Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 12 ian 2004 05:09 de Najpaptk

....Doamne......bai baieti parca ati inebunit ma...tu ai idee cum o sa te doara daca o tai cu foarfeca ????? stai ma calm.....am avut si eu idei d`astea da le-am avut numai ca sa o fac pi prietena mea sa o suga si a rupt putin din ea si mi-a curs ...

din 12 ian 2004 05:06 de Najpaptk

....Doamne......bai baieti parca ati inebunit ma...tu ai idee cum o sa te doara daca o tai cu foarfeca ????? stai ma calm.....am avut si eu idei d`astea da le-am avut numai ca sa o fac pi prietena mea sa o suga si a rupt putin din ea si mi-a curs ...

din 12 ian 2004 05:04 de Najpaptk

de unde le pot lua?

din 12 ian 2004 00:01 de torycel

as vrea sa imi spuneti si mie va rog de unde se iau anticonceptionalele gratuite ,daca la ginecolog trebuie sa merg cu unul din parinti,si daca stiti, cum pot afla care sunt anticonceptionalele care nu ingrasa sau care nu slabesc.va rog sa-mi ...

Re: Ajutor!E IMPORTANT!

din 10 ian 2004 12:37 de FireSoul

Ar trebui sa fi flatata de reactia pe care i-o produci:,. tot ce trebuie sa faca e sa gaseasca o tehnica prin care sa intarzie ejacularea. Nu il stresa cu chestia asta. s-ar putea sa-l ranesti. daca intre voi chiar exista dragoste, se va ...

Re: Re: ..Amanta

din 10 ian 2004 05:35 de Cyrus^the

amanta mea trebuie sa sara bine pe pula sa ma satisfaca sa ma duca in al nouale cer,matai ocupata

Re: ce sa fac?

din 9 ian 2004 22:56 de copilita

Cum adica Povara ?! ):( Virginitate nu e o povara, e ceva minunat, ce ai ocazia sa-l oferi omului pe care-l iubesti. Nu trebuie sa te culci cu el doar ca sa il multumesti, sau ca sa scapi de povara. Trebuie sa o faci convinsa ca asta itit ...

Re: Re: ..Amanta

din 9 ian 2004 22:50 de copilita

eu nu inteleg un lucru: nevestele VOI vi le alegeti, nu vin cadou cu fundita, si va multumiti ce ati primit... alege-ti una care sa shtie ce vrea, sa fie independenta, sa fie inteligenta, culta, educata, sa faca ce vrei tu in pat(sa ajunga la ...

Re: ce sa fac?

din 9 ian 2004 18:39 de andra16

lasa totul pe mana lui.. din moment ce sunteti de 1 an impreuna e clar ca te cunoste foarte bine si stie ce iti place...ashadar...te poate face sa te simti atat de bine incat sa iti doresti.. tot ce trebuie sa faci u...e sa te gandesti...de ...

Re: ..Amanta

din 9 ian 2004 16:15 de lars

nu cred ca poti exclude partea cu sexul.De cele mai multe ori barbatii au amante pentru a ii satisface sexual.de aici poti sa tragi concluziile...

Re: Re: Re: Re: Oare sa mai sper la ceva?

din 8 ian 2004 12:18 de mymy

Buna, pisoias Multumesc pentru mesaj. De fapt eu sunt o persoana cam agitata, trebuie sa fac intotdeauna ceva... Nu suport sa pun intrebari si ramana fara raspuns...asta e of-ul meu. Si intalnirea va fi probabil tocmai la vara...cand va avea ...

Re: Re: Oare sa mai sper la ceva?

din 7 ian 2004 23:48 de mymy

Tocmai asta ma nelinisteste ca lipseste comunicarea si i-am spus asta de cateva ori, dar fara rezultat. Am totusi impresia ca-mi ascunde ceva, ca ii este teama ca l-as putea intreba ceva si nu va putea sa-mi raspunda. Eu ii trimit in contunuare ...

Re: test de sarcina

din 7 ian 2004 22:59 de copilita

Mai asteapta, pt ca totul va reveni la normal... menstruatia va deveni regulata, si nu vei mai avea de ce sa-ti faci probleme. Pt ca esti la inceputul "tratamentului", au loc cateva schimbari la nivel hormonal in corpul tau... testul ...

Re: ...

din 7 ian 2004 22:42 de copilita

1. e treaba noastra de cand ne-a intrebat... 2. zi-mi tu cateva dintre acele "multe" lucruri mai frumoase(ca mie nu-mi vin in minte mai multe decat ...cam 3) 3. tu ai paie in cap...? cum ti-ar demonstra tie ca te iubeshte, daca nu ...

Re: vreau

din 7 ian 2004 22:23 de copilita

de ce-ti place inghetata, ciocolata, cola, marea, zapada sau bradul de Craciun...? Pur si simplu iti place... chestia ii ca o axioma... nu trebuie demonstrata sau explicata. :blink:

Re: Oare sa mai sper la ceva?

din 7 ian 2004 22:19 de copilita

Ati inceput relatia prin e-mail, sau asa doar ati continuat-o? E important daca inainte de a pleca pe acest anevoios si frustrant drum al relatiei la distanta, aveti o baza concreta a relatiei, si daca aveti un scop final. Pt ca relatiile de ...

Re: Problema ciudata rau

din 7 ian 2004 15:49 de tataYa

in nici un caz nu e atat de ciudata pe cat crezi,este o problema prin care am trecut cu totii indiferent daca vrem sau nu sa recunoastem.Cred ca dai prea multa importanta actului sexual in sine (a performantelor) decat trebuie.Ia ca atare ce s-a ...

test de sarcina

din 7 ian 2004 12:05 de Adela

De 2 luni iau pastile contraceptive. In prima luna nu prea pot sa zic ca am avut un "ciclu" normal (mai mult ceva asemanator unui ciclu). Am facut test de sarcina si mi-a iesit negativ, dar trebuie sa mentionez ca atunci cind am facut ...

Re: un sfat, plz!

din 6 ian 2004 19:36 de xander

nu te mai plange!

TREBUIE CITIT !!!

din 6 ian 2004 16:20 de adi

Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1034 din 1098
«   1 ... 1031   1032   1033   1034   1035   1036   1037 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare