Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sex intre cupluri

din 6 feb 2004 01:22 de Agrisan

Pentru ca un barbat nu poate satisface doua femei in acelasi timp, invers da. Relatia cea mai placuta este intre doua cupluri, dar acestea trebuie sa fie fara prejudecati. Altfel nu va fi bune.

Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

din 6 feb 2004 00:38 de Agrisan

Am spus ca parerea mea e ca "trebuie sa exagerezi dar sa nu iei initiativa". Apoi analizand problema si apeland la memoria celor traite, mi-am dat seama ca in anumite cazuri se poate aplica si metoda de "a lua initiativa si sa nu ...

Re: Re

din 5 feb 2004 23:51 de copilita

sti care e problema multor oameni? cred ca totul li se cuvine, ca e un cadou, pt care nu trebuie sa munceasca nici sa-l obtina, nici sa-l intretina... o relatie trebuie ingrijita, si privita, macar din cand in cand, obicetiv... balanta trebuie sa ...

Re: Re: Re

din 5 feb 2004 23:40 de copilita

in momentul in care ti-ai expus problema pe forum, in vazul tuturor, E DREPTUL tuturor sa aiba o parere... daca tie ti-e teama sa abordezi cu el un subiect, daca tu nu ai voie sa-i cauti prin telefon, ce incredere e asta...? si ce relatie e ...

Re

din 5 feb 2004 15:00 de necunoscuta

ruptura se va produce mai devreme sau mai tarziu?dar ce tu esti ghicitor in stele?dupa cate vad tot nu ai priceput nimic.este evident ca ma iubeste si ca vom fi impreuna toata viata dar nu asta era problema mea in situatia relatata de mine.eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 feb 2004 14:54 de adeline

Stai linistit ca nu plec!Am spus doar ca este ultima mea disertatie,de acest fel!:x

din 5 feb 2004 14:39 de adeline

Sunt de acord ca trebuie sa tii de o relatie!Desi eu vorbeam despre altceva! Oricum ruptura se va produce,mai devreme sau mai tarziu!Cel putin ,din cate ne relateaza fata despre cum stau lucrurile!Pentru mine este foarte clar asta!Sunt ...

din 5 feb 2004 14:05 de necunoscuta

iti multumesc scorpio pt tot.nu stiu dar parca zici ca ma cunosti.exact asa ai vorbit.este exact asa cum ai spus tu.dragostea asta pt el m-a orbit m-a facut din om neom.am avut prieteni care nu m-au jignit niciodata cu nimic si care s-au purtat f ...

Re: inca ceva

din 5 feb 2004 13:59 de tataYa

sa inteleg ca tu cauti sa ai orgasm fara sa ai contact sexual ? E ca si cum ai vrea sa inoti dar fara sa te uzi..Poti sa te masturbezi dar deja cred ca nu trebuie sa-ti spuna nimeni asta .. Cat despre descrierea de care ai nevoie nu cred ca ...

Re: Re

din 5 feb 2004 13:43 de necunoscuta

in primul rand esti un badaran si nu stiu cu ce drept iti permiti tu sa ma judeci si sa ma caracterizezi. parerile tale oricum nu conteaza dar vreau sa iti spun si eu cateva daca tot ti-ai permis sa ma jignesti.doza de prostie si naivitate o ...

din 5 feb 2004 13:42 de scorpio

No chiar asa de greu a fost sa lasi un pic aciditatea la o parte??! Cred ca incepem sa ne intelegem...Ceea ce nu inseamna,bineinteles, ca mi-s perfect de acord cu tine,dar... it's a good start! Crezi tu,man, ca mie nu mi-ar placea sa traim intr-o ...

din 5 feb 2004 10:39 de adeline

Okie,Scorpio!Imi place de tine!Esti baiat istet!:D:D:D:D Chiar mi-a placut foarte mult cum iti sustii punctul de vedere!Si chiar ar trebui sa ma crezi ca nu conteaza daca esti filolog sau pui faianta ,atata vreme cat nu ai creierul odihnit! ...

Re: Re: Re: am si eu o intreba

din 4 feb 2004 23:43 de copilita

cum poti sa fi de acord cu parerile mele, daca Nu eshti...? :blink: n-am inteles nimic...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul parten

din 4 feb 2004 22:59 de copilita

eu zic sa nu incercam nimic cu ei, sa le vorbim cat mai zidareshte posibil, pt ca, cu cat sunt mai multi, cu atat e mai bine... :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerul

din 4 feb 2004 22:58 de copilita

n-am zis ca era un raspuns bun, sau prost, sau potrivit, sau nepotrivit...am zis simplu ca era genul lui de raspuns... shi al meu... nu tre' sa ai doctorate sau facultati, tre' sa ai respect pt parerile si raspunsurile altora... si de acum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerul

din 4 feb 2004 20:30 de adeline

Normal,ca ar fi mai bine sa o punem sa faca asta! Beneficiul pentru ea, ar fi pe termen lung si in plus ar fi un prost mai putin,pregatit oricand sa te exaspereze cu intrebari "la minut"!Si caruia vrei nu vrei ,trebuie sa ii ...

Re: The french kiss

din 4 feb 2004 16:29 de shandira

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul partenerului..

din 4 feb 2004 15:29 de scorpio

S-avem pardon daca unii dintre noi mai ni-s si zidari,sau tarani de la coada vacii,sau...Nu stiam ca forum-ul asta e asa de exclusivist incat iti trebuie cel putin doua doctorate si un"doctor honoris causa" ca sa te poti inregistra si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: adevar sau minciuna?

din 4 feb 2004 13:59 de necunoscuta

si ideea ta care ar fi?ca ma inseala?nu crezi ca atunci cand esti cu o persoana de 2 ani totusi te leaga niste sentimente? si nu cred ca ai avea de ce sa o inseli mai ales daca te simti si bine in pat cu ea.asa ca te cotrazic.nu e obisnuinta ...

Re: Re: Re: Re: Re: adevar sau minciuna?

din 4 feb 2004 13:52 de scorpio

mai bun ca cine? ca mine???!!! hai ca m-ai suparat!):( pai ce,n-am zis bine?si ca s-o parafrazez pe adelina ,stii cate cazuri reale stiu si eu? dar nu era sa-i zic bietei fete ca de fapt in majoritatea relatiilor obisnuite, baiatul ar insela-o pe ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1028 din 1098
«   1 ... 1025   1026   1027   1028   1029   1030   1031 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare