Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: e bine ca o fata sa fie onconformi

din 3 mai 2003 07:04 de pysykutza

Desi se spune ca baietii sunt ca pepenii:trebuie sa incerci mai multi pana gasesti unul bun , cred ca mai bine ar fi sa te limitezi la un numar acceptabil de experiente. Asta daca nu vrei sa cazi intr-o extrema nefavorabila si sa-ti faci reputatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cineva vrea ban

din 3 mai 2003 01:02 de adeline

Ok!Am bun simt!Plec! Doctore sa iti mai spun ceva!Cand o sa ai tu un forum pe bani sa stii ca esti tare! Sunt administratori multi ca tine!Si tot gratuit o fac in aparenta! Dar sunt mult mai receptivi!Macar din politete!Asa ca nu imi vorbi ...

Re: Re: Re: Re: Cineva vrea ban

din 3 mai 2003 00:53 de DrSexpert

Nu, nu cred. E un serviciu gratuit si ca urmare nu trebuie sa-ti ofer nimic. Daca-ti place ramai, daca nu pleaca. Pe mesaje am raspuns intotdeauna asa ca nu-mi zice tu mie ca nu acord atentia cuvenita. N-o sa-ti ofer satisfactia cu banul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: What\'s wrong?!

din 2 mai 2003 23:45 de adeline

Bine!Doar aici nu statea nimeni cu gura pe mine!Trebuie sa gasesc alt forum!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: What\'s wrong?!

din 2 mai 2003 23:42 de sabba

Nu, n-am afisat nimic si nici nu e obligatoriu sa vorbesti frumos. Dar nu ti se potriveste!

Re: Re: Re: Re: Re: What\'s wrong?!

din 2 mai 2003 23:39 de adeline

Da, esti foarte palid!:)):)) Si vorbesti urat!:)):)) Da' ce ati afisat vreun regulament ca trebuie sa vorbesc frumos?:))

Re: Re: What\'s wrong?!

din 2 mai 2003 23:17 de sabba

Adeline!!!!! Ce-i cu tine?

Re: What\'s wrong?!

din 2 mai 2003 23:08 de adeline

Bai ,Blue eyez!Nu-i asculta pe astia ca nu stiu ce spun!Ca sa ajungi cu bine la prima partida de sex,trebuie sa ajungi mai intai la pizda! Eeee!Asta e intradevar o problema!:)):)):)):))

Cum se vindeca neancrederea?

din 2 mai 2003 20:50 de nemesis

Vreau parerea voastra (poate mai ales a fetelor) despre ce trebuie facut pt ca partenera sa aiba incredere in tine... Cazul este ceva de genul: El nu-i da motive de neancredere dar chiar si dupa aproape 2 ani impreuna ea este suspicioasa in ...

Re: fetelor le place sa faca sex oral?

din 2 mai 2003 15:03 de nemesis

Cred ca ai nimerit tu..."prost"! Le place, este instinctuala chestia si le si excita... Problema este mediul in care au crescut si ce li s-a spus despre asta (familie, prieteni, biserica, etc) Unele se intreaba singure cum este ...

Re: par pubian???

din 2 mai 2003 14:45 de mamau

mi unul imi place fara par din mai multe motive e. nu e vb neaparata ca daca are par inseamna ca trebuie sa fie o persoana careia nu ii place sa fie curata insa fara par sunt niste senzatii mult mai placute pt amandoi

Re: Re: Re: Re: Re: plictisita

din 2 mai 2003 12:20 de adeline

adeline mai draga tu ce nu ai inteles finalul era acelasi heheheh ete ma bag in seama :)) :)) :)) :P Dupa parerea ei,INTOTDEAUNA,asta trebuie sa fie finalul!!!:)):)):)) Bucuresteanca,de!:)):))

Re: Imi este teama!

din 2 mai 2003 12:06 de Lavrentie

Actul sexual cred ca nu trebuie considerat sport, nu poate fi tratat ca spalatul pe dinti sai dushul. implica pe respectivul. daca iti pui intrebari pe aceasta tema insemna ca iti spune constiinta ca nu-i bine acum, ca nu-i momentul... ai un ...

Re: e bine ca o fata sa fie onconformista?

din 2 mai 2003 11:08 de ioana

e bine sa fii nonconformista, dar sa stai azi cu unul si maine cu altul nu stiu daca e bine si daca poti pentru ca trebuie sa treaca un timp pana il cunosti pe tipul respectiv, sa te obisnuiesti cu el..... si multe altele.practic nu ai cum sa fii ...

Re: Baiatu sa fie mai in varsta?

din 2 mai 2003 10:58 de ioana

e bine sa fie mai mare pentru ca baietii mai mari sunt mult mai maturi si au experienta. eu mereu am avut prieteni mai mari ca mine. pe mine nu ma atrag baietii de varsta mea......pot doar sa fiu prietena cu ei dar nu ma atrag dpdv sexual

Re: Re: Oare de ce ? Ce se intampla .... ? Prea ti

din 2 mai 2003 02:20 de Andyco

ankke sa stii ca ai dreptate, chiar mi-ai dat un raspuns super, ai atins un punct in care iti cam dau dreptate, finalul mesajului tau mi-a placut foarte mult :)) Ceao ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 30 apr 2003 21:37 de xander

.........daca pune burta ......sigur scade

Re: Re: Ce parere au fetele despre timizi

din 30 apr 2003 21:16 de baiattimid

Sabba, din cat am vazut eu pe aici am obs ca tu te cam iei de toti (sau poate mi se pare). Dar totusi eu doresc parerea fetelor de pe forum si nu a baietilor. Sau poate imi puteti spune alta chestie: CE TREBUIE SA FAC CAND O FATA SE DA LA ...

Re: Re: Ce credeti?

din 30 apr 2003 21:04 de sabba

Draga, mai sus faceam mishto!:)):)):)) Imagineaza-ti ca stiu asta! Trebuie de acum cand bat campii sa scriu intai: Atentie: Mishto:........ si pe urma sa scriu ce am de scris?:)):)):)):))

adevarul despre chiuretaj!!! (cititi cu atentie!)

din 30 apr 2003 16:13 de Lavrentie

medicul american obstretician ginecolog Bernard Nathanson, fost director al unei clinici speciale de avorturi, care in decursul a doi ani a intreprins 60.000 de avorturi, folosind cele mai moderne mijloace tehnologice (ultrasunete, examinarea ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1088 din 1098
«   1 ... 1085   1086   1087   1088   1089   1090   1091 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare