Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Rugaminte!

din 7 mai 2003 12:18 de BlueEyes

apropo maximul este 140 :)):)):))

Re: Re: Re: Re: Rugaminte!

din 7 mai 2003 10:55 de nemesis

Mi-am facut... IQ=157! Crezi ca pot sta pe site-ul acesta sau mai trebuie sa... muncesc pentru a ma ridica la un nivel acceptat.

Re: adevarata pasiune

din 7 mai 2003 08:37 de Guest

:):) mai ai pana la 48 de cuceriri!:):)

Adevarata pasiune

din 7 mai 2003 08:34 de mihaix

Un barbat se completeaza fizic si psihic cu o femeie si invers. In aceasta relatie intrebari de genul trebuie sau nu inghitita sperma, sex oral/anal nu isi au rostul intrucat te lasi ghidat psihic. Eu de exemplu nu cred sa existe ceva ce nu am facut, ...

Re: Primul sarut... un sarut furat !

din 7 mai 2003 03:55 de lunogard uso

In primul rand asta se numeste "Hartuire sexuala" - daca sarutul este "impotriva vointei" iar acest lucru se poate pedepsi (penal) in anumite circumstante. In al doi-lea rand, intr-adevar diferenta dintre: "nu prea am ...

Re: sex oral?

din 7 mai 2003 02:42 de nemesis

Pai... DA! Sexul oral este ceva normal intr-o relatie de cuplu, atunci cand cei doi se iubesc. Este un lucru instinctual pentru "ea" si placut pentru "el". Prin instinctual inteleg AICI ceva ce este: "in mod natural, ...

Re: Re: Re: Re: Definitie!

din 7 mai 2003 02:24 de nemesis

... el este un fel se GOD aici si de aceea el posteaza la sfarsit! Inteligent ar fi sa-si raspunda el la propria intrebare si apoi sa astepte alte definitii/sugestii, asa cum ar face o minte deschisa si sigura pe sine. Si ca tot suntem la seara ...

Re: ...

din 6 mai 2003 23:36 de sabba

Eeeeee! Acum zi-ne pana la capat! Ce trebuie manance sa fie buna?:)):)):)):))

Re: SEX in 3,

din 6 mai 2003 22:48 de Nehemiah

Aspectul legat de sexul in trei este foarte foarte delicat! In primul rand trebuie sa te cunosti pe tine insuti foarte bine!Chiar si in situatia ca fiind foarte tanar si vrand sa experimentezi lucruri foarte noi si foarte exotice,chiar si ...

Re: Re: Dilema mare

din 6 mai 2003 22:26 de sabba

uuuaaaauuuu! :)):)):)) Uite cineva care intr-adevar stie ce vorbeste!:)):)):)) Desene tehnice, ceva, ne pui la dispozitie in aczul in care ceva ne este neclar?:)):)):))

Re: Dilema mare

din 6 mai 2003 22:19 de Nehemiah

Da Hades,trebuie sa te astepti la lucruri nu tocmai placute pentru prietena ta! In prima parte va fi frumos,dar cand veti ajunge la contact va fi dureros pentru ea!Oricum nu poti schimba asta prima data! Dar exista un truc pe care il poti ...

Re: cat ar trebui sa intre?

din 6 mai 2003 18:35 de Guest

Sar parea ca asa zisul prieten e un idiot dupa ce intra putin aluneca toata daca e barbat(nu rahat) fii fara grija dacl schimbi no sa mai fii virgina la 23 ani iti trebuie pula sau te dilesti este ceva hormonal ~~:~~:~~::|)

Re: Re: Rugaminte!

din 6 mai 2003 16:33 de sabba

Sorinache! Abia il astept si eu pe ala care sa ma ia in balon si poate sa faca si pe dictatorul daca vrea, pe cuvant nu ma supar!:)):)):)) Si sa aiba si castig de cauza!:)):)):)) Si daca nu esti de acord cu ceva din ce spun eu te astept sa ma ...

Re: Re: Sex intre cupluri

din 6 mai 2003 13:50 de Guest

:)):))

Re: Rugaminte!

din 5 mai 2003 23:22 de sorinache

nu trebuie sa faci pe dictatoarea acum.atata timp cat site-ul este conceput asa nu vad de ce ai obiectii.sa nu mai zic cati ai luat tu in balon pana acum...e drept,in general ai avut dreptate,dar nu exista adevar absolut si nu inseamna ca daca tu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ptr aia de 16

din 5 mai 2003 17:50 de sabba

Xander! foarte gresit! 1.era un razboi personal daca se desfasura pe Pm, fara sa fim si noi obligati sa suportam asa cuvinte murdare! Daca ai scris la vedere nu mai este deloc personal! Se numeste chiar public! 2. Nu stiu de ce te iei de Blue ...

Re: Baiatu sa fie mai in varsta?

din 4 mai 2003 16:01 de Isis

Datorita faptului ca femeile se dezvolta mult mai repede decat barbatii, atat din pct de vedere fizic cat si psihic, este intr-adevar bine ca barbatul sa fie mai mare decat femeia. Se spune ca ideala ar fi o diferenta de 4 ani. Este cunoscut de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata &

din 4 mai 2003 10:44 de sabba

Pisicuto draga, partial ai dreptate! Ce nu stii , insa, este ca intr-adevar iubirea nu tine cont de varsta , etnie s.a.m.d , insa o relatie pentru a merge tine cont de toate astea. Chiar daca te indragostesti de o persoana mult mai mica sau mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata >

din 4 mai 2003 03:28 de pysykutza

Am fost neplacut surprinsa de toate raspunsurile pe care le-am citit in legatura cu acest subiect. :( Voi ce-aveti in minte!? N-ati aflat inca faptul ca iubirea nu tine cont de sex , etnie , religie , varsta.......nu tine cont de absolut ...

Re: Re: Re: Re: Re: e bine ca o fata sa fie onconf

din 3 mai 2003 09:54 de sabba

Hm! Fiorul amorului! Suna frumos, e adevarat! Si totusi........ da atat de multe complicatii.....

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1087 din 1098
«   1 ... 1084   1085   1086   1087   1088   1089   1090 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare