Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: virgine la 25 de ani

din 31 ian 2004 03:58 de Arisan

Esti sigur ca erau ce spun? Am cunoscut o fata care pretindea ca se pastreaza pentru casatorie, dar avusese relatii sexuale anterioare. Viata sexuala trebuie traita la timpul ei. Sexul are implicatii pozitive, in special psihice. Sunt de acord: ...

Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mare?

din 31 ian 2004 02:17 de dede

Adauga: Lubrifiaza (unge) penisul (prezervativul) cu un unguient neiritant. Nu uita ca o femeie trebuie excitata pentru ca penisul sa intre cu usurinta. Nu te gandi la placerea ta la acest act sexual, de aceea supune-te dorintelor ei. O sa ai timp ...

dragilor...ce se intampla?

din 31 ian 2004 02:07 de jan

Stai calma. Trebuie sa mai astepti 9 luni pentru a vaea rezultatul.

Re: Re: Re: Penis fracturat???

din 31 ian 2004 01:50 de valy

Draga motociclista, te rog sa-mi dai adresa unui ginecolog pentru barbati, deoarece eu nu am gasit nici unul pana acum si am un pic de experienta de viata (si ani). Nu-i mai dati sfaturi tardive celui in cauza, deoarece cred ca in urma ...

Poti sa-ti rupi singur atza?

din 31 ian 2004 01:35 de dede

Sunt de acord cu tine, gurane. Iar in ceea ce priveste decalotarea si ruperea frenului sunt doua lucruri deosebite. Eu spun ca e bine sa lasam lucrurile sa decurga natural si numai in cazuri deosebite sa mergem la medic, singurul care trebuie sa ...

Re: Re: Re: Sex anal. Ce e bine, ce nu...

din 30 ian 2004 22:32 de copilita

...orice lubrifiant gaseshti pe piata... adica, sex-shopuri, farmacii, sau chiar shi super-market-uri... daca nu folositi prezervativ(cu toate ca, ar cam trebui,(iar daca nu aveti o relatie stabila, si nu stii prea multe despre ea, trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 30 ian 2004 14:05 de duran

spre deosebire de femei, inceputul vietii sexuale la barbati nu trebuie vazuta ca o dezvirginare !! in nici o carte de specialitate sau revista sau ce vreti voi nu scrie de asa ceva!!! barbatii NU POT FII NICI VIRGINI NICI NEVIRGINI! doar ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce vrea?

din 30 ian 2004 00:23 de TheWind

Agrisan,urmarindu-ti un pic evolutia pe forum am intuit in tine filozoful de doi lei,care exprima nimic la sfarsitul unei disertatii alambicate si complicate tinuta pe un spatiu/timp,demn si el pentru o cauza mult mai buna! Prin urmare si spre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce vrea?

din 29 ian 2004 23:54 de agrisan

Pentru TheWind:Neacceptarea parerii altei persoane, chiar doar spunandu-i ca este idiot, este o boala ce este definita in manualele de madicina. Pentru Gexy: Trebuie sa te asiguri ca mai puteti continua aceasta relatie. N-are nici un rost sa ...

Re: Re: smart sex

din 29 ian 2004 12:19 de little1

ma bucur ca am nimerit unde trebuie :D:D din al vostru punct de vedere, ce inseamna sexul inteligent ?

Re: Re: smart sex

din 29 ian 2004 12:19 de little1

ma bucur ca am nimerit unde trebuie :D:D din al vostru punct de vedere, ce inseamna sexul inteligent ?

Re:

din 29 ian 2004 04:07 de agrisan

Trebuie sa mergi urgent la medic urgent. Cauzele nu sunt la toti aceleasi. Oameni buni: nu va sfiiti sa consultati un medic atunci cand aveti probleme cu organele genitale. Nu trebuie sa va fie rusine, doarece sunt boli ca oricare altele. Organele ...

Re: Re: Re: Re: masturbarea

din 29 ian 2004 03:43 de agrisan

Dati diferite sfaturi, dar aveti la baza macar un studiu pe baze stiintifice. Pentru SeRgUs. Eu merg la biserica sa ma rog ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele, nu sa vorbesc despre sex, masturbare, etc. Preotii sa se ocupe de sufletul oamenilor nu de ...

Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 29 ian 2004 03:14 de scorpio

you must be crazy,man!!! zi-mi si mie ,te rog tare de tot, de ce pisicii mei ai vrea sa faci asa ceva???chiar asa tare te-a deranjat??? io chiar nu inteleg(poate pt.ca cred ca am fost oarecum circumcis cand am fost mic),ca pe mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 29 ian 2004 03:09 de agrisan

Sunt de acord cu cele spuse, dar trebuie sa va spun ca sunt si unele femei care le pasa. Am citit intr-o revista parerea a doua femei, artiste, daca-mi aduc bine aminte: penisul sa aiba cel putin 18 cm, iar testicolele sa nu atarne.

Re:

din 29 ian 2004 01:51 de agrisan

Unde ai facut avortul? Daca la spital, adu-i o adeverinta sau pune-l in contact cu doctorul care l-a facut. Nu am inteles: ai avut contact sexual dupa 5 zile de la avort? Si medical este o mare greseala. De asemenea nu ne-ai spus de ce trebuie sa-i ...

Re: am si eu o intrebare

din 29 ian 2004 01:28 de agrisan

Meeee, trebuie ca el sa vada ca te simti bine si in timpul actului sexual si dupa, nu numai sa auda acest lucru. Unor femei le este rusine sa-si manifeste placerea, lucru interpretat de barbati ca aceata lipseste. Fetelor, nu va fie rusine sa va ...

Re: sperma inghitita

din 29 ian 2004 01:10 de agrisan

Iti dau dreptate. La chinezi, inca din antichitate, sexul, deci si cel oral, este privit ca o arta. Stiti ca la chinezi si in prezent este considerat normal tot ceea ce este omenesc: dat aere in public, ragait la masa, etc? Consider ca nici un ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

din 28 ian 2004 23:46 de copilita

ori sunt io exceptia, ori sunt barbat, :wacko: , insa la mine 'lenea' aia placuta, zacutu' ala survine chiar imediat... nu-mi vine decat sa zac, sa ma pupe incet, shi sa radem de cat de bine-a fost...:huh:

Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

din 28 ian 2004 23:39 de agrisan

Daca trebuie sa o intrebi cum o cheama, inseamna ca pentu ea actul sexual nu inseamna nimic, deoarece nu te cunoaste. Daca va cunoasteti si ea a dorit sa faceti sex, postludiu se poate face chiar si in acest caz. Cred ca initiatorul rubricii este ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1030 din 1098
«   1 ... 1027   1028   1029   1030   1031   1032   1033 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare