Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme)

din 20 feb 2004 14:04 de nemesis

Depinde de varsta, dar presupunand ca esti tanar (2x ani) ar trebui sa dureze 15-20 de minute (in medie). Personal xxxx (cenzurat) dar pentru asta iti trebuie disciplina :ninja:. Sunt diferite trucuri pentru a intarzia ejacularea, trucuri pe ...

Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (pro

din 20 feb 2004 10:36 de tataYa

exista riscul ca dupa prima (sau a doau) ejaculare (cea din actul sexual) sa nu mai poata intra in erectie sau sa-i fie foarte greu sa o controleze.Necesita putin exercitiu si cred ca, in cazul lui, nu trebuie sa riste.

Re: Re: Re: Re: probleme mari

din 20 feb 2004 01:08 de levi82

Eu o las. Poate problema este ca sunt prea "gentleman". I-am explicat ca pot sa astept pana se va simti ea pregatita, ca este alegerea ei daca vrea sau nu sa o facem, si ca vreau sa-si doreasca si ea acest lucru, altfel sunt putine ...

Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

din 19 feb 2004 23:48 de valy2jan

Chiar ca e o stupiditate ceea ce sustii. Sunt barbat, dar nu cred ca o fata agatata in discoteca, nici in Romania si nici in vest, ar trebui si nici nu o face, sa mearga la tine acasa pentu ati satisface poftele animalice de mascul, inca de la ...

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat

din 19 feb 2004 22:22 de adeline

Spui ca esti matura,nu? Citeste cu atentie semnatura mea!Si daca chiar esti,asa cum spui ,nu vei mai avea nevoie de alte sfaturi! Desi,fara a te supara,cred ca totul este o joaca de copii!

Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat

din 19 feb 2004 22:00 de bebelusa

e adevarat ce spui dar nu am discutat o dat cu el ci de foarte multe ori.....el zice ca nimic nu s-a schimbat dar nu e asa...zice sa nu mai traiesc din amintiri pt ca eu mereu ii zic :"iainte nu erai asa...","ianinte gandeai la fel ...

Re: salut,am nevoie de un sfat

din 19 feb 2004 20:51 de lavinia

Trebuie tinut cont de faptul ca pastilele anticonceptionale nu mai ofera protectia scontata in cazul ingerarii antibioticelor, alcoolului! Acum, sincer, nu stiu daca 1-2 la deal, la vale, conteaza atat de mult!

Re: salut,am nevoie de un sfat

din 19 feb 2004 20:50 de georgiana

nu conteaza asa de mult daca intarzie cateva ore.. totul este sa nu depasesca 12 ore de la ora cand trebuia sa ia pilula. in cazul asta trebuie sa faca sex protejat pt. urmatoarele 14 zile si sa continue luarea pilulei la ora normala

Re: ???

din 19 feb 2004 11:30 de duran

dar daca tu ai fiicea bolnava , cum te-ai simtii ,stiind ca omul de linga tine te inseala ,pt ca tu nu-i mai poti oferii nimic? vorba lui nemesis: "omoara-l....." bai ,si voi astia ,cu ideeile voastre moderniste.....:x

Re: Re: Re: probleme mari

din 19 feb 2004 01:29 de valy2jan

Daca o iubesti cu adevarat lasa sa se "cicatrizeze" simtamantul ei. Referitor la sexul oral, daca ea nu vrea nu o poti face, mai ales acum, cand in mintea ei s-a intiparit faptul ca penisul tau, pe langa ca este scarbos i-a pricinuit si ...

Re: ajutor

din 19 feb 2004 00:58 de valy2jan

Trebuie sa fiti odihniti. Fa pauze in perioadele nefertile pentru a avea o dorinta mai mare in perioadele fertile, ceea ce duce la ovulatie in timpul actului sexual.

Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 19 feb 2004 00:14 de valy2jan

Si cat de multa dreptate ai. Daca nici unul nu cere sau arata ce ar dori, atunci se ajunge la o raceala a relatiilor, la intrebarea: de ce nu-si da seama ce vreau, oare nu are pe altcineva si face sex numai din obligatie? Aceasta este urmata sau ...

Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 18 feb 2004 23:13 de georgiana

daca spui ca 'cererile' vin abia dupa cativa ani ce te retine langa acea persoana? gandul ca intr-o zi ai sa poti sa iti iei inima in dinti sa discuti ceea ce vrei de la viata sexuala... si intre timp ce faci.... te sacrifici ca ti-e rusine sa ...

din 18 feb 2004 23:05 de georgiana

s-au inventat jucariile pt. satisfacerea libidoului...poate participa si el... dar daca totusi vrei o relatie, fa-o fara stirea lui... doare prea mult

din 18 feb 2004 22:17 de nemesis

Pai eu zic sa-l omoare, daca tot vrea sa scape de el, decat sa-l tortureze cu relaii extraconjugale si cu o asemenea lipsa de respect...

Re: Re: ???

din 18 feb 2004 20:27 de adeline

Slogan aleator!Doar pentru cei puternici si hotarati!

din 18 feb 2004 20:19 de lavinia

Indiferent ce boala ar avea, pentru un om care a fost alaturi de tine 20 de ani trebuie sa-ti pui hormonii in cui si sa fii alaturi de el, fara porcarii de genul " are nevoie de o relatie"!

Re: Re: Re: Vreau sa invat sa fac sex oral

din 18 feb 2004 17:37 de nemesis

Good point, darling! That's the answer!

din 18 feb 2004 15:28 de duran

ce boala are?

din 18 feb 2004 11:39 de xander

dupa 20 de ani impreuna cred ca purtatzi shi putzin respect in spate.De aceea el ar trebui sa-tzi respecte feminitatea shi sa-tzi permita o relatzie extraconjugala.......iar tu ar trebui pe cat posibil sa nu-l faci mai mult sa sufere decat o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1023 din 1098
«   1 ... 1020   1021   1022   1023   1024   1025   1026 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare