Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Elementul chimic-Femeia din 13 feb 2004 10:41 de adeline
1. DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data
descoperirii este necunoscuta.
2. SIMBOLUL IUPAC: Fm
3. APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si
nicaieri atunci cand e cautata. De obicei apare in locurile ...
Re: din 12 feb 2004 23:11 de copilita
blaga a zis ca daca te chinui prea mult pentru un lucru, la sfarshit, nu te mai poti bucura de el...cam asha e shi cu ashteptatul... ajungi sa idealizezi actul, omul, etc, shi sa cauti implinirea idealului... pe cand, suntem toti oameni, shi ...
Re: Cu sau fara chilotzi? din 12 feb 2004 22:05 de lavinia
E oricum ,dar nu igienic!
Imagineaza-ti o tipa in fusta care merge undeva si trebuie sa stea si jos! Cat de igienic ti se pare sa stai cu fundul gol pe unde apuci?
Si cat de sexi?:x:x:x:x
Re: organul genital... din 12 feb 2004 07:59 de Pisoias
cati ani ai?
Re: organul genital... din 12 feb 2004 02:20 de Valy
De ce nu i-a raspuns baiatului pana acum nimeni?
Pentru Radu: nu este un stas anume. Cate penisuri sunt, tot atatea varietati de lungimi combinate cu grosimi sunt. Da-mi un email sa-ti explic mai pe larg.
Re: Dragoste versus nevoi! din 11 feb 2004 22:16 de adeline
De unde ai copiat???:D:D:D:D:D:D:D:D
Creierul tau nu este in stare sa rezoneze la o asemenea capacitate!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ma pis pe mine de ras!:D:D:D:D:D:D:D
Am citit ceva similar pe net!Cumva Dr.Amore???:D:D:D:D:D:D
Dragoste versus nevoi! din 11 feb 2004 21:44 de lavinia
Iubim cu adevarat sau doar ne atasam, ne identificam sau devenim dependenti de persoana pa care o “iubim�?Este dragostea noastra libera si neconditionata sau este amestecata cu anumite nevoi, conditii sau dorinte?Ce este ...
Re: Re: Re: Re: impas in rel de 2 ani? din 11 feb 2004 14:07 de tactumare
asta stim , dar cum stii?spune-ne si noua !!
Re: Re: Re: impas in rel de 2 ani? din 11 feb 2004 12:26 de little1
de acord.
cam rar imi e dat sa citesc asa ceva. si eu cred la fel, motivat si de experienta.
trebuie intretinuta flacara iubirii...:D mama, cat flit le da idealistilor...
Re: Re: Penis fracturat??? din 11 feb 2004 00:09 de Agrisan
In anatomia de clasa a 7-a nu se invata despre asa zisa rupere a penisului. In medicina, cu care esti paralela, dar o dezbati cu aprindere, da, se vorbeste. Asa ca LASA ACEASTA PROBLEMA PE SEAMA CELOR CARE O CUNOSC.
Re: Penis fracturat??? din 10 feb 2004 21:51 de lavinia
Bai, trebuie sa recunosc ca nu am in dotare! Dar din cata anatomie stiu eu fracturile apar doar la aparatul osos! Stiind ca penisul este un organ care nu contine asa ceva, mi-a rezultat ca nu se poate fractura! Am I WRONG?:unsure:
Re: Re: din 10 feb 2004 21:21 de lavinia
Ai fost super!
Si-ti doresc din suflet sa simti ce ai simtit atunci multi ani de acum incolo !
Si-mi pare rau pentru cei ce nu stiu ce inseamna asta!
Re: Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 18:23 de hormonul
Ca de exemplu:iti creste mai mult par in nas decat pe cur!:D:D
Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 18:18 de lavinia
Atata timp cat pilulele ti le-a recomandat un medic este ok! Desi era interesant de stiut si cum ti le-a recomandat? S-a uitat in ochii tai si a zis: logest? Sau ti-a facut un dozaj hormonal sa vada care ti s-ar potrivi?
Trebuie sa astepti in ...
Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 17:49 de onegirl
cu pilula traba sta in felul urmator: in primul rand acestea sunt personalizate asa ca ar fi trebuit sa mergi la un planning first si acolo iti recomandau ceva potrivit pentru tine. Apoi...pastila pe care nu ai luat-o in prima zi de ciclu puteai sa o ...
Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 17:33 de just me
Re: : O mica dilema din 10 feb 2004 10:25 de taty
Achiesez la ce spune Jan. Imi aduc aminte (sunt mai bine de 14 ani de atunci)si tare ma mai amuz de cum a fost si pentru mine "prima data"...:p
Eram emotionat pana in vf. urechilor. Si ca sa fie tacamul complet, tipa (desieram ...
pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 00:19 de mari
Salut ppl! Am si eu o problema ...am crezut ca sunt destul d informata atunci cand mi-am inceput viatza sexuala, la fel cand am fost ma medic si mi-a prescris anticonceptionale( Logest) dar s pare ca tot timpul apar dileme si dileme. Cred ca putem ...
: O mica dilema din 9 feb 2004 23:46 de Jan
Nu trebuie sa te sperii. La primul contact sexual pot aparea o multitudine de anomalii, inclusiv sa-ti moara p... inainte de a o introduce. Una din cauze poate fi si timpul mare de lamurire a partenerei, combinata cu emotia foarte mare pe care o ...
Re: Exista spermatozoizi in secretia glandelorCowp din 9 feb 2004 12:39 de little1
nu exista. totusi, impreuna cu acea secretie poti elimina, din testicule, si sperma. e cam riscant, motiv pentru care chiar si carezza trebuie asigurata cu prezervativ
Pagina 1026 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |