Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 16 oct 2003 22:34 de robert24
Aici ai perfecta dreptate!Toata stima!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru sabba din 15 oct 2003 02:06 de darklord
tata aia din filme sunt profesori si mai iau si medicamente . Pt noi muritorii de rand :) e indicat sa o iei de la inceput ca si cum ar fi primul numar, iti trebuie doar chef si incredere
Re: sex dupa un avort din 13 oct 2003 23:59 de casanova
40 de zile, ca daca mu o iei de la capat dupa 2 luni.si mai ales ca dupa un avort se prinde imediat. asa ca atentie.s-ar putea ca dupa 3 -4 avorturi sa-ti doresti un copil si sa nu mai poti avea.verifica-ti rh-ul, daca e negativ e jale.primul copil ...
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 13 oct 2003 19:47 de micutzu
Camelia (fiica) si CarmenT (mama) erau cu un negru pe o insula pustie. Dupa o luna CarmenT ii zicea negrului "fiule" iar Camelia "varule". Ce se intamplase?
Le-a tras-o negru de le-a innebunit!!
:o
Re: Re: violu' din 13 oct 2003 18:53 de georgiana
imi place cum gandesti... cred ca esti o persoana tare sensibila... mi-ar place sa stiu mai multe despre tine
Re: Re: Nu pot s-o fac din 12 oct 2003 11:15 de buburuzu
am aceeasi problema cu prietena mea si credeti-ma ca se excita.. dar atunci cand trebuie sa o facem ii dipare toata excitatia intr-o secunda si o simt ca e foarte speriata.. o doare foarte tare.. d-abia intra degetul..dar si fara excitatie nu pot ...
Re: De ce nu??? din 11 oct 2003 23:55 de darklord
oameni cand tin la cineva nu vor sa-si piarda partenera sau partenerul ,pt ca si femeile sunt la fel de circumspecte , asa ca vor sa fie atenti sa nu-i dea ocazia sa fuga cu altcineva =>gelozia cand vb cu altcineva sau isi petrece timpu cu ...
Re: Nu pot s-o fac din 11 oct 2003 20:35 de crisleo
DACA PRIETENUL TAU E UNUL GRABIT NU O SA O FACI PT.CA TE DOARE.TREBUIE F.LENT,SA FII EXCITATA.ETC...MIE MI-A REUSIT.NU AM AVUT NICI UN PIC DE DURERE SI A FOST SUPER.
Re: durata unui contact din 11 oct 2003 20:15 de xander
:)))))))pai....ar trebui sa se ingrijeasaca el de asta!
Ar fi mai multe modalitatzi dar care necesita timp.....
1.Incercatzi cat mai multe jocuri erotice..exp: jucatzi(daca pot zice asa) numai preludiul,dar fara a face sex,sa va opritzi ...
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 11 oct 2003 00:43 de DarkAngel
Pai eu cred ca las impusca pe ala dar trecand peste asta 1 nu trebuie sa fi o victima..si la asa oameni nu exista jumatati de masura daca vrei sa faci ceva fa-o pana la capt si eu iti recomand sa o faci ...spune-le parintiilor tai sa te ajute ...
durata unui contact din 10 oct 2003 14:51 de biiiiii
Ce trebuie sa-l invat pe prietenul meu sa faca, pentru a nu se excita asa de usor, implicit sa nu ejaculeze asa de repede, anume dupa circa 5 minute?
Re: Re: MUZICA SI SEXU" din 10 oct 2003 00:16 de darklord
good answer ,mai ales partea cu rave si trance
:) scu, pt mine r&b si soul
:D:D:D:D:lol:
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 9 oct 2003 15:22 de nemesis
Hai sa-ti spun ce se face:
In primul rand, trebuie sa-ti intre bine in cap, o regula:
NIMENI NU ARE DREPTUL SA DEA IN TINE!!!
Cred ca orice baiat/barbat, care-si loveste partenera, sau orice alta fata/femeie - fara un motiv intemeiat, de genul ...
Re: Re: Re: Re: Zone erogene din 8 oct 2003 19:43 de angel
De ce? din 8 oct 2003 14:41 de lorri
Am auzit ca himenul trebuie sa fie o membrana transparenta...pai la mine nu e deloc asa; la mine parca ar fi un dop. De ce chestia asta? Sunt eu anormala sau de ce?
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 8 oct 2003 04:22 de camelia
Draga mea Angel:
Un singur lucru pot sa iti spun, nu este timp sa stai si sa te gindesti , la putinele zile frumoase care le ai impreuna cu el....
Nu mai sta pe ginduri , uita-l pentru ca o asa relatie nu o sa ajunga decit la dezastru...Sint ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .. ce-i impinge pe din 8 oct 2003 00:43 de YLoveCamelia
scumpa mea , lamureshte ma :
adica scriu ceea ce nu gandesc sau nu scriu ceea ce gandesc sau gandesc una si scriu alta..or what ?:blink:
you made me so confused...
Re: Re: fetelor le place sa faca sex oral? din 8 oct 2003 00:29 de darklord
sa stiti ca expresia "de la tara" nu e o expresie aruncata asa in vant , multumesc lu D-zeu ca m-am nascut unde trebuie in tara asta. Cat mai e tarifu pe la tara pt asa ceva o bere , un mic. Si apropo fetele care o fac o fac pt ca vor si ...
Re: Re: Re: Despre candidoza din 7 oct 2003 23:33 de candidatu
Asa am facut,shi...tot apar problemele.Sunt curios,tu,ce tratament ai facut.
Re: Re: Despre candidoza din 7 oct 2003 23:14 de Hypnotic
In primul rand trebuie sa folosesti medicamente sub forma de unguent si pe cale orala, in al doilea rand trebuie sa nu faci sex pe peroada de tratare. Asa iti treceB)
Pagina 1049 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |