Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: am si eu o intreba

din 4 feb 2004 02:44 de Agrisan

Nu am cugetat, ci am vazut ca am scris gresit. Nu cred ca trebuie sa vin cu argumente, deoarece eu nu te-am contrazis, dimpotriva, ti-am acceptat si pareile tale, chiar sunt de acord cu ele.

Re: Re: dati-mi un sfat!

din 4 feb 2004 02:25 de rul3r

Eruditule...:D

Re: Re: Re: adevar sau minciuna?

din 4 feb 2004 02:12 de rul3r

:blink: Sigmund Freud e printre noi.

Re: dati-mi un sfat!

din 4 feb 2004 01:33 de Agrisan

Nici una nici alta. Totul depinde de adancimea sentimentelor de iubire. E posibil, dar nu obligatoriu. Totul depinde de sentimente, relatiile dintre voi, dar nu subestima temperamentul lui. Gandeste-te ca odata tot trebuie (daca vrei, doar) ...

Re: Re: cum poti excita.......

din 4 feb 2004 01:17 de Agrisan

Bun raspunsul, deoarece cred ca nu si-a propus sa-l excite numai, fara sa faca sex. Cred ca cea mai buna "zona" este tot corpul, incepand cu gura si terminand cu p...

Re: Re: adevar sau minciuna?

din 4 feb 2004 00:49 de Agrisan

Foarte bine spus mai sus. Eu vreau sa-ti dau un exemplu real: un individ vea femeie cu acte in regula, dar si o amanta. Si facea sex cu ambele (nu impreuna) si le spunea la amadoua ca le iubeste. Fata de colegi afirma acelasi lucru si ca isi alege ...

Re: Re: Ce se intampla ???pls help

din 4 feb 2004 00:27 de miltiadhe

Dur...dar adevarat!

Re: Ce se intampla ???pls help

din 3 feb 2004 22:56 de copilita

nu depinde numai de tine... dimpotriva, in primul rand, depinde de ea... placerile, senzatiile, sunt in foarte stransa legatura cu psihicul, nu doar cu fizicul...ar trebui sa se cunoasca, sa shtie ce-i face placere,shi sa nu se sfiasca sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerului...o p

din 3 feb 2004 22:50 de copilita

Adica, sa-i zicem fetei orice fel de prostii, numai sa nu-i punem creierul sa munceasca cu intelesul frazelor...sa-i zicem simplu, ca-ntre zidari... nu numai ei, ci tuturor... asta a fost un raspuns, a fost genul lui de raspuns, genul meu de ...

Re: URGENT

din 3 feb 2004 22:04 de georgiana

daca ai intarziat atat de mult, continua sa iei anticonceptionalele in mod regulat fara a le intrerupe ... iar pt. urmatoarele 10 zile trebuie extra protectie in cazul unui contact sexual ... oricum cel mai bine ar fii si opinia unui doctor ...

Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerului...o probl

din 3 feb 2004 18:59 de scorpio

terminati cu prostiile si raspundeti-i fetei la intrebare!!! nu toata lumea citeste (si daca citeste oricum nu intelege ) prostiile alea pentru interpretarea carora cica iti trebuie facultate de litere sau suflet de poet!!! ...

Re: cum poti excita.......

din 3 feb 2004 00:23 de eu

ai auzit de sex oral? asa:o

din 2 feb 2004 23:04 de copilita

sexul este o componenta foarte importanta a unei relatii...nu poate insa sa 'faca' tot intr-o relatie, cu toate ca se poate sa distruga tot... e ca shi cum ai zice ca daca ai nishte pereti durabili, rezistenti, etc, etc, la casa, ai o casa buna, ...

Re: masturbarea

din 2 feb 2004 22:41 de sweetamalia

:heart:daca tie iti plce sa te masturbezi- continua daca chiar vrei sa te lasi fa sex

din 2 feb 2004 20:15 de ODETTE

trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se ...

din 2 feb 2004 20:13 de ODETTE

trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se ...

Re: cum poti excita.......

din 2 feb 2004 17:44 de scorpio

ce intrebare e asta? e evident ca principala zona erogena o constituie regiunea genitala,asa ca daca-i mangai penisu'(si daca-l mai si saruti...adica pe el,pe penis) n-ai cum sa dai gres!!!or fi bune si alealalte zone descrise de ceilalti, dar ...

Re: Re: Re: bun la pat?

din 1 feb 2004 22:53 de dede

Si barbatii de la femei. Nu trebuie sa uitam ca, de regula, viata sexuala se duce in doi.

The french kiss

din 1 feb 2004 00:21 de MIHAELA

UITE SARUTUL FRANTUZESC COSTA IN ATINGEREA LIMBII TALE CU PARTENETUL TAU. ELE SE POT JUCA IMPREUNA DAR IMPORTANT E CA N9ICI UNA DIN ELE SA NU REACTIONEZE SI SA STEA "MOARTA" IN GURA CELUILALT. PT INCEPATORI SE POATE INCEPE CU JUCAREA ...

Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 31 ian 2004 08:57 de duran

bravo o parere echilibrata!;)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1029 din 1098
«   1 ... 1026   1027   1028   1029   1030   1031   1032 ... 1098   »

loading...