Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: DEPINDE VARSTA PT.A-TI INCEPE VIATA SEXUALA?

din 22 oct 2003 15:10 de spidi

Inseamna ca nu ai gasit inca persoana potrivita. Ce-i drept nu te incadrezi in statistici, dar nu cred ca cei care nu corespund mediei, trebuie sa fie considerati ciudati.

DEPINDE VARSTA PT.A-TI INCEPE VIATA SEXUALA?

din 22 oct 2003 14:49 de ELA

:rolleyes:AM 20 de ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala?multi cred ca trebuie sa fii o "ciudata'dar eu consider ca nu e asa.voi ce credeti?

Re: help for me

din 22 oct 2003 08:31 de un prieten

Dupa mine cred ca ar trebui sa il iei pe cel mai bun prieten al tau si sa va duceti la tirfe.Gindeste-te putin daca ai avea o relatie si s-ar ajunge la sex ce ai face(?)Deci dupa mine ca sa te urci in pat cu o fata care o consideri prietenA ta ...

Re: Nu pot s-o fac

din 22 oct 2003 08:21 de Nu te speria

Cred ca prietenu tau nu prea are experienta.De aceea cred ca trebuie sa ma cauti pe mine :p:p:p

Re: help for me

din 22 oct 2003 03:45 de nikki anglia

hi dan eu cred ca este timpul sa pui osul la treaba aici in anglia sunt cazuri ca ale tale aratate la show de televiziune de obicei totul este sa castigi putin curaj si sa faci asa trebuie sa te pui pe treaba puneti in cap trei lucruri care crezi ca ...

Re: Sex intre sani

din 22 oct 2003 03:16 de nikki uk

ceau eu iti scriu din anglia si intotdeauna am crezut ca noi romani suntem putin inapoiati aicia in anglia breastrelif (sexul intre tate) este la moda este ceva foarte normal nu trebuie sa te simti jenata sau sa iti faci sotul sa se simta prost si ...

Re: diane 35

din 21 oct 2003 20:51 de camelia

Le folosesc de foarte multi ani , de aceea am spus ca sint foarte bune...Sint multumita de Diane 35..de acord cu tine, trebuie sa ai o pauza , din cind in cind..

Re: Re: Re: Despre romani si Romania

din 21 oct 2003 20:46 de camelia

Nemesis , cu tot respectul , dar daca tu stii atit de multa carte , de ce vorbesti, sau de ce dai raspunsuri la analfabeti? Nu am avut nimic impotriva mesajului , mi-a placut foarte mult, dar am vrut sa iti aduc aminte , ceea ce spuneai tu ...

Re: Re: Despre romani si Romania

din 21 oct 2003 20:33 de nemesis

Trebuie sa recunosc: "Habar nu am la ce te referi"! Dar, daca tot m-am schimbat, asa cum infereaza mesajul postat de tine, lasa-ma sa-ti spun ca tu "spunea-i" acelasi lucru in trecut cand "vedea-i" orice fel de ...

Re: chiar as vrea sa stiu...

din 21 oct 2003 15:31 de spidi

Un raspuns dat unei intrebari asemenatoare pe alt site, si care mi se pare pertinent. "Contraceptivele se aleg in functie de ciclul menstrual al pacientei; nu exista "cel mai bun" ci "cel care se potriveste pacientei" Din ...

Re: Sex anal!?

din 21 oct 2003 09:23 de penetru

eu personal nu recomand,pentru ea nu este nici o placere si nici pentru tine nu e mare lucru.daca totusi te apuci de asa ceva retine ca trebuie sa intri foarte incet,sa-i dai ei voie sa se relaxeze si sa pui lubrifiant din belsug.nu ai voie sa intri ...

Re: Re: Despre romani si Romania

din 20 oct 2003 10:52 de vorbaretzu

haoleu, mancatia-s !!! :o Ai da-to iar oiste-an gard Cameli-a !!! "Spune-i" lui Nemessis sa a-iba grija cuu astfel de mesaje.

Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 20 oct 2003 03:33 de Un_om_normal

Bai...tu sa nu ne pupi pe noi dulce.Ne este scarba de voi. Incercati cu vaselina pote merge.

Re: Despre romani si Romania

din 20 oct 2003 03:20 de camelia

Hello? Nemesis...oare trebuie sa iti aduc aminte , ce spunea-i cind vedea-i o astfel de intrebare inainte?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa?

din 18 oct 2003 03:58 de Pisoias

mda... fetele sunt foarte rautacioase! :/ :rolleyes: :D

Re: par pubian???

din 17 oct 2003 22:35 de spidi

Prietena mea si-a ras mai demult complet parul pubian. A fost o surpriza pentru mine dar imi place mult mai mult asa, si se epileaza in continuare. Mai ales la mare la nudisti e fain. E incantata ca a descoperit ca vara poate sa umble si in mini fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa?

din 17 oct 2003 22:13 de spidi

Nu-i vorba de a avea erectie in cabinetul doctorului, ci in mijlocul prietenilor si mai ales a prietenelor. Ceea ce nu pricep totusi, este de ce noi bãrbatii trebuie sã ne rusinãm, iar fetele nu. Ele au dreptul sã fie ...

Re: Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa?

din 17 oct 2003 21:50 de YLoveCamelia

mai najpa ete sa faci control ginecologic sa sa te exciti in fata doctorului evident involuntar si incontrolabil...nu am patit ..inca:lol: insa prieteni de ai mei au trait momente de genul asta ..absolut " jenibile". ;)

Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa?

din 17 oct 2003 21:24 de spidi

Problema asta mi-am pus-o si eu. Mai ales cand nu eram foarte obisnuit sa fac plaja la nudisti se intampla acest fenomen. Imi era rusine si cautam sa ascund cat puteam mai mult. Prietena mea nu se rusina insa din aceasta pricina, si am constantat ca ...

Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 17 oct 2003 20:51 de georgiana

bai pustiu... cine pusca mea te-a pus sa te indragostesti de una nevirgina?sa-ti explic cum sta treaba ... daca o placi o placi cu totul inclusiv trecut si prezent... daca nu o placi las-o naibii in pace si nu ii rata posibilitatea de a fii cu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1048 din 1098
«   1 ... 1045   1046   1047   1048   1049   1050   1051 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare