Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: lesbo si homo din 29 sep 2003 18:14 de FireSoul
Fiecare are propriul fel de a fi si de a simti. Trebuie sa-i acceptam si pe ei. Tot oameni ca si noi sunt si nu mi se pare corect sa-i privim cu superioritate
Re: Re: Tehnici de agatzat din 29 sep 2003 18:01 de FireSoul
Mai e una!"Am citit pe net ca la fete tre' sa le spui ca au venit din rai. La tine nu merge, ca eshti fierbinte ca iadul si ma ispitesti ca dracul"
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 29 sep 2003 01:08 de SarkBrain
mai scuza-ma ca incep acuma sa vorbesc... nu e genul meu sa ma bag peste altele... da de ce tii asha de mult ca toate sa se dezvirgineze ? ha pentru ca si tu ai fost dezvirginata sau de ce ?
In plus de asta fiecare face ce vrea... si numai asta ...
Re: cand esti inselata? din 28 sep 2003 11:20 de bursieru
Ce inseamna sa fii inselata ? oare atunci cand el iese cu alte gagici ! de ce crezi ca face asta ? oare tu eshti de vina sau poate s-a plictisit ?. Trebuie sa aveti o discutie deschisa.
Re: par pubian??? din 28 sep 2003 10:06 de bursieru
singurele locuri pe care trebuie sa fie par la femei este pe cap (unul luung si blond), gene si sprancene. in rest numai de bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta! din 27 sep 2003 21:42 de FireSoul
DE acord cu tine,namesis.Daca dragostea exista,orice e posibil.Trebuie doar sa crezi...:love:
Re: Re: par pubian??? din 26 sep 2003 10:50 de Ssorin
Draga prietene...te anuntzam oficial ca pe 'pasarica' nu creste par. Ca sa te iriti...ar trebui sa lingi vreo doua ore...(iar atunci o sa-ti cada limba de tot). NU TREBUIE SA EXISTE PAR ACOLOOOO...decat in timpul ei liber :p
Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche din 25 sep 2003 23:30 de copilita
mi-a placut mult ce ai scris, si cred ca e foarte foarte adevarat... in fiecare zi sunt ma bucur si ma cuprinde entuziasmul si sentimentul ca sunt norocoasa, pentru ce am... ma simt ca in prima zi, si poate de asta e tot mai frumos...
Re: doar un orgasm? din 25 sep 2003 18:21 de Quankhi
pai in primul rand as vrea sa stim si noi daca esti fata sau baiat...pt ca mi s a intamplat si mie sa nu mai ejaculez dupa un numar dar rar si e o binefacere la baieti...la fete e mai nasol un pic
doar un orgasm? din 25 sep 2003 15:55 de necunoscuta
indiferent de cate acte sexuale am intr-o noapte nu pot avea decat un orgasm.cine este de vina?ce trebuie sa fac?
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche din 24 sep 2003 22:56 de Phoenix
Cineva imi spunea odata ca atunci cand zici ca nu exista spiridusi, unul dintre ei moare...Cred ca in "problema veche cu sufletul pereche" situatia este invers. Intalnesti persoana pe care o consideri ideala (si el/ea poate te considera la ...
Re: am fost violata din 24 sep 2003 12:20 de TendrePoison
eu zic sa mergi la politie, apoi la parinti si sa spui exact ce ne-ai spus si noua... in mod sigur trebuie sa existe o lege care sa pedepseasca si "semi-violul", iar daca nu, va fi propusa si aprobata rapid :wacko:
Re: Re: Re: Re: dragoste sau bani ? din 21 sep 2003 23:16 de YLoveCamelia
intradevar nu trebuie sa fie cazul sa alegem insa frecvent se intampla ca nici macar o alegere sa nu putem face..probabil doar vise neamaterializate pe fondul neimpliniri..evident mai mult decat indezirabila.
Re: sinuciderea .........ultima solutie? din 21 sep 2003 18:40 de FireSoul
In nici un caz sinuciderea nu e o solutie!Si alcoolul nu poate decat agrava situatia!
Trebuie sa privesti toate problemele care vin peste tine ca pe niste chestii din care ai ceva de invatat sau care sunt pentru ca doar asa te poti perfectiona tu ...
Re: Cum se saruta ?? din 21 sep 2003 16:57 de Crizaaa
:heart:
Cat tre sa dureze actul sexual din 19 sep 2003 21:22 de Alex1
Teoria spune ca intre 2 si 20 de minute dureaza contactul sexual propriuzis. Sub 2 minute se vorbeste de ejaculare precoce, peste 20 de ejaculare intarziata. Insa actul sexual trebuie sa dureze cel putin atata cat sa ajunga cel putin la un orgasm ...
Re: tranzitia din 19 sep 2003 15:22 de Ssorin
Omu' sa stii si tu ca intotdeauna intre persoanele de sex opus, care intra intr-o astfel de relatzie(in care amandoi sunt prieteni, insa doar atat) vor aparea probleme de acest gen. Am avut si eu colege care m-au dorit ca si confident, insa ...
Re: Ce te dezgusta? din 19 sep 2003 08:48 de vorbaretzu
pai daca te-ai ars si tu numai cu slanini...
Acum intelegi ce vroiam sa spun cu asteptatul persoanei potrivite.
Cand cunosti o fata prelungeste cat mai mult faza initiala, nu te culca din prima cu ea. Cat mai multa iubire fara sex la inceput ...
Re: Re: Cum se vindeca neancrederea? din 18 sep 2003 14:16 de Teo
Asta voiam si eu sa spun... neincrederea nu se vindeca. Persoana lovita de boala asta grea poate in schimb sa-si constientizeze problema si sa se straduiasca sa nu-i faca viata un chin partenerului. Care, bineinteles, trebuie sa faca tot ...
Re: care-i faza cu atza din 17 sep 2003 13:00 de Ssorin
nu,nu,nu,da,nu
nu se rupe decat daca tragi cu dintii de ea. Daca e intreaga nu inseamna ca esti virgin. Nu trebuie sa te duci la nici un doctor si nici nu te doare la primul act sexual. Asa ca da-i bataie si gaseste-ti o gagica!!!:ninja:
Pagina 1052 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |