in urma unui raport sexual dar se rup mai cu greu si in timp. in rest are dreptate
:D
O viata in doi dar problematica sa din 9 mar 2004 20:02 de inuendo
Singuratatea de dupa e naspa , asa-i si vad ca ii stii gustul :(
Incepi si priveste si tu in jur...cine stie...poate gasesti ceva frumos..si nu mai trebuie sa treci prin singuratate...caci se pare ca nu poti :)
Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma din 8 mar 2004 15:55 de nemesis
Poate ca ar trebui sa ne aducem aminte, atunci cand raspundem acestui post, ca inainte de aparitia crestinismului, 80% din societatile existente, erau poligame si in aproape toate ceea ce azi numim "incest" era un lucru normal... Nu ar ...
Re: Re: Re: Credeti in iubire "pana la moarte din 8 mar 2004 15:34 de tataYa
dincolo de nobilele sentimente pe care le-ai expus cred ca te afli intr-o situatie cam gri ..
Intr-o relatie trebuie sa iubesti si sa fii iubita ca sa fie reusita.Daca intr-adevar prietenul tau nu-ti intorce iubirea cred ca trebuie sa o cauti in ...
Re: Sex cu o prostituata din 8 mar 2004 03:34 de Bozgoru
eSTI MAI RELAXAT LA PROSTITUATA....CA NU TREBUIE SA TE INTERESEZE PERSOANA EI...ORGASMUL EI..PLUS....CA SINGURELE FEMEI CARE TREBUIE SA LE RESPECTI IN VIATA SUNT CELE CARE FAC TOTUTUL PE BANI...NU CELE CARE O SUG DIN PLACERE!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai baieti, nu e a din 8 mar 2004 03:19 de rul3r
Io la 9 ca am sport. Auzi sport la poli:D. Mama ei de faculta!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai baieti, nu e azi 8 din 8 mar 2004 03:15 de levi82
daca tot se discuta off topic aici, vreau sa-mi exprim si eu uimirea sa vad ca duminica dimineata la ora 3 sunt 9 utilizatori online.
Si eu ce fac la ora asta ca la 6:30 trebuie sa ma trezesc?!?!?!?!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 8 mar 2004 03:10 de levi82
In legatura cu asta vreau sa zic si eu ca nu ar trebui sa-ti para rau ca nu ai fost primul. Ar trebui sa te rogi sa fii ultimul. Si ar fi bine sa te gandesti ca exista cineva pe care trebuie cel putin sa-l egalezi dar mai bine sa-l depasesti. Si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2004 03:00 de rul3r
1.Ai iubit!.
2.Esti dobitoaca!
3.Clar reiese iubit dobitoc!
4.Dobitoci trebuie impuscatzi!
5.Am nevoie de adresa sal gasesc!
6.Ca sal impusc!
7.Si prin asta sa scap lumea de un dobitoc.
Care parte nu ai inteles-o?:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2004 02:54 de rul3r
Sami zici unde sta sa ma duc sal impusc sa scap lumea de un dobitoc.
:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2004 02:52 de lavinia
Bai, trebuie sa recunosc ca "priten" n-am si nici n-am avut vreodata!
Dar am un iubittttt:love::love::love::love: de te poti arunca de doua ori!:lol::lol:
Re: Re: Update 2 din 8 mar 2004 00:57 de levi82
Da este adevarat ca sunt gelos. Trebuie sa gasesc o metoda prin care sa imi diminuez gelozia sau macar sa o ascund.
Re: Re: Re: ce ati face voi daca...? din 7 mar 2004 23:43 de copilita
daca el se simte aiurea, nu inseamna neaparat ca Voi sunteti problema... poate faptul ca pur shi simplu "voi" nu il face sa se simta mai bine, orice problema ar avea, poate fi o problema, insa, sa nu facem mai multe probleme, acolo ...
Re: Re: Re: o mica curizotate din 7 mar 2004 23:23 de copilita
..in primul rand, vara este inca departe, mai sunt multe luni pana atunci... trebuie incercat, mai intai, shi apoi, vazut ce iese... se poate sa iasa ceva suficient de puternic, incat sa reziste, sau ceva ce sa se destrame din cauza indepartarii, ...
Pagina 1014 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |