Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: E greu de facut educatia sexuala

din 4 oct 2003 16:15 de Aron

Imi cer scuze pentru multiplele mesaje identitce, initial am crezut ca nu au fost acceptate si am trimis din nou.

din 4 oct 2003 16:11 de Aron

1) Paula, in primul rand, iti propun sa despartim putin apele, ca sa lamurim mai bine lucrurile. Privind lucrurile simplist, s-ar putea trage concluzia ca, din moment ce tu esti o femeie "fara prejudecati si emancipata", de ce te-ar mai ...

din 4 oct 2003 16:06 de Aron

1) Paula, in primul rand, iti propun sa despartim putin apele, ca sa lamurim mai bine lucrurile. Privind lucrurile simplist, s-ar putea trage concluzia ca, din moment ce tu esti o femeie "fara prejudecati si emancipata", de ce te-ar mai ...

Re: Nu pot sa ma opresc!!

din 4 oct 2003 12:27 de Quankhi

pai mai tu ai o problema psihica sau mintala, cum vrei tu sa i zici...daca e asa, nu ti mai fa prietena si stai pe bara si atunci nu o sa mai fi nimeni gelos pe tine...asa eram si eu inainte dar m a cumintit prietena mea de acum...asa ca tot ce ...

Re: Re: Re: Am doar 13cm .

din 4 oct 2003 12:06 de Quankhi

trebuie sa te contrazic la partea cu fetele mici de statura si vaginul direct proportional...toate fetele scunde pe care le am cunoscut pana acum, sunt cele mai mari nimfomane...spre exemplu prietena mea are 1.56 inaltime si crede ma ca te baga ...

Re: Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 4 oct 2003 11:56 de Quankhi

Fata a intrebat daca are ceva sa faca sex la varsta de 14 ani si tu incepi o predica despre morala si biserica...sa nu mai avb despre un d-zeu de care nu i pasa nimanui...parintii ei nu trebuie neaparat sa afle...si cu atat mai putin un popa...tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .. ce-i impinge pe bar

din 4 oct 2003 03:28 de camelia

Nu trebuie sa te lasi comvins, ca sa scrii ceea ce gindesti..

Re: Re: Re: Re: sexul anal

din 3 oct 2003 06:15 de escu

(excitata)....Rabdare,si intra de la sine. Corect, totul se reduce la rabdare si la multa excitatie. Nu trebuie nici o crema sau mers la baie inainte.Domnisoara va rmane cu o senzatie de "permanenta" ceva timp, dar e o senzatie ce nu doare ...

Re: Re: Re: sexul anal

din 3 oct 2003 00:27 de mihaelajulia

Ai grija ca darmul sa fie gol,adica sa fi fost deja la toaleta pe ziua respectiva.Daca nu,doare .Mai sigur e ,insa sa faci o clisma de evacuare.Pe urma trebuie sa fi extrem de excitat(excitata)....Rabdare,si intra de la sine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me

din 2 oct 2003 01:59 de Maddy_1980

:p Hai sa fac eu pe petitoarea un pic. Da si tu mai multe detalii depre tine De unde esti, ce varsta ai..si ce fel de fata iti doresti. Ca sincer nu e destul sa vrei o prietena stabila. Trebuie sa vrei mai mult...nu doar sa existe. Si sa stii ca ...

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 1 oct 2003 23:04 de DarkAngel

Faine replicile de agatzat man..am si eu o intrebare;; De unde le-ai luat? ;)

Re: Tehnici de agatzat

din 1 oct 2003 14:46 de lorri

Din cate am observat, ai cerut tehnici de agatat, nu numai replici de agatat. Dupa mine, ca sa agati un tip trebuie sa-l fixezi un timp cu privirea, insistent, poate chiar obraznic de insistent, si daca nu vine la tine inseamna ca e fraier... ...

Re: Rasul in zona pubiana

din 30 sep 2003 12:22 de nemesis

1. Este, daca nu indicata, cel putin igienica 2. DA ! Atat cel din zona pubiana, cat si cel din celelalte zone. P.S. Se poate folosi si crema epilatoare, dar cu mare atentie pentru ca ea sa nu ajunga DELOC pe corpul penian sau pe glandul ...

Re: Re: Re: Re: lesbo si homo

din 30 sep 2003 04:00 de mihaelajulia

Eu cred ca prolema de "neacceptare" vine din estetic.E mult mai frumos sa vezi daua gauri cu doua perechi de tate(PATRU) decat doua falusuri in doua anusuri...asta pot si femeile...dar gay nu au t^te in fata.

Re: doar un orgasm?

din 30 sep 2003 02:21 de batranul

posibil sa fi la inceputul vietii sexuale si organismul nu este inca pregati, rodat pentru asta! eu am intalnit tipe casatorite da trei ani care inca nu stiau ce-i ala orgasm!

Re: sexul anal

din 30 sep 2003 00:48 de diana

Este super,curaj si sa folosesti un lubreficant de calitate(nu crema de fata/corp).Partenerul trebuie sa te extite la maxim iar tu sa fi cat mai degajata si calma :love:SUCCES:heart::p

Re: sexul anal

din 30 sep 2003 00:44 de delia

Intai trebuie sa-ti doresti sa faci,apoi ai nevoie de un lubreficant special(nu crema normala de fata/corp). Apoi partenerul trebuie sa aiba mare grija sa nu te doara.:love: Tu trebuie sa fi foarte excitata si calma:mellow Totul v-a fi super si ...

sexul anal

din 30 sep 2003 00:38 de Lury

Ce parere aveti despre sexul anal ? Eu una as incerca dar , imi este frica ! Daca cineva a facut,sa-mi raspunda cum este si cum trebuie facut ...(?)(!)

Rasul in zona pubiana

din 29 sep 2003 20:20 de Shadey

Ce parere aveti de chestia asta la baieti ? Daca te la baza penisului trebuie sa razi parul si de pe testicole ? Dar parul din jurul anusului ? Comentarii, raspunsuri, orice e binevenit!

Re: masturbarea

din 29 sep 2003 18:47 de FireSoul

Incearca sa raresti "sedintele" pana dispare obiceiul(o data pe saptamana ai voie:))

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1051 din 1098
«   1 ... 1048   1049   1050   1051   1052   1053   1054 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare