Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: S.O.P.A din 17 feb 2012 15:03 de tenshi
Aseara am vazut o emisiune pe TVR1 in care se discuta despre ACTA si spunea una acolo ca mai multe state care au semnat vor sa isi retraga participarea, si daca refuza si restul statelor ori se amana semnarea ori in cel mai fericit caz se anuleaza ...
Re: Imi place mult! din 17 feb 2012 14:51 de mazare
Nu o sa fie prea ciudat daca o sarut inainte sa ne despartim, nu? Adica o conduc acasa si in fata blocului o sarut. Sau sa ii spun inainte ca o plac? Daca se da inapoi cand o sarut o sa fie ciudat? Sa ma astept la asta?
Re: Imi place mult! din 17 feb 2012 14:34 de drooz
sincer cand eram mai mic sarutam cand mi se oferea ocazia ,dar cum am mai crescut am inceput sa adresez intrebarea : si daca te sarut cum ai reactiona.. si apoi mozoleala:)))) in caz de refuz mergi sub forma de gluma ,iar daca da tenta ca ar vrea ...
Re: Imi place mult! din 17 feb 2012 14:28 de mazare
Am invitat-o sa iesim si a acceptat. Nu mi s-a parut ca a ezitat numai ca avea niste mici probleme cu care se confrunta. Actionez cu un sarut la sfarsit sau nu? Tin sa precizez ca de fiecare data cand ne intalnim ne pupam pe obraz si cand ne ...
Daca iubim de ce inselam? din 17 feb 2012 14:06 de drooz
salutare dragi colegi ,de multe ori mi se intampla sa ma framante aceasta intrebare la care consider ca inca nu am gasit un raspuns sau poate l-am gasit dar nu in totalitate sa zicem asa .
ca si exemplu eu am avut o prietena tineam foarte mult la ea ...
Re: Cel mai amuzant din 17 feb 2012 13:59 de drooz
cred ca se gandea la tine ,sa te racoreasca:)) sa cinstiti si voi o bere:)) pe pariu ca daca mai stateai pana ce ajungea sotul acasa va uitati si la meci:))
Re: dragoste sau inselare din 17 feb 2012 00:58 de Arayas
L-a mai cautat 4 luni si nu l-a mai gasit! Nu citesti tot?
Caz clasic de femeie casatorita, sedusa si abandonata.
Re: Imi place mult! din 17 feb 2012 00:55 de Arayas
Fii tare pe picioare de la inceput. Nu o mai lua cu apropouri. Daca vede ca nu te misti o sa se plictiseasca. Du-te cu ea intr-un loc unde puteti sa stati macar 15 minute singuri si pune problema pe masa. Daca accepta sarut-o o data de doua ori. NU ...
Re: Sunt oamenii altfel in functie de zona? din 17 feb 2012 00:48 de Arayas
Exista diferente majore in diferite zone din tara, sau diferite orase. Daca ar fi sa pun niste etichete superficiale la prima vedere as zice ca ardelenii sunt in general mai echilibrati si mai calmi, moldovenii mai ospitalieri si mai saritori, ...
Re: Cândva prieteni... din 17 feb 2012 00:37 de Arayas
He, he, nu toti suntem retardati ca Irinel! Doar daca esti sub media idiotilor, ar trebui sa nu-ti dai seama cand ai de-a face cu o halitoare! Chestia asta tine de obicei la aia care nu au cine stie ce inteligenta, poate nici fizic, asa ca pun pe ...
Re: Rani intrare vagin din 16 feb 2012 21:51 de ecauncod
mai nasol cu mersu la doctor la nici 18 ani...
Re: S.O.P.A din 16 feb 2012 15:27 de DespreIubire
Usor, usor ajungem inapoi de unde am plecat (cateva zeci de ani in urma) si cu siguranta chiar mai rau.
E "minunat" ca are cine sa se ocupe de noi.
Re: Rani intrare vagin din 16 feb 2012 14:55 de Psyche
suna ca naiba .. abtineti-va de la sex un timp si daca nu se vindeca de tot, convinge-o sa mearga la doctor.
Re: Igiena tenului din 16 feb 2012 05:38 de kinderbueno
esti dus ? (X)
in fine...:rolleyes:
eu iti spun ce folosesc, si iti recomand sa faci acelasi lucru, chiar daca nu esti fata...
pentru curatarea tenului, nu folosi niciodata sapun, foloseste un gel sau o lotiune de curatare (eu folosesc Bioten ...
Re: Rani intrare vagin din 16 feb 2012 04:59 de kinderbueno
nu stiu cauza, dar am patit-o si eu mai de mult.
eu spun cu ce m-am tratat recomandat de medic, pentru ca aveam si usturime groaznica la urinare de la rana aia...:unsure:
am facut comprese cu acid boric, la farmacie se gaseste la cutiuta sub ...
Re: Cândva prieteni... din 16 feb 2012 02:34 de ExoticDream
Chiar numai noi sa ne introducem in relatii nepotrivite? Eu stiu ca voi in general va laudati ca "alegeti marfa din galantar" in functie de mobilul pe care il urmariti (femeie de o noapte sau mai multe), dar sa fie oare rare cazurile in care va ...
Re: AVORTUL ! din 15 feb 2012 23:45 de madaliiina
Nu sunt tocmai de acord cu tine,dar...parerea ta :lol:.
Re: AVORTUL ! din 15 feb 2012 22:16 de SebySeBitza
Daca e un copil facut dintr-un viol, sa faca avort, daca e un copil facut din prostie si vrei sa faci avort, mai bine te spanzuri tu, si omori si copilul in acelasi timp.
Re: Sunt oamenii altfel in functie de zona? din 15 feb 2012 22:06 de SebySeBitza
Vino in Bucuresti, Pitesti-ul o sa ti se para raiul pe langa Bucuresti:ok:
Am vazut odata niste tigani care pur si simplu jucau lapte gros in autobuz..
Sunt oamenii altfel in functie de zona? din 15 feb 2012 18:48 de kinderbueno
nu stiu daca ati patit vreodata ca mine, dar eu am observat ca in orasul meu natal (Constanta), oamenii nu sunt asa de rai ca cei din Pitesti.
eu m-am mutat acum un an si ceva aici si pe unde merg vad numai oameni frustrati...
spre exemplu astazi ...
Pagina 112 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |