Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 23 apr 2003 18:09 de Guest

Precizari: 1. problemele lor sunt mai vechi, nu de cand ma cunoaste pe mine (la momentul cand noi ne-am cunoscut, hotarasera ca el sa se mute pt. o vreme de acasa);

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 23 apr 2003 15:12 de NONAME

of of of...cate itzi mai aud urechile...Spui ca nu vrei sa divortzeze din cauza ta. dar din cauza cui el s-a mutat si se poarta mai rece cu nevasta-sa? a TA???nu s-ar spune ca ai 25 de ani..cum crezi ca te poate iubi cineva in 6 luni de zile? SINGURA ...

Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help!

din 23 apr 2003 10:47 de nemesis

Daca-i asa timid nu tb sa-l inebunesti trebuie sa... comunicati !

Re: anal...doare...de ce?

din 23 apr 2003 10:40 de nemesis

Pai doare pentru ca Sexul anal si cel vaginal NU SUNT ACELASI LUCRU ! Rectul si zona gluteala sunt inzestrate cu nenumarate terminatii nervoase care daca nu sunt "folosite" in mod corespunzator provaoaca durere. In primul rand trebuie ...

Re: sperma inghitita

din 23 apr 2003 10:24 de nemesis

Este o discutie complicata despre motivele psiho-fiziologice ale acestui gest. Daca vrei un raspuns simplu...: DA, ESTE BUNA ! De ce? Ei bine te vei simti si tu si si el bine. El se va simti bine din motive etologice (etologie - stiinta ce se ...

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 23 apr 2003 05:47 de nemesis

Domnule ratardat, Tie iti mai trebuie inca un creier deocamdata... de prietena, iubire, si relatii serioase... "nici impresie" sa nu ai pt moment! Poate peste 10-15 ani cand o sa-ti creasca si tie emisferele cerebrale...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: casatorita

din 23 apr 2003 05:28 de nemesis

Mai daraga dar tu chiar ma uimesti... e super sfatul ! Ca o completare: dupa saptamana cu pricina ar fi recomandat sa urmeze o sapt de curatenie generala in casa (mutat mobile, batut covoare etc)... >:) asta pt ca lubidoul are proprietatea ...

Re: M-am indragostit de cine nu trebuie

din 23 apr 2003 05:01 de nemesis

LASA TAMPENIILE! O sa-ti dai seama ca viata este mai cruda decat crezi... Fata din busteni? Ei bine o sa o uiti (si asta pt ca 350km) este o distanta enorma atunci cand este vb de iubire.Ai grija insa cu "actuala" (mesajul tau e din 6 ...

Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM?

din 23 apr 2003 04:32 de nemesis

Trebuie in primul rand sa vb cu el... trebuie sa invatati impreuna diferitele tehnici care exista pentru rezolvarea problemei voastre! Bibliografie in RO: Dan Ulmeanu "Vita sexualis" Andrei Cristian "Lectii particulare" I si ...

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 23 apr 2003 01:24 de lori

cred ca pasul acesta este foarte important , atat pentru o fata cat si pentru un baiat si parerea mea este ca fiecare trebuie sa faca acest pas atunci cand se simte pregatit(a)si cand este destul de matur(a) pentru a-si incepe viata sexuala . cred ca ...

Re: Re: Re: fara placere!

din 23 apr 2003 01:04 de Maya

De acord cu tine sabba,dar chiar cand e iubire adevarata,indiferent de loc,nu cred ca bunicii din camera de langa i-ar conveni scartiielile patului sau mai stiu eu ce sunete perceptibile chiar si de urechile ei cam surde,nu? ;)

Re: Ce barbati le plac FETELOR?

din 22 apr 2003 21:53 de ankke

mie imi plac barbatii inteligenti,glumeti, cu un subiect permanent de discutie, aspectul fizic conteaza, dar nu prea mult...trebuie sa existe o armonie intre trup si suflet...

Re: Ce barbati le plac FETELOR?

din 22 apr 2003 15:34 de Maya

Sa fie foarte inteligent,sociabil,amuzant si cu mult stil. ;) (este)

Re: Re: Re: Re: ciudat(a)...eu?el?

din 22 apr 2003 15:02 de Guest

tu doar crezi ca-l iubesti.daca adevarat l-ai iubi nu te-ai simti sufocata sau nu ai face orice altceva cand esti cu el.mai ai un drum lung pana sa ajungi sa iubesti.:)):)):)):))

Re: incitant si excitant si ezitant!!!!!!!:)

din 22 apr 2003 09:32 de Guest

Simplu: depinde foarte mult de cei doi parteneri (fiziologie, potrivire, consistenta preludiului, psihic...) Nimic nu e garantat ca functioneaza pentru toata lumea. E adevarat exista si pozitii care sunt preferate un procent mare de fete. Si zice ...

Ce barbati le plac FETELOR?

din 22 apr 2003 03:02 de Guest

Mesajul meu se indreapta DOAR catre FETE/FEMEI (barbatilor va rog nu raspundeti): Ce barbati va plac? Ce calitati trebuie sa aiba prietenul vostru(...sau de cenu, are)...

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 21 apr 2003 22:25 de sorinache

e normal ca sotia lui sa incerce orice sa-l aduca inapoi,mai ales ca au un copil.e normal sa-ti fie greu,dar nu trebuie sa ai mustrari de constiinta.alegerea este a lui.daca te vrea,nu tu esti cea vinovata.daca totul mergea bine intre ei,nu se ...

Re: Re: fara placere!

din 21 apr 2003 18:35 de sabba

Fetele, iar bate-ti campii cu tarie! Daca cel cu care esti te atrage foarte tare, ceea ce nu este cazul vostru, am vazut, va spun eu ca v-ar place si in varf de brad, la munte, la -15 grade! Si vi s-ar parea super!:)):)):)) Si dupa aia ar trebui ...

Re: Re: plictisita

din 21 apr 2003 18:07 de Guest

Chiar ca trebuie sa ti-o mai si tragi :|):|):|)

Re: Re: Re: ciudat(a)...eu?el?

din 20 apr 2003 16:44 de anna

NU!eu sunt convinsa ca-l iubesc.poate e prima mea relatie mai lunga si asta e problema.trebuie sa ma domesticesc.oricum mersi.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1090 din 1098
«   1 ... 1087   1088   1089   1090   1091   1092   1093 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare