Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 23 apr 2003 18:09 de Guest
Precizari:
1. problemele lor sunt mai vechi, nu de cand ma cunoaste pe mine (la momentul cand noi ne-am cunoscut, hotarasera ca el sa se mute pt. o vreme de acasa);
Re: Relatii cu tipi insurati? din 23 apr 2003 15:12 de NONAME
of of of...cate itzi mai aud urechile...Spui ca nu vrei sa divortzeze din cauza ta. dar din cauza cui el s-a mutat si se poarta mai rece cu nevasta-sa? a TA???nu s-ar spune ca ai 25 de ani..cum crezi ca te poate iubi cineva in 6 luni de zile? SINGURA ...
Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help! din 23 apr 2003 10:47 de nemesis
Daca-i asa timid nu tb sa-l inebunesti trebuie sa... comunicati !
Re: anal...doare...de ce? din 23 apr 2003 10:40 de nemesis
Pai doare pentru ca
Sexul anal si cel vaginal NU SUNT ACELASI LUCRU ! Rectul si zona gluteala sunt inzestrate cu nenumarate terminatii nervoase care daca nu sunt "folosite" in mod corespunzator provaoaca durere. In primul rand trebuie ...
Re: sperma inghitita din 23 apr 2003 10:24 de nemesis
Este o discutie complicata despre motivele psiho-fiziologice ale acestui gest. Daca vrei un raspuns simplu...: DA, ESTE BUNA ! De ce? Ei bine te vei simti si tu si si el bine. El se va simti bine din motive etologice (etologie - stiinta ce se ...
Re: Sunt bazat - dar degeaba din 23 apr 2003 05:47 de nemesis
Domnule ratardat,
Tie iti mai trebuie inca un creier deocamdata... de prietena, iubire, si relatii serioase... "nici impresie" sa nu ai pt moment! Poate peste 10-15 ani cand o sa-ti creasca si tie emisferele cerebrale...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: casatorita din 23 apr 2003 05:28 de nemesis
Mai daraga dar tu chiar ma uimesti... e super sfatul !
Ca o completare: dupa saptamana cu pricina ar fi recomandat sa urmeze o sapt de curatenie generala in casa (mutat mobile, batut covoare etc)... >:) asta pt ca lubidoul are proprietatea ...
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 23 apr 2003 05:01 de nemesis
LASA TAMPENIILE! O sa-ti dai seama ca viata este mai cruda decat crezi... Fata din busteni? Ei bine o sa o uiti (si asta pt ca 350km) este o distanta enorma atunci cand este vb de iubire.Ai grija insa cu "actuala" (mesajul tau e din 6 ...
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 23 apr 2003 04:32 de nemesis
Trebuie in primul rand sa vb cu el... trebuie sa invatati impreuna diferitele tehnici care exista pentru rezolvarea problemei voastre!
Bibliografie in RO:
Dan Ulmeanu "Vita sexualis"
Andrei Cristian "Lectii particulare" I si ...
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 23 apr 2003 01:24 de lori
cred ca pasul acesta este foarte important , atat pentru o fata cat si pentru un baiat si parerea mea este ca fiecare trebuie sa faca acest pas atunci cand se simte pregatit(a)si cand este destul de matur(a) pentru a-si incepe viata sexuala . cred ca ...
Re: Re: Re: fara placere! din 23 apr 2003 01:04 de Maya
De acord cu tine sabba,dar chiar cand e iubire adevarata,indiferent de loc,nu cred ca bunicii din camera de langa i-ar conveni scartiielile patului sau mai stiu eu ce sunete perceptibile chiar si de urechile ei cam surde,nu?
;)
Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 22 apr 2003 21:53 de ankke
mie imi plac barbatii inteligenti,glumeti, cu un subiect permanent de discutie, aspectul fizic conteaza, dar nu prea mult...trebuie sa existe o armonie intre trup si suflet...
Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 22 apr 2003 15:34 de Maya
Sa fie foarte inteligent,sociabil,amuzant si cu mult stil.
;)
(este)
Re: Re: Re: Re: ciudat(a)...eu?el? din 22 apr 2003 15:02 de Guest
tu doar crezi ca-l iubesti.daca adevarat l-ai iubi nu te-ai simti sufocata sau nu ai face orice altceva cand esti cu el.mai ai un drum lung pana sa ajungi sa iubesti.:)):)):)):))
Re: incitant si excitant si ezitant!!!!!!!:) din 22 apr 2003 09:32 de Guest
Simplu: depinde foarte mult de cei doi parteneri (fiziologie, potrivire, consistenta preludiului, psihic...)
Nimic nu e garantat ca functioneaza pentru toata lumea. E adevarat exista si pozitii care sunt preferate un procent mare de fete. Si zice ...
Ce barbati le plac FETELOR? din 22 apr 2003 03:02 de Guest
Mesajul meu se indreapta DOAR catre FETE/FEMEI (barbatilor va rog nu raspundeti): Ce barbati va plac? Ce calitati trebuie sa aiba prietenul vostru(...sau de cenu, are)...
Re: Relatii cu tipi insurati? din 21 apr 2003 22:25 de sorinache
e normal ca sotia lui sa incerce orice sa-l aduca inapoi,mai ales ca au un copil.e normal sa-ti fie greu,dar nu trebuie sa ai mustrari de constiinta.alegerea este a lui.daca te vrea,nu tu esti cea vinovata.daca totul mergea bine intre ei,nu se ...
Re: Re: fara placere! din 21 apr 2003 18:35 de sabba
Fetele, iar bate-ti campii cu tarie!
Daca cel cu care esti te atrage foarte tare, ceea ce nu este cazul vostru, am vazut, va spun eu ca v-ar place si in varf de brad, la munte, la -15 grade! Si vi s-ar parea super!:)):)):)) Si dupa aia ar trebui ...
Re: Re: plictisita din 21 apr 2003 18:07 de Guest
Chiar ca trebuie sa ti-o mai si tragi :|):|):|)
Re: Re: Re: ciudat(a)...eu?el? din 20 apr 2003 16:44 de anna
NU!eu sunt convinsa ca-l iubesc.poate e prima mea relatie mai lunga si asta e problema.trebuie sa ma domesticesc.oricum mersi.
Pagina 1090 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |