Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: de ce nu am fost eu primul? din 17 dec 2003 11:04 de FireSoul
Spunea cineva sa iubesti o persoana pentru ceea ce este shi in ciuda a ceea ce nu este... nu crezi ca de fapt conteaza mai mult sufletul, ce simte, cum iubeste, decat faptul ca a avut o experienta pur fizica din care s-a ales cu o penetrare shi ...
Re: ..Amanta din 17 dec 2003 10:32 de FireSoul
ce vor barbatii, ce vor femeile, bla, bla...de parca dif. anatomice ar afecta creierul in asa masura... depinde ce se intelege prin "amanta"... tre' sa fie pe gustul "utilizatorului", desi daca relatia nu e bazata pe ...
Re: prima data curiozitate din 17 dec 2003 10:23 de tataYa
incearca sa fii mai open-minded si nu mai da crezare tuturor sfaturilor de gashca .. Ruptul atei este o chestiune falsa pentru ca nu te ajuta sau incomodeaza cu nimic intr-un act sexual.Daca nu poti pune un prezervativ pt. ca ti se pare prea ...
prima data curiozitate din 17 dec 2003 01:40 de danutz
Sunt baiat, si sunt virgin. Nu mi s-a rupt ata. Sunt curios prima data cand o faci daca vrei s-o faci cu prezervativ cand il pui nu trebuie sa-ti rupi ata ca sa poti sa-l pui, adica vine foarte stramt.
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 16 dec 2003 20:57 de georgiana
daca ai reusi sa uiti ce ai vazut si toata dezamagirea si ura pe care ai simtit-o in acele clipe atunci mergi mai departe dar nu cred ca toate astea sunt posibile... intotdeauna va fii o indoiala, o dezamagire, o ura ingropata undeva adanc in ...
Re: de ce nu am fost eu primul? din 16 dec 2003 14:24 de black soul
(>)I-am raspuns asa tocmai pentru ca e raritate frumoasa pe care cautarea noastra, a tuturor, dupa ameteala data de vicii l-a facut sa se simta murdarit in curatenia lui ! Nu vreau decat sa-i deschid ochii ! Mai lasati-l in pace cu atatea ...
Re: Re: In general,fetele au orgasm cand primesc s din 15 dec 2003 23:18 de copilita
Da, exista si alte orgasme decat cele obtinute oral. Si despre simulate, nici nu discutam. Mi se pare o porcarie si o tampenie sa simulezi... adica... de ce? incurajeaza-l si 'educa-l', invata-l ce-ti place, da' nu-i da 'curaj' printr-o ...
Re: need help..plizz ! din 15 dec 2003 22:00 de dr.stietot
e posibil sa fie nevoie doar de un tratament cu antibiotice, dar trebuie sa mergi la medic sa il itrebi exact de care si cat timp sa iei.
Re: Ce credeti despre a doua iubire? din 15 dec 2003 10:26 de tataYa
:) mai anthony , tu vrei sa afli toate raspunsurile tale fara sa iesi din casa nu ?Sa stii ca nu ai sa gasasti nicaieri pe net manualul "Cum sa faci a doua iubire mai puternica decat prima " si chiar daca ar exista si ai face tot ce ...
Re: Marire Penis cu Pilule din 15 dec 2003 09:13 de Pisoias
Pilulele nu maresc penisul. Cei care fac aceste afirmatii sunt niste sarlatani.
Ceea ce pilulele fac este sa te ajute sa faci exercitii ca sa-ti maresti penisul. Ajutorul consiste in faptul ca multe dintre aceste pilule contin afrodisiace ...
Marire Penis cu Pilule din 15 dec 2003 00:57 de ancestra
Mai exista citeva moduri de ati mari penisul, nu stiu daca se fac operatii in Romania de acest gen, trebuie intrebat, deci prin operatie chirurgicala, foarte scumpa si Pilule de marire penis care sint in numar mare pe piata occidentala.Enumar citeva ...
Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 14 dec 2003 13:07 de claudiu
DOMNU PERSIL Singurul LUcru neadevarat din cele scrise de tine e ca tot ce mi-ati scris voi pe forum nu m-a ajutat.vreau sa fie clar.to9ate parerile voastre le-am studiat cu atentie si multe dintre ele mi-au fost de un real folos.au fost puncte de ...
Re: Virgina ? Da sau nu ! din 12 dec 2003 21:09 de per/sil
Exact, Dia a sesizat cheia problemei. Toata consideratia mea Dia - n-am vazut pina acum pe forum raspunsuri atit de bune). Intradevar, s-ar putea sa fie vorba de o varsta relativ "frageda". In caz contrar, ceea ce a fost intre voi timp ...
Re: Re: Re: Re: durerea din 12 dec 2003 18:57 de nicoleirina
crezi ca din cauza ca se intampla la o perioada destul de lunga? Nu e normal ca dupa ce se intampla de mai multe ori sa nu mai fie durere, indiferent daca actul are loc des sau rar?
Nu draga, este diferenta...intre a o face mai des si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina ? Da sau nu ! din 12 dec 2003 15:47 de dia
dar cati ani aveti daca dupa 1,6 ani ati ajuns abia la sarutat pe gat? :) poate ati ajuns la un prag psihologie si pur si simplu trebuie unul din voi sa sparga gheatza si sa vorbiti despre asta. nu neaparat ca despre ceva ce ati face, ci deocamdata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestat din 12 dec 2003 14:38 de x
Teama vine din "necunoastere". Asa ca cel mai bine este sa mergem la cineva care, cel putin teoretic, stie mai multe decat noi.
Sunt de acord ca anticonceptionalele astea, ca niste pastile ce sunt, trebuie luate dupa sfatul unui medic ...
Re: Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 12 dec 2003 11:25 de RottenKid
:(
Super nashpa ce ti-sa intamplat dar din punctul de vedere a unui baiat cred ca prietenul tau a cautat la alta ce probabil nu i-ai oferit sau daca i-ai oferit nu a apreciat.Daca sa ramai cu el sau nu ramane la alegerea ta dar trebuie sa te ...
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 12 dec 2003 07:52 de Adi
Nu cunosc situatia, dar dupa parerea mea, nu mergea totul asa de bine precum spui tu. In majoritatea cazurilor, daca un barbat gaseste intr-o femeie tot ceea ce il face fericit, nu cauta o alta. Daca vrei sa-l pastrezi gandeste-te bine, s-ar ...
Re: Re: prima data..sambata asta.. :(( din 11 dec 2003 15:01 de tataYa
este exact genul de momente care par insurmontabile atunci cand ti se intampla dar de care-ti aduci aminte zambind mai apoi .. :)
Ok, in principiu nu trebuie sa te astepti la cine stie ce experienta.Performantele vor veni atat din partea ta cat si ...
Re: Re: Sex in 3! din 10 dec 2003 11:12 de mememica
Sunt curioasa de un lucru. Acum, dupa ce tu si prietenul tau ati facut-o cu o pritena comuna, care mai sunt relatiile voastre cu ea? Nu simtiti nimic ciudat cand sunteti in preajma ...
Pagina 1039 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |