Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cat ar trebui sa intre?

din 30 apr 2003 02:55 de Guest

Aici chiar ca e grea intrebarea....pai hai satzi spun....Nu trebuie satzi faci griji draga ...daca tzio baga pana in stomac inseamna ca te-a dezvirginat...daca nu..nu ai de ce satzi faci probleme..:)):)):)):))Si daca ai 23 de ani si vrei sa ramai ...

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 28 apr 2003 17:55 de xander

hm!!!]Am citit parerile catorva!Mai bine ma abtin!nu-s decat cu 1 an mai mare decat tine,asa ca ia asta ca un sfat prietenesc!! Uneori oamenii se casatoresc fara sa-si dea seama de pasul facut,ca apoi sa regrete.Uneori e prea tarziu ptr intoarcere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatii cu tipi insura

din 28 apr 2003 11:33 de gaby

ti-am dat dreptate ca si eu am trecut prin ce ai trecut tu si te inteleg foarte bine.si la mine acum iasa parca mai mult ca niciodata toata chestia ca nu mai sunt impreuna parintii mei.dar trebuie sa trec peste asta ca asa a fost sa fie.

Re: Re: the first kiss

din 28 apr 2003 01:38 de Guest

"nu-ti fa probleme ! Fiecare lucru la timpul sau! Nu e tarziu pt. ainvata!quote]OANA" asa ca.. trebuie invatat?! :) si daca respectiva e baiat? sau generalizati :)

nu te grabi

din 27 apr 2003 14:48 de marius

oricum,un tip de 25 de ani iti spune ca tre sa fi sigura ca persoana respectiva merita ce vrei tu sa-i oferi.poate dupa ce o sa faceti dragoste o sa te lase balta,iar atunci cand vei intilni pe altcioneva s-ar putea ca acel altcineva sa sufere enorm ...

Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR?

din 26 apr 2003 11:08 de anonima

Re: PRELUDIU

din 26 apr 2003 10:19 de sabba

:)):)):)) Fix de atentie nu duc lipsa!:)):)):)):)) De altfel nici de altceva nu duc lipsa!:)):)):)):))

Re: Re: Re: Sunt sau nu frigida?!?

din 26 apr 2003 00:16 de micutza

bai nu prea stiu ce sa-ti spun pt ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.eu am incercat numai cu unul dar m-a durut groaznic si,culmea,nu prea reactionez nici in timpul preludiului. oricum,nu asa cum ma asteptam. totusi cred ca ar trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Re: sex

din 26 apr 2003 00:02 de micutza

mda...ce sa zic... prietenul meu si-a inceput viata sexuala la 15 ani cu o tipa de 20,dar nu i-a placut.acum face dragoste cu mine si e super bine.eu am fost virgina si i-a fost mai greu dar am reusit. prima oara aveam niste emotii groaznice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRELUDIU

din 25 apr 2003 23:07 de sorinache

parca ati fi niste pustoaice la 15 ani,zau.fetelor,stiti foarte bine ca pofta vine mancand.azi descoperi o gropita la gatut,maile un lob al urechii,poimaine un deget la picior.nu exista retete cu ce trebuie sa faci,ci mai degraba cum si can trebuie ...

De Ce??

din 25 apr 2003 06:40 de BlueEyes

de ce trebuie sa va luatzi unii de alyzii sa facetzi misto si alte destea ? nu ca nu ar fi un lucru care sa imi placa :|):|) dar in principiu forumul pt cei cu "probleme" sa zic asa Hit ME :)) :)) :)) :)) :))

Re: Re: Re: Re: Re: PRELUDIU

din 24 apr 2003 22:40 de Isis

Imi plac barbatii inteligenti... care stiu sa anticipeze. Anumite lucruri vin de la sine, nu trebuie spuse neaparat... trebuie sa le simti. Consider ca asta tine de compatibilitatea dintre parteneri. Sa-ti dau un exemplu: daca barbatul la un ...

Re: Re: Re: PRELUDIU

din 24 apr 2003 21:51 de sabba

:)):)):)):)) Nu stiu cum si ce ti se pare tie, dar crede-ma spontaneitatea e ceva ce nu-mi lipseste! Din contra cred ca da pe din-afara!:)):)):)):)) Una la mana! A doua ar fi ca nu-mi trebuie liste! Am o memorie foarte buna!:)):)):))

Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 24 apr 2003 21:16 de sabba

Aloooo! Alea nu mai cresc!:)):)):)) Eventual se mai degradeaza, iar circumvolutiunile, in cazul in care exista, se aplatizeaza!:)):)):)):))

Re: Re: Re: fara placere!

din 24 apr 2003 20:41 de sabba

Lasa Maya, nu le mai lua apararea! Daca bunicii nu-i convine ca patul scartaie, poate dusumeaua nu scartaie!:)):)):)) Nu cred, ca in casa aia scartaie toate!:)):)):)) Sabba,cred ca forumista maya a trecut si ea prin faze cu bunica! Cand fata ...

Re: Re: fara placere!

din 24 apr 2003 19:01 de adeline

De acord cu tine sabba,dar chiar cand e iubire adevarata,indiferent de loc,nu cred ca bunicii din camera de langa i-ar conveni scartiielile patului sau mai stiu eu ce sunete perceptibile chiar si de urechile ei cam surde,nu? ;) Lasa Maya, nu le ...

Re: Ce barbati le plac FETELOR?

din 24 apr 2003 14:36 de Isis

;);) Lasand la o parte orice altceva cred ca trebuie sa existe asa-zisa atractie chimica care nu tine nici de aspectul fizic nici de inteligenta. Mie, personal, imi plac barbatii care au stil... care au simtul umorului, care stiu ce vor ...

Re: intrebari multe

din 24 apr 2003 14:18 de Isis

Nu-ti mai face atatea probleme in privinta marimii, grosimii, etc pt. ca oricum nu ai ce sa-i faci. Mutumeste-te cu ce ai si foloseste-l cum trebuie, asta e important. Sa nu fii complexat din cauza marimii ca femeilor nu le place asta. Si sa nu-i ...

Re: Imi este teama!

din 23 apr 2003 23:31 de sorinache

daca tu simti ca esti pregatita nu e prea devreme.dar sa stii ca acea zi ar trebui sa ramana in amintirea ta ca una din cele mai frumoase din viata ta.daca ai incredere in el ca tine la tine si nu urmareste doar asta,e ok,dar daca te-ar parasi ...

Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 23 apr 2003 18:17 de Guest

nu s-a mutat de acolo din cauza mea sau pt. mine! nu cred ca ma iubeste, pt. ca nici macar nu ma cunoaste foarte bine! nu eu ma tin dupa el, ci el dupa mine!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1089 din 1098
«   1 ... 1086   1087   1088   1089   1090   1091   1092 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare