Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: io 27 ea 34 din 18 feb 2004 11:34 de YLoveCamelia
intr o situatie oarecum asemanatoare am fost si cred ca persist si in prezent sa fiu insa pt moment fara nici urma de finalitate.
specificand ca diferenta este de 10 ani confirm ca nu asta este elementul de neintregire aici ci cu totul alte ...
Re: io 27 ea 34 din 18 feb 2004 11:21 de YLoveCamelia
nu, categoric nu poate impiedica o familie sa fie perfecta.
ideea ca numai barbatii sunt cei care trebuie sa fie mai in varsta intr o casnicie este o simpla idee preconceputa, deci nejudecata.
personal simt ca in cuplul stabil , o femeie ...
??? din 18 feb 2004 09:47 de daniellla57
Intr-un cuplu...traiesc impreuna de peste 20 de ani.El este bolnav...nu se mai poate face nimic.Ce trebuie sa faca ea?? Are nevoie de o relatie!(!)
Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 18 feb 2004 03:25 de Najpaptk
da....sigur....combinatia perfecta.prost si frumos ...casatoreste-te :)
Re: ajutor din 18 feb 2004 02:32 de Najpaptk
sigur vrei ?
Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 17 feb 2004 23:52 de georgiana
barbatii care emana masculinitate prin toti porii, care stiu ce vor si care stiu ce fac si cum sa o faca
Re: fara titlu din 17 feb 2004 22:24 de pisicuta
da,este riscant.nu foarte mult,dar este.trebuie sa fie atent sa nu curga nici o picatura in tine.daca a curs,vei ramane insarcinata.o picatura are zeci de spermatozoizi.asa ca spune-i sa fie foarte atent.bafta.
Re: Ce sa ma fac? din 17 feb 2004 22:14 de pisicuta
bineinteles ca se mai intampla ca menstruatia sa vina mai tarziu sau mai devreme de 28 de zile.poate intarzia si o luna daca nu este regulat. de obicei pt a nu ramane insarcinata trebuie macar sa folosim calendarul. pr de menstruatie(cate zile este)o ...
Re: Re: Vreau sa invat sa fac sex oral din 17 feb 2004 21:45 de pisicuta
trebuie sa faci ceea ce simti pe moment ca e mai bine. daca vrei sa-l inebunesti, fa-o cu dorinta,arata-i ca iti place,ca iti doresti.va fi surprins.iar apoi o sa incerce sa te faca sa te simti si tu la fel de bine. bafta.
Re: ajutor din 17 feb 2004 20:06 de xander
doreste.tzi sa nu ramai insarcinata shi ai sa vezi cum se prinde !LOLLLL
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 17 feb 2004 18:43 de duran
io am avut o perioda de stres imens la muncasi vreau sa-ti spun ca sexul se redusese la ... ejaculare precoce si atat, si nu stiam de ce?.. trecu si prioda stresanta si lucrurile au revenit ( dar ce incet!!) la normal....stresul ucide si ne maninca ...
Re: ajutor din 17 feb 2004 17:12 de gtggtg
faceti zece (10) numere unu dupa altul si veti vedea rezultatul (fara a iesii afara din " pestera"):heart::heart:::heart:
Re: ajutor din 17 feb 2004 16:10 de Aty
Pai tot ceea ce pot spune este sa faci sex intens:). Cat de des posibil si nu in pozitii ciudate ci cele mai obisnuite: misionar sau tu sa fi pe el perpendicular astfel organul lui sa fie cat mai adanc posibil si dupa ejacularea lui sa stati ...
Re: ajutor din 17 feb 2004 15:10 de tataYa
interesanta intrebare sper ca nu ai uitat un "nu" in fata la "raman" :)
Citeste si tu despre metoda calendarului pentru determinarea perioadei fertile ..et voila ..
Re: ajutor din 17 feb 2004 11:33 de duran
care este prima sansa sa gistigi la loto ?
sa joci... asa ca fa sex !!
cu cit mai mult cu atat cresc sansele sa ramai gravida !;)
Cum sa fac sex ca sa raman insarcinata? din 17 feb 2004 10:50 de cris
cum trebuie sa fac sex ca sa raman insarcinata
ajutor din 17 feb 2004 10:48 de cris
cum trebuie sa fac sex ca sa raman insarcinata
Re: probleme mari din 17 feb 2004 06:28 de arabela
ma bucur ca ati incercat sa va exprimati iubirea ce vi-o purtati si printr-o "imbratisare activa", dar..
tocmai aici ai gresit, faptul ca ti-ai impus sa iasa totul ca la carte, cand in dragoste nu poate fi vorba de reguli stricte ce ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 22:35 de DarkAngel
Toata chestia asta este o chestie pshica dupa parerea mea... stresul si oboseala te pot afecta f mult dar mai ales stresul... daca esti relaxat si o faci incet cu rabdare fara graba si asa cum trebuie si gasesti si o pozitie buna pt ambii parteneri ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 19:03 de je
incearca sa te retragi atunci cand simti ca ti vine,,stai timp de vreo 30 secunde cand continuii sa te saruti,,etc.. :) apoi,, incepi din nou,, repetat acest lucru,,ai sa vezi ca te va tine pana la 20 de min ..chiar si la primul Nr :) ! crede -ma
Pagina 1024 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |