Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: what should i do?!

din 21 dec 2003 04:00 de Pisoias

Nu este nimica de rau in a fi o lesbianca, chiar daca te inteleg ca in Romania trebuie sa fie mai greu (daca stai in Romania). Va fi mai greu sa gasesti pe cineva, insa nu imposibil. Despre ultima ta intrebare, este posibil ca tu sa fii ...

Re: help me ! ce vor femeile totusi !?

din 21 dec 2003 00:11 de copilita

de mai multe ori am auzit de replica gen" cu cat un barbat se poarta mai urat cu o femeie, cu atat il vrea mai mult"... mi s-a parut mereu o porcarie fara margini, pana...intr-o zi... o buna prietena de-a mea, deshteapta, isteata, ...

Re: Rugaminte

din 20 dec 2003 23:45 de copilita

as vrea sa imi raspundeti oricare dintre voi, cugetatorii forumului(cei care ati subscris la parerea pisoiului) ce ii impiedica pe anafabeti sau pe impertinenti sa se inregistreze, daca credeti ca postarea doar prin inregistrare ar rezolva ...

din 20 dec 2003 09:47 de conanecu

Si eu sunt de acord cu interzicerea dreptului de a posta mesaje de catre simplii vizitatori "guest". ar fi super deaca s-ar lua niste masuri... gen de raspuns de la un vizitator la intrebarea ei cat ar trebui prietenulei sa o penetreze ...

din 20 dec 2003 00:52 de DarkAngel

Nush ce sda zic dar am impresia ca ea vroia unu ca dl X la pat si unu care sa o iubeasca daca intelegi ce vreau sa zic si DL X nedorind sa se casatoreasca cu ea si sa ii arate afectiune s-a indragostit de tine ...dar la sex nu stiu de ce nu se ...

Re: o intrebare !

din 19 dec 2003 16:45 de tataYa

din pacate chiar asta inseamna "coitus interrupts" , o intrerupere a copulatiei , deci cand e placerea mai mare trebuie sa te opresti... este si foarte nesigura. Este , de departe , cea mai nefericita alegere pentru un cuplu tanar ...

din 19 dec 2003 16:37 de tataYa

yeap ! grea incercare .. tind sa-ti dau dreptate.Este clar ca s-a indragost de tine dupa ce v-ati cunoscut insa nu ai stiut poate cauzele adevarate .E posibil sa fi avut nevoie de dragostea ta pentru a compensa neimplinirea cu dl.X Mi se pare ...

Re: ..Amanta

din 19 dec 2003 16:09 de Black Soul

:love::love::love::love: Clar, trebuie sa fie IN PRIMUL RAND o femeie cu personalitate puternica, inteligenta, independenta (ah, cat de sexy este independenta!), sa traiasca pe picioarele ei fara sa depinda de nimeni, foarte activa profesional. ...

Re: Re: o simpla intrebare

din 19 dec 2003 15:49 de Black Soul

(>)(>)(>) E un site unde aceste pseudonime iti dau posibilitatea sa iti protejezi identitatea, asa ca spune care e de fapt problema ta, concret, pe nume, fara teama si fara rezerve, pentru ca intr-adevar, nu vad nici eu legatura dintre ...

help me ! ce vor femeile totusi !?

din 19 dec 2003 15:33 de amedeum

am capul tzandari de atatatea ganduri ... nu pot sa intzeleg ... am nevoie disperata de parerea voasta ! cunosc o tipa acu` 8 ani ... dragoste mare amor nebun ... amandoi trecuti 25 de ani. Partenerele anterioare NU s-au plans niciodata dpdv sexual ...

Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 19 dec 2003 13:19 de giovanni

Indiferent care este motivul pentru care fata ta nu te doreste decât ca amic (am primit si eu replica asta acum multi ani), trebuie sã-þi fie clar cã vorbeste serios. Probabil cã în momentul de fatã tu ...

Re: Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 19 dec 2003 10:52 de Pisoias

Esti indragostit si asta se vede. Incearca-ti sansa tinanda insa in minte ca succesul nu poate fi garantat in acest caz. Te vei intreba de ce sa continui, raspunsurile sunt fiindca nu vrei sa dai cu piciorul unei jumatate de sansa si fiindca poti ...

Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 18 dec 2003 22:58 de opel2002ro

Sincer...insistenta nu te ajuta cu nimic, si eu cred ca te crede, dar nu o intereseaza! Nu vreau sa te dezamagesc dar mai bine renunti, ca nu ai inceput bine, ai caracter slab...trebuie sa ti-l schimbi, dar banuiesc ca mai ai timp

Re: o simpla intrebare

din 18 dec 2003 22:36 de opel2002ro

Cam in procent de 20% femeile merita respect! Daca nu ai experienta, trebuie sa te bazezi pe noroc ca sa dai peste una din procentul ala...pe aia ar fi bine sa o respecti pt ca e rara:)Dar nu vad ce legatura are problema ta cu dimensiunea penisului ...

Re: The french kiss

din 18 dec 2003 16:13 de mel

din 18 dec 2003 13:27 de FireSoul

sunt de acord cu tine, mai ales ca majoritatea celor care scriu aici shi sunt neinregistrati este formata din analfabeti sau din pers cu mod mediocru de a gandi... totusi, ce facem cu cei care, asa cum ai zis, nu se inreg din dorinta de a ramane ...

Sugestie: acces permis doar userilor inregistrati

din 18 dec 2003 00:32 de Pisoias

As dori ca webmaster-ul acestui site sa schimbe sistemul si sa faca ca numai persoanele inregistrate sa scrie pe acest forum. Acest fapt ar ridica nivelul de decenta a forumului si l-ar face mai frumos. Inteleg ca in prezent lumea (in special cei ...

Re: Re: Re: Vreau raspuns urgent

din 17 dec 2003 18:52 de tataYa

avantajul nostru , fata de tine este ca putem fi obiectivi. Asadar .. .. sau altfel spus te iubesc dar nu te astepta sa fii barbatul vietii mele .. aici ti-ai cam dat singur raspunsul .. din pacate de fiecare data cand vor aparea ...

Re: Re: Re: Re: Re: durerea

din 17 dec 2003 16:14 de eli

Nu draga, este diferenta...intre a o face mai des si mai rar. atunci cand o faci mai des si cum trebuie himenul se rupe mai repede, daca o faci rar ai doar rani inauntru si normal ca nu se rupe asa cum ar trebui, ori se poate sa ai himenul ...

Re: The french kiss

din 17 dec 2003 11:47 de monica

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1038 din 1098
«   1 ... 1035   1036   1037   1038   1039   1040   1041 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele