Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 25 ian 2004 12:50 de curios
Eu n-am inteles o chestie din toata discutia asta, trebuie sau nu sa se rupa ? Adica daca omului nu i s-a rupt inca se mai poate rupe ?
Re: Re: virgine la 25 de ani din 25 ian 2004 11:58 de Pork
Virgine la 25 de ani sunt multe...tipe care l-au tot asteptat pe Mr. Right...sau frustrate, sau egoiste. Chiar daca sunt atractive barbatii se cam feresc de ele...pt ca sunt tot timpul ca un cazan sub presiune. Pe masura ce trece timpul scade ...
Re: oare ma puteti ajuta? din 25 ian 2004 10:43 de duran
salut.am si eu o intrebare.prietena mea foloseste anticonceptionale dar luna asta a facut o pauza.intrebarea e daca de luna viitoare incepe sa ia din nou...protectia exista inca din primele zile sau trebuie sa folosim alte mijloace pt protectie timp ...
oare ma puteti ajuta? din 24 ian 2004 23:32 de ALAfaraNUME
salut.am si eu o intrebare.prietena mea foloseste anticonceptionale dar luna asta a facut o pauza.intrebarea e daca de luna viitoare incepe sa ia din nou...protectia exista inca din primele zile sau trebuie sa folosim alte mijloace pt protectie timp ...
Sex anal. Ce e bine, ce nu... din 24 ian 2004 01:08 de shoqer
Scrieti va rog ce trebuie sa fac si ce nu pentru ca sexul anal sa fie ok. Din experienta voastra sunt efecte fizice nedorite (pentru ea)?
Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 23 ian 2004 23:22 de copilita
Femeile spun (ca sa citez pe cineva care a postat asta mai demult pe acest forum) ca marimea ideala e cea a penisului purtat de omul pe care-l iubeste...
sincer, fara nici o ipocrizie, asta nu conteaza pt atatea femei, in raport cu barbatii ...
Re: Re: Re: Re: umflarea penisului din 23 ian 2004 00:40 de Dardanel
vezi !!! te-a pus dracu sa te freci de frigider. Terminati copii cu prostii d-astea. Am mai auzit unu la TV care a trebuit sa-i scoata doctorii de la urgente un spray din cur :) Altu care cica i s-a rupt penisu el zicea ca a vrut sa o faca cu ...
Re: Re: Re: oare e destul? din 23 ian 2004 00:29 de Dardanel
ce penisu meu se plange toata lumea aaa cam o am de 5 cm, aa ca o am de 17 oare e de ajuns ? mai terminati in pula mea cu atatea intrebari inutile stiti f. bine raspunsu. femeile spun majoritatea ca marimea ideala este intre 16 si 19 asa ca nu ...
Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 22 ian 2004 23:09 de copilita
Si TOTUSI, pt ce sa te apuci de toata treaba asta?! :blink:
Re: Re: mai am ceva de facut?! din 22 ian 2004 21:42 de }{tremeCris
Nu neaparat oboseala e de vina la asha ceva, mi-e mi se mai intampla de la stress...
Daca sunt presat de o unume chestie(de exemplu un examen tzapan la facultate pentru care trebuie sa invatz serios) imediat o patesc dar dupa ce scap... ...
Re: Re: preputul din 22 ian 2004 21:18 de Dardanel
la ce dreacu iti trebuie sa-ti tai preputza ? taie-ti toata scula ... aaa si taie si coaiele ca te incomodeaza, nu poti sa o bagi pe toata. :) :) :) :) Dumnezeu ne-a lasat asa cum suntem nu ne-a zis ca inainte de sex sa ne taiem preputu sau sa ...
Re: fara orgasm??????? din 22 ian 2004 20:41 de duran
...problemã? Este o perioada prin care, toti cei care trãim alãturi de cineva ,trecem...dar cu inþelegere ºi dragoste ,o depãºim!
simplu ...
deci... o cauza posibila:
excesele sexuale, care duc la ...
Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 22 ian 2004 16:46 de Toblerone
Subscriu. Mergi la medic daca te incomodeaza / deranjeaza.
Eu mi-am taiat frenul cu foarfeca ca mi-a fost lene sa ma duc la medic (desi mi-a zis medicul sa nu ma apuc singur). Merge si asa dar daca sa face-o a 2-a oara m-as duce la medic.
Sunt ...
Re: # AFRODIZIACE BUNE din 21 ian 2004 22:39 de copilita
nu stiu de el, dar, cred ca o sa ma documentez...am sa incep cautarile prin 'povesti nemuritoare', si apoi, mai vad eu... :mellow:
# AFRODIZIACE BUNE din 21 ian 2004 11:07 de Dardanel
are cineva o reteta buna ? in afara de vin cu scortisoara, cuisaore si etc... altceva..
este o reteta facuta de cineva, nu stiu, trebuie sa ma documentez mai mult. Cica "leacul gainii plesuve" si este facut din macinarea radacinii unei ...
Re: Re: mai am ceva de facut?! din 21 ian 2004 10:57 de andra16
parerea mea e ca trebuie sa discutati serios...
vorbeste cu el si spunei ca trebuie sa discutati. adopta un ton intelegator si fa-l sa se simta in largul tau.
cum spunea si copilita aratai ca nu iti pasa de ceea ce s-a intamplat dar ai vrea sa ...
Cum sa o fac prima oara din 20 ian 2004 02:54 de Agrisan
Bravo Andra 16. Sunt barbat si consider ca i-ai dat un raspuns corect. Daca vrea sa i-o traga unei femei, sa mearga la o prostituata, iar pentru aceasta nu-i trebuie sfaturile noastre.
Re: Re: Re: o problema foarte delicata... din 19 ian 2004 22:38 de copilita
Anticonceptionalele se deosebesc intre ele prin concentratiile si proportiile diferite de hormoni pe care le contin. NU pot fi luate dupa ureche... nici docotul nu ti le poate da doar asha, dupa cateva intrebari, shi masurandu-te din ochi, ...
Re: Re: Re: o problema foarte delicata... din 19 ian 2004 21:47 de duran
draga mea ,
sotia mea ,le ia de 6 ani...
bineinteles, ca ne-am informat.... chiar prea mult!
insa la cabinet,la planificare familiala , stand pe fotoliu in asteptarea ei , am avut surpriza sa aud fel si fel de intrebari si probleme ! te intreb ...
Re: Re: o problema foarte delicata... din 19 ian 2004 21:38 de andra16
nu e adevarat..
anticonceptionalele trebuie luate dupa o perioada buna de informare..
eu nu am fost la medic..si nu am avut nici un anticonceptional..
ci doar am luat niste antic. usoare...ca pentru mine..
intra pe www.coral21.ro
Pagina 1032 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |