Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 23:30 de copilita

1. de ce cu parere de rau? (sau era doar o politete fara sens?) 2. nu am zis ca intrebarile de pe forum sunt penibile, ci ca oricine ar incerca sau ar raspunde LA UNELE, raspunsurile sunt mai mult sau mai putin irelevante, pt ca numai tu si ...

Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 23:25 de copilita

bineinteles ca am pus intrebari si eu, insa nu de genul: "cum sa-mi fac fericit partenerul?"... "cum sa imi dau seama daca ma insheala?"... etc, etc, intrebari care nu au ce raspunsuri sa-shi gaseasca la alti oameni decat la ...

Re: Re: Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 23:16 de copilita

nu stiu cat de bine ar fi sa discute cu ea despre asta(cu actuala partenera)... chiar daca sunt de parere ca absolut totul trebuie impartashit(am shi facut un pact in ideea asta, cu nelipsitele precizari "daca, odata, se va intampla ...

Re: Re: Help me

din 28 ian 2004 22:45 de Cosmin

ok mersi sper sa fie incantata.

din 28 ian 2004 22:18 de anthony81

Am avut si eu o asemenea problema candva si a trecut,am fost la medic si s-a rezolvat intr-o saptamana,mi-a dat niste supozitoare Indometacin si Cefaline,el stie mai bine ce trebuie.Nu-ti fa probleme,ava fi totul OK.

Re: Help me

din 28 ian 2004 21:47 de ankke

In primul rand o relatie(mai ales cele care implica si sex)trebuie sa aiba si o doza de sinceritate, in cazul tau una mai mare.Ar trebui sa-i spui ca esti virgin, nu creud ca itiu va rade in fata.va fi incantata sa afle ca e cea care te initiaza. ...

Re: Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 18:43 de georgiana

si ti-ar fii mai bine sa te sacrifici pt. cei din jur? dar viata ta cum crezi ca o sa fie? dar cum crezi ca o sa se simta ea peste 10 ani cand o sa afle ca ai stat cu ea nu pt. ca o iubeai ci numai din recunostinta si din rusinea fata de ...

Re: o scurta intrebare...

din 28 ian 2004 16:18 de duran

cabinet de planificare familiala, copii dupa carnetul de elev si B.I. o sa-ti faca o fise ..... si mai departe iti spune doctorul... succes!

Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 13:24 de tataYa

Am dorit sa vad parerile altora legate de situatia in sine . In ceea ce ma priveste trebuie sa adaug ca sunt casatorit de 3 ani dar ne cunoastem de 9. Treaba cu inceputul unei noi relatii nu mai este atat de facila ..

Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 05:35 de Alex^

Copilitza... cu parere de rau dar trebuie sa`i dau dreptate lui rul3r! Totusi pe un forum nu poate pare penibila o intrebare in timp ce Face 2 Face poate`ti mai iei si o palma (gluma dar buna depinde acum de cat de mult tzine acel cineva la ...

Pozitzi noi ...>:(

din 28 ian 2004 01:42 de agrisan

Fratilor, daca va plictisiti de sex, cand mai munciti sau invatati? Si acum serios: sunt femei care nu le place sa fie active, vorbesc din experienta. Dar si in situatia cand numai barbatul este activ, se gasesc destule pozitii. Dar s-ar putea ca te ...

o scurta intrebare...

din 28 ian 2004 00:15 de je84

prietena mea are doar 16 ani, eu 19, si am vrea sa facem rost de pastile anticonceptionale, dar am inteles ca trebuie sa mergem intai la un consult...intrebare mea este: putem merge??? si se poate face fara probleme, ma refer pt ca ea e inca minora?? ...

Efectele rele ale masturbarii?

din 27 ian 2004 23:50 de freaka

sunt 17 b si trebuie sa recunosc ca ma masturbez o data la doua zile sau cateodata 1 data pe zi....:, ..dar m-am speriat cand am auzit de efecte rele sau asa ceva... vreau sa intreb.....mastubarea are efecte rele?(asupra marimii?) si o a doua ...

Re: Nu vrea sa auda de sex...

din 27 ian 2004 22:50 de copilita

daca sunteti impreuna(nu shtiu asta), incearca sa amani un pic inceperea laturii sexuale a relatiei voastre...intai, fa-o sa simta ca o iubeshti, ca ai incredere in ea, ca e importanta pt tine, etc...apoi, trecerea trebuie sa se faca ushor, de la ...

Re: .. ati simtit vreodata ?

din 27 ian 2004 22:44 de copilita

stii de ce mi-e frica cel mai mult? sa ajung sa nu-l mai iubesc... daca nu m-ar mai iubii, ash trece(cred) mai ushor peste, pt ca mi-ash da seama ca situatia a fost independenta de mine, ca eu i-am oferit ce am avut mai bun din mine, si ca pur ...

Re: mai am ceva de facut?!

din 27 ian 2004 22:22 de Adeline

Erectia este mai "mimoza decat mimoza"!Cred ca iti trebuie mai multa"arta",decat esti constienta ca detii!De asemeni ,un preludiu lung,nu inseamna decat o excitare prelungita ,care nu duce decat la ejaculare precoce sau pur si ...

Re: Cristi

din 26 ian 2004 02:22 de agrisan

Daca fata nu a mai facut sex, nu o sa-si dea seama, daca actionezi cu calm. Daca este cu experienta si s-a jucat cu organe genitale barbatesti s-ar putea sa-si dea seama ca nu ai rupt frenul. Poti motiva ca ai avut contact sexual cu o femeie matura, ...

Re: Re: virgine la 25 de ani

din 25 ian 2004 22:49 de copilita

> nu, nu sunt casatorita... insa daca ash fi, asta ar micsora sansele de a ma parasi? sa fim seriosi...un barbat nu ishi petrece viata cu tine pt ca aveti o hartie semnata de amandoi, si poze cu neamuri multe, ci pt ca te iubeshte, si vrea sa ...

Re: Sex anal. Ce e bine, ce nu...

din 25 ian 2004 22:32 de copilita

Depinde ce intelegi tu prin ok... ok, sau placut, sau minunat, sau cum? La ce se referea intrebarea ta? In primul rand, trebuie ca ea sa fie complet de acord, si sa nu se teama deloc, sau sa simta ciudat(fizic, sau psihic). Asa cum spunea si ...

Re: Re: oare ma puteti ajuta?

din 25 ian 2004 16:44 de andra16

asha e.. esti protejata din prima zi..de dupa luarea pilulei.. pentru mai multe informatii viziteaza www.coral21.ro

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1031 din 1098
«   1 ... 1028   1029   1030   1031   1032   1033   1034 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare