Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 10 dec 2003 00:19 de Adi
Scuze, am fost cam dur. Dar sfaturile despre aceste medicamente trebuie date foarte clar, deja sesizez o adevarata psihoza, toata lumea se teme de ele. Binenteles ca in unele cazuri dau efecte adverse, dar sunt facute pentru a fi folosite, parerea ...
din 9 dec 2003 21:18 de doug
O traducere dintr-o revista... nu este doar pentru cei cu copii... cred ca este extrem de util si pentru restul adultilor...
Protejati-va Fiul Necircumcis: Sfatul Medicului Expert pentru Parinti
Numarul 103, Revista ...
Re: Re: Re: Nu pot s-o fac din 9 dec 2003 20:20 de nicoleirina
Uite draga ce e, ar trebui sa te ia usor,sa nu se grabeasca, ca asa este...de cateva ori. trebuie sa fii destul de excitata, sa ai orgasm draga...sa nu te gandesti la ce va urma(durerea). si daca e, sa te pupe acolo jos (sex oral), sa vezi cum o sa ...
Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi! din 8 dec 2003 16:59 de doug
Daca vrei sa dai de "doamna doctor" intra pe urmatorul link:
http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=507
Acolo o sa vezi si replicile mele. Sigur ca madama tace malc si nu raspunde. Acum ma pregatesc sa ii traduc ...
Re: prima data..sambata asta.. :(( din 8 dec 2003 15:43 de nemesis
In primul rand nu ar trebui sa-ti faci griji! Daca treci peste asta totul este ok!
Nu stiu cat de buna este chestia cu "Sambata", ma refer la planificarea de genul: "OK! Sambata facem sex" Cred ca este mult mai potrivit sa ...
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 8 dec 2003 09:14 de Ssorin
penisul nu este format din muschi, caci daca ar fi asa ai putea sa faci exercitii de culturism pa penis. Este format din tesuturi elastice...buretoase, continand niste corpi cavenosi, care se umplu cu sange. Intr-adevar prin tractiunea ...
Re: Re: prietena mea este virgina din 8 dec 2003 08:59 de Ssorin
fute-m-as ca mandru mi-s ......sa nu zici ca vrei sa intri intr-o polemica lingvistica!!!:x
Sau n-oi vrea ca toti ce intra pa site sa adopte un limbaj pa placul tau? Lasa omul in pace....orice om cu intrebari plauzibile si constructive trebuie ...
Re: DEPINDE VARSTA PT.A-TI INCEPE VIATA SEXUALA? din 8 dec 2003 00:19 de darklord
Cunosc mai multe fete de varsta ta si chiar mai invarsta, e f bine sa nu te grabesti .sa nu regreti ca ai ales pe cine nu tb, si pana la urma cine vrea sa fie o statistica :D
Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi! din 7 dec 2003 05:17 de per/sil
Ma bucur ca ai ajuns si aici cu aceasta ampla abordare a fenomenului pentru ca asa cum se poate vedea, intr-un astfel de forum majoritatea vin cu sfaturi fara a avea argumente. Nici eu nu am studii medicale si ma pronunt doar pe baza unei logici ...
Re: circumcizia din 5 dec 2003 19:05 de doug
OK ca sa lamuresc de la inceput sunt barbat si voi trata acest subiect ca atare, din perspectiva barbatului heterosexual.
Intrebarea este insa cam generala. Circ daca ma deranjeaza in ce imprejurari? Ca o operatie necesara si ca ultima solutie ...
alt subiect din 5 dec 2003 18:45 de spidi
probabil ca nici ei n-au gasit persoana potrivita. La baieti instinctul sexual e mai dezvoltat decat la fete. Mai sunt si exceptii, ce-i drept dar de regula asa se intampla. Bineinteles ca 12 ani e o varsta la care fetele trebuie sa se joace cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: despre....Novynette din 4 dec 2003 17:59 de moni
eu folosesc novynette de 6 luni si pana acum nu am avut nici o problema dar acum imi intarzie ciclul....oare e normal?? sunt chiar asa de sigure??
Re: Re: Re: Re: Re: despre....Novynette din 4 dec 2003 17:57 de moni
eu folosesc novynette de 6 luni si pana acum nu am avut nici o problema dar acum imi intarzie ciclul....oare e normal?? sunt chiar asa de sigure??
Re: Re: Problema ciudata! din 4 dec 2003 09:18 de Cosmo
:lol:
de ce pui ce e mai rau in fatza?
spery omu':D
o sa simta dar tre sa mai treaca timp sa se dezvolte centry placerii si sa se cicatrizeze himenul cum trebuie... rabdare cum am mai spus
multa bafta
Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 3 dec 2003 11:07 de roby
De acord cu tine insa nu toti oamenii inteleg ca trebuie sa fi pregatit/a si in plus cred ca macar pentru prima oara trebuie sa faci dragoste nu sex
Re: CUm va place? din 3 dec 2003 10:18 de une femme
AS vrea sa sti feemeile cum prefera sa fie penisul?
Mare,mediu,circumcizat sau nu?
si de ce?(?)(?)(?):blink:[/quot
Mic, mare, gros, subtire, ascutit, etc...daca se "muleaza" complet acolo unde trebuie totul este ok.
este mic.....dar ...
Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 2 dec 2003 10:28 de ADI
Trimite-mi si mie o poza de-a ta. Sunt expert la virgine. ene_adrian2003@yahoo.com
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbat din 1 dec 2003 23:30 de Trecator !!!
Am citit cam toate mesajele si nu am flat nimic nou. defapt nu ca nu am aflat ci mai degraba s-a spus tot ce trebuie sa se stie. Un singur lucru am de adaugat. Cica( nu eu cartile spun) in momentul atingerii punctului G multe femei au dorinta de a ...
Re: Re: La curve din 1 dec 2003 22:54 de Razvan
Sincer mi se pare stupid parerea ta.
Mi se intampla mie si la multi altii.
Dupa cativa ani de casatorie (si uneori chiar de la inceput), sotia pt care ai facut atat de mult nu te mai satisface din punct de vedere sexual...
De ce?
E greu de ...
Re: La curve din 1 dec 2003 11:58 de nemesis
Parerea mea... este ceva in neregula cu tine daca trebuie sa platesti o femeie ca sa se culce cu tine!
Pagina 1040 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |