Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Poti sa-ti rupi singur atza? din 28 dec 2003 10:06 de Gogul
Cu o foarfeca, cutit ceva de genu? Sau trebuie apelat la un doctor.Mentionez ca in timpul actului nu vrea sa se rupa si e tare incomoda.Voi cum ati proceda?
Re: Circumcizie din 27 dec 2003 19:50 de unu
am avut aceeasi problema dar mi-am rezolvat-o cu multi ani in urma. ideea e ca depinde si de varsta care o ai. eu aveam vreo 7 ani si am suferit vreo luna dupa. pana se vindeca e preferabil sa urinezi in ceai de musetel pt ca altfel vei avea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 27 dec 2003 19:12 de atomickid
Pana mai ieri mi se parea o idee excelenta.Dar nu stiu daca ma pot abtine cateva saptamani sa nu ii scriu nici un cuvant.Cred ca ar fi mai bine daca as continua cu mail-urile scrise.Nu?poate reusesc s-o fac sa iasa din carapace, in cele din ...
Re: virgine la 25 de ani din 27 dec 2003 13:05 de Black Mind
(!)(!)(!)
Si ar mai fi ceva : vorbea cineva de o "lichidare de stoc". Mie, ca sa preiau un termen din domeniul tau, mi se pare mei degreaba o "scoatere la licitatie" si asta nu suna deloc bine. Mai bine incepe sa mai si iesi, ...
Re: virgine la 25 de ani din 27 dec 2003 12:52 de Black Mind
(!)(!)(!)
Spunea un anume "eXpert" ca ai probleme de comunicare si ca esti foarte exigenta. Asa este. Eu am 36 de ani si nu sunt unul dintre interesati, in consecinta pot sa-mi exprim parerea detasat. Faptul ca esti virgina nu e nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 27 dec 2003 11:17 de andra16
eu cred ca este o fata extrem de puternica...si e un fel de indemn sa continui sa ii scrii...are nevoie de un prieten si il gaseste in tine,..continua cu mailurile...si incearca sa ii scrii si tu o felicitare extrem de romantica sa de ...
Re: Circumcizie din 27 dec 2003 02:57 de per/sil
Nu, e o chestie MINTALA daca vrei sa o faci. SANATATE mintala, vreau sa spun. Circumcizia e o ABERATIE si nu se recomanda pentru absolut nici un fel de motiv (estetic, igienic, functional sau medical).
Intr-un alt post s-a spus aproape totul despre ...
Re: din 27 dec 2003 01:13 de per/sil
Ce vorbesti? NOUA ne spui tu ca nu vrea din acest motiv?. Ma indoiesc. Sint sigur ca problema cu "penisul prea mic" e doar in mintea ta si ca nici macar n-ai incercat. Sau daca e asa, atunci altul e motivul pentru care nu vrea sa faca sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 26 dec 2003 23:44 de atomickid
Azi am primit o felicitare de la ea:"Sarbatori Fericite...
un suflet linistit si plin de sperante".Oare ce sa inteleg prin "plin de sperante"?Mai exista sanse sa fi impreuna?Trebuie sa spun ca m-a bucurat f mult ca a dat si ea un ...
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 26 dec 2003 23:39 de atomickid
Nu mi-ar fi trecut prin minte lucrul asta.Eu zic ca e o idee excelenta.Azi i-am trimis primul peisaj.Mersi mult pt idee.
organul genital... din 26 dec 2003 19:04 de Radu
Lungimea penisului meu e de 12 cm... dar diametrul...cat e normal sa fie?... cam cat credeti ca trebuie sa fie?
pls raspundeti
Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA ROG din 26 dec 2003 17:22 de andra16
cooll....pay vreau sa iti spun ca semanam mult...acu 20 min am patit acelasi lucru.hai sa iti spun ce sa faci.du-te la farmacie si cumpara POSTINOR2.costa in jur de 170 000 lei.sunt doua pastilite intr-o cutie cu un trandafir pe ea.prima ...
Re: din 26 dec 2003 05:01 de DarkAngel
NU trebe sa iti maresti penisul...mi se pare aiurea sa refuze.. incearca sa o convingi.. si explicai ca trebuie sa incerce.
Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 26 dec 2003 01:43 de qqq
mai m-am gandit . e groaznic ca s-a intamplat asta dar raul e facut . ma gandeam la inceput sa-i trimiti peisaje in mail-uri fara un cuvant . intra pe www.alpinet.org si trimite-i de acolo . ai grija sa trimiti numai poza . e de preferat sa nu fie ...
Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 23 dec 2003 17:16 de atomickid
Se pare ca acum nici nu-mi mai raspunde la mail-uri.I-am spus ca voi fi alaturi de ea, indiferent ce s-ar intampla, ca vreau s-o ajut, ca nu as lasa pe nimeni sa-i faca vreun rau, ca o iubesc...Se pare ca vrea sa sufere in tacere.Nu stiu cat de ...
Re: Re: iubire din 22 dec 2003 14:41 de anthony81
Parerea mea este ca se prea poate ca el in trecut sa fi iubit o alta fata si sa fi suferit mult cand aceasta l-a parasit.Si acum ii este frica sa nu se arate prea mult de frica sa nu il parasesti si tu,vrea sa stie exact daca tu esti dragostea lui ...
Re: Ajutati-ma pls!!! din 22 dec 2003 13:14 de FireSoul
daca tii cu adevarat la ea, nu renunta, lupa pentru ea. fa-o sa inteleaga ca nu e sfarsitul, ajut-o sa vada ca e ceva care a fost shi peste care trebuie sa treaca.daca poti, du-te sa o vezi, dar ai grija sa treaca un timp pana i se vindeca ranile ...
Re: Ajutati-ma pls!!! din 22 dec 2003 12:43 de giovanni
:(Am rãmas socat de întâmplarea relatatã de tine si initial m-am gândit sã pãrãsesc subiectul. Mi se pare însã atât de frustrantã situatia în care te afli ...
Re: what should i do?! din 22 dec 2003 00:18 de darklord
nu-ti fie frica de ce esti daca o sa-ti treaca mai incolo o sa vezi ce o sa fie pana atunci poartate numai cum consideri tu ca trebuie, cine nu iti respecta sentimentele si alegerile inseamna ca nu te iubeste si nu vrea sa te inteleaga. Be who you ...
Re: Re: poate sa ma ajute cineva? din 21 dec 2003 10:00 de mikaela
sa stii ca am incercat si se simte o diferenta.dar mai am cateva intrebari.cam in cat timp ar trebui sa treaca si de cate ori trebuie sa fac acest tratament.e bine o sg data pe zi sau de mai multe ori.in orice caz iti multumesc enorm pentru sfat.
Pagina 1037 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |