Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 31 ian 2004 03:58 de Arisan
Esti sigur ca erau ce spun? Am cunoscut o fata care pretindea ca se pastreaza pentru casatorie, dar avusese relatii sexuale anterioare.
Viata sexuala trebuie traita la timpul ei. Sexul are implicatii pozitive, in special psihice. Sunt de acord: ...
Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mare? din 31 ian 2004 02:17 de dede
Adauga: Lubrifiaza (unge) penisul (prezervativul) cu un unguient neiritant. Nu uita ca o femeie trebuie excitata pentru ca penisul sa intre cu usurinta. Nu te gandi la placerea ta la acest act sexual, de aceea supune-te dorintelor ei. O sa ai timp ...
dragilor...ce se intampla? din 31 ian 2004 02:07 de jan
Stai calma. Trebuie sa mai astepti 9 luni pentru a vaea rezultatul.
Re: Re: Re: Penis fracturat??? din 31 ian 2004 01:50 de valy
Draga motociclista, te rog sa-mi dai adresa unui ginecolog pentru barbati, deoarece eu nu am gasit nici unul pana acum si am un pic de experienta de viata (si ani).
Nu-i mai dati sfaturi tardive celui in cauza, deoarece cred ca in urma ...
Poti sa-ti rupi singur atza? din 31 ian 2004 01:35 de dede
Sunt de acord cu tine, gurane. Iar in ceea ce priveste decalotarea si ruperea frenului sunt doua lucruri deosebite. Eu spun ca e bine sa lasam lucrurile sa decurga natural si numai in cazuri deosebite sa mergem la medic, singurul care trebuie sa ...
Re: Re: Re: Sex anal. Ce e bine, ce nu... din 30 ian 2004 22:32 de copilita
...orice lubrifiant gaseshti pe piata... adica, sex-shopuri, farmacii, sau chiar shi super-market-uri... daca nu folositi prezervativ(cu toate ca, ar cam trebui,(iar daca nu aveti o relatie stabila, si nu stii prea multe despre ea, trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 30 ian 2004 14:05 de duran
spre deosebire de femei, inceputul vietii sexuale la barbati nu trebuie vazuta ca o dezvirginare !!
in nici o carte de specialitate sau revista sau ce vreti voi nu scrie de asa ceva!!!
barbatii NU POT FII NICI VIRGINI NICI NEVIRGINI! doar ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce vrea? din 30 ian 2004 00:23 de TheWind
Agrisan,urmarindu-ti un pic evolutia pe forum am intuit in tine filozoful de doi lei,care exprima nimic la sfarsitul unei disertatii alambicate si complicate tinuta pe un spatiu/timp,demn si el pentru o cauza mult mai buna!
Prin urmare si spre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce vrea? din 29 ian 2004 23:54 de agrisan
Pentru TheWind:Neacceptarea parerii altei persoane, chiar doar spunandu-i ca este idiot, este o boala ce este definita in manualele de madicina.
Pentru Gexy: Trebuie sa te asiguri ca mai puteti continua aceasta relatie. N-are nici un rost sa ...
Re: Re: smart sex din 29 ian 2004 12:19 de little1
ma bucur ca am nimerit unde trebuie :D:D
din al vostru punct de vedere, ce inseamna sexul inteligent ?
Re: Re: smart sex din 29 ian 2004 12:19 de little1
ma bucur ca am nimerit unde trebuie :D:D
din al vostru punct de vedere, ce inseamna sexul inteligent ?
Re: din 29 ian 2004 04:07 de agrisan
Trebuie sa mergi urgent la medic urgent. Cauzele nu sunt la toti aceleasi.
Oameni buni: nu va sfiiti sa consultati un medic atunci cand aveti probleme cu organele genitale. Nu trebuie sa va fie rusine, doarece sunt boli ca oricare altele. Organele ...
Re: Re: Re: Re: masturbarea din 29 ian 2004 03:43 de agrisan
Dati diferite sfaturi, dar aveti la baza macar un studiu pe baze stiintifice.
Pentru SeRgUs. Eu merg la biserica sa ma rog ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele, nu sa vorbesc despre sex, masturbare, etc. Preotii sa se ocupe de sufletul oamenilor nu de ...
Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 29 ian 2004 03:14 de scorpio
you must be crazy,man!!! zi-mi si mie ,te rog tare de tot, de ce pisicii mei ai vrea sa faci asa ceva???chiar asa tare te-a deranjat??? io chiar nu inteleg(poate pt.ca cred ca am fost oarecum circumcis cand am fost mic),ca pe mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 29 ian 2004 03:09 de agrisan
Sunt de acord cu cele spuse, dar trebuie sa va spun ca sunt si unele femei care le pasa. Am citit intr-o revista parerea a doua femei, artiste, daca-mi aduc bine aminte: penisul sa aiba cel putin 18 cm, iar testicolele sa nu atarne.
Re: din 29 ian 2004 01:51 de agrisan
Unde ai facut avortul? Daca la spital, adu-i o adeverinta sau pune-l in contact cu doctorul care l-a facut. Nu am inteles: ai avut contact sexual dupa 5 zile de la avort? Si medical este o mare greseala.
De asemenea nu ne-ai spus de ce trebuie sa-i ...
Re: am si eu o intrebare din 29 ian 2004 01:28 de agrisan
Meeee, trebuie ca el sa vada ca te simti bine si in timpul actului sexual si dupa, nu numai sa auda acest lucru. Unor femei le este rusine sa-si manifeste placerea, lucru interpretat de barbati ca aceata lipseste.
Fetelor, nu va fie rusine sa va ...
Re: sperma inghitita din 29 ian 2004 01:10 de agrisan
Iti dau dreptate. La chinezi, inca din antichitate, sexul, deci si cel oral, este privit ca o arta. Stiti ca la chinezi si in prezent este considerat normal tot ceea ce este omenesc: dat aere in public, ragait la masa, etc?
Consider ca nici un ...
Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema ! din 28 ian 2004 23:46 de copilita
ori sunt io exceptia, ori sunt barbat, :wacko: , insa la mine 'lenea' aia placuta, zacutu' ala survine chiar imediat... nu-mi vine decat sa zac, sa ma pupe incet, shi sa radem de cat de bine-a fost...:huh:
Re: Re: Re: Re: O mica dilema ! din 28 ian 2004 23:39 de agrisan
Daca trebuie sa o intrebi cum o cheama, inseamna ca pentu ea actul sexual nu inseamna nimic, deoarece nu te cunoaste. Daca va cunoasteti si ea a dorit sa faceti sex, postludiu se poate face chiar si in acest caz.
Cred ca initiatorul rubricii este ...
Pagina 1030 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |