Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: virgine la 25 de ani din 6 ian 2004 01:06 de Bau Bau
Mai colegu'... imi pare rau de tine... ca pana la varsta asta ai ramas de CARUTZA !!! :) Tot in 4 Labe te plimbi prin casa... 2 dimineatza si 2 seara:) Mult succes in continuare
un sfat, plz! din 5 ian 2004 22:23 de opel2002ro
Vi s-a intamplat vreodata sa vina acasa la voi prietena (prietena recenta) si motivul vizitei:sex, (trebuie sa specific ca vb despre o fata super dragutza aproape perfecta) si sa nu putetzi sa ejaculati dupa mai mult de 1h de sex? Mie da, asha ca va ...
lasa-l ca baieti mai sunt din 4 ian 2004 22:55 de rami
Eu zic sa-l parasesti cat mai ai timp,ala nu este capapil sa iubeasca..este un animal.Crede-ma ca stiu eu ce zic,am fost in situatia ta.A fost mult prima palam ca pe urma lucrurile s-au agravat dar ma bucur ca l-am parasit pentru ca momentan el este ...
contraceptia de urgenta din 4 ian 2004 21:26 de Ann
dupa folosirea postinorului trebuie neaparat sa apara o sangerare in termen de 5 zile?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 4 ian 2004 18:06 de Sorin
Ce sa faci, asta este. Nu-i nimic, cu timpul o sa ai si tu o viata sexuala si ai sa vezi ca nu e rau deloc. Trebuie doar sa te hotarasti cind si cu cine sa o incepi. Totul e sa nu mai visezi la fantezi erotice cu nustiu ce individ.
Re: virgine la 25 de ani din 3 ian 2004 20:44 de maris
N ar fi probabil nici o problema cu statutul tau de "virgina la 25 de ani" ...daca n ai fi intrat pe acest forum si nu ai fi pus aceasta intrebare. Presupun ca nu te prea accepti cu eticheta asta de virgina daca te preocupa atat ce ...
Re: Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 13:15 de andra16
sunt de acord..si imi imaginez in ce situatie te aflii...daca tu o iubesti..si ii vrei fericirea..las-o sa plece....nu poti obliga pe nimeni sa stea langa tine....razbunarea..nu este potrivita...cel putin nu atata timp cat voi..ati avut ceva ...
Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 13:07 de tataYa
Adesea cand realizezi ca iubesti pe altcineva nu esti pregatit(a) sa-i marturisesti din prima si partenerului tau.Daca a spus ca te iubeste pe jumatate a spus adevarul, inca mai simtea ceva si pentru tine si nu vroia sa te raneasca in momentul ...
Re: Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 07:38 de ingerasul
Sunt de aceeasi parere cu SkUmP|KuL...daca ai o prietena sau prieten ma refer in general trebuie sa iti demonstreze ca te iubeste cu adevarat si sincer sa-ti spun si eu am patit-o cu un fost prieten de al meu si e fff naspa...eu zik sa incerci sa ...
Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 07:18 de SkUmPIKuL
cred ca cel mai bine e sa o uiti, eu ma pun in loku tau si ar fi super naspa. daka ai iubito cu adevarat incearca sa o vezi cat mai rar sau delok si sa uiti ce a fost, incearca sa gasesti pe altcineva si data viitoare sa iti dai seama daka te ...
Re: intrebare ... din 3 ian 2004 01:58 de Pisoias
In termeni generali, anumite studii stiintifice au aratat ca barbatilor le trebuie de 6 ori mai mult timp ca sa reactioneze la sitmuli emotionali. Asta este motivul genetic. Mai este si si motivul social unde barbatii au o presiune pe care ...
Re: Important si-nteresant din 2 ian 2004 08:14 de SkUmPIKuL
nu stiam ca mai exista si altfel de cazuri, vezi din cand in cand sa o mai dai la o parte sa mai rasufle si penisu :D:lol::lol::D:p
Re: Re: Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 2 ian 2004 07:10 de Pisoias
De obicei se masoara circumferenta, nu diametrul.
Ai dreptate, multi baieti uita ca si circumferenta este importanta, chiar poate mai importanta decat lungimea.
Ar trebui sa se deschida un topic lipicios (sticky) cu informatii despre ...
Re: Cat de mare trebuie sa o ai 14-15 ? din 2 ian 2004 02:35 de pulica
daca pula mea este de 12 cm si de 5 cm grosime ce parere ai
Re: Re: O intrebare .. o chestie la care vreau sa din 2 ian 2004 00:18 de benderteam
Dupa ce am patit-o si am inceput sa ma interesez de cum actioneaza pastilele si care sunt pasii ce trebuie urmati if not, pot sa iti spun urmatoarele: Postinor actioneaza la 98 de femei din 100. Celelalte doua ori au luat pastila dupa 72 de ore ori ...
Re: Re: Re: Re: help me plzzz! din 1 ian 2004 23:14 de benderteam
Da, pentru ca lichidul tau de librifiere contine cateva mii de spermatozoizi din care doar unul trebuie sa intalneasca ovulul.
Raman la ideea de a face o vizita cat mai repede la farmacie, pastila Postinor se ia imediat dupa incident ca sa aiba ...
... din 1 ian 2004 22:00 de Anca
Dar care e treaba voastra cand isi incepe ea viata sexuala, cine sunteti voi sa spuneti cand ar trebui sa isi inceapa viata sexuala o persoana? daca o face la 12 daca o face la 50 de ani pentru prima oara e treaba ei..fiecare vine cu tot felul de ...
... din 1 ian 2004 21:57 de Anca
Dar care e treaba voastra cand isi incepe ea viata sexuala, cine sunteti voi sa spuneti cand ar trebui sa isi inceapa viata sexuala o persoana? daca o face la 12 daca o face la 50 de ani pentru prima oara e treaba ei..fiecare vine cu tot felul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fantezii sexual din 1 ian 2004 18:35 de DyaboliQ
RASPUNS CORECT PENTRU 10.000.000.000$$$ !!! :D:D:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fantezii sexuale av din 31 dec 2003 20:45 de Pisoias
numarul 1 este cam greu de descifrat :D
Doggy style (tradus in "stilul catelusului" ) este cand fata este in patru membre si baiatul o penetreaza din spate. Se zice ca este una dintre cele mai placute pozitii pentru fete fiindca ...
Pagina 1035 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |