Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Daca iubim de ce inselam?

din 18 feb 2012 03:49 de ExoticDream

Simplu: pentru ca "iubim". Daca am iubi (fara ghlilimele), a avea ochi (si organe genitale) interesate de altcineva ar fi o ineptie. "Scuza" pe care o arunca in general barbatii care inseala este faptul ca iubirea si sexul sunt chestiuni diferite, ...

Re: Cel mai amuzant

din 18 feb 2012 03:30 de ExoticDream

Nu m-ai ingrozit, insa recunosc ca imi este pur si simplu SILA sa constat ca viata are in compozitie si acest tip de "intamplari". Nu vreau sa-mi imaginez cum se simte partenera/sotia ta stiind ca oricand esti dispus sa faci asemenea chestii. ...

Re: Cum sa ma bag intre ?

din 18 feb 2012 01:30 de Arayas

Pai Valentine cum a ajuns? Prostiile sunt necesare. Vrei ceva...pe ei pe mama lor! Asteptatul e valabil doar la metrou si troleu.:ok::ok:

Re: AVORTUL !

din 18 feb 2012 01:28 de Arayas

Libertatea e relativa daca nu ai si discernamant. Am vazut destule netoate de 18 ani care hotarau sa tina copilul. Fara partener, fara servici, fara perspective, fara minte. Copilu ajunge un antisocial, crescut de bunici, fara mama (care intre timp ...

din 18 feb 2012 01:25 de dorinda

Nu mai invata baiatul prostii...daca il "virusezi" de pe acum, ajunge ca Valentine:p

Re: Imi place mult!

din 18 feb 2012 01:22 de Arayas

Cam ce zice drooz, asa in limba lui foarte asemanatoare cu limba romana. Si o corectie. Daca se joaca cu parul s-ar putea sa o plictisesti. Daca se joaca cu parul de pe piept, atunci sigur nu are prieten!:lol:

Re: daca iubim de ce inselam?

din 18 feb 2012 01:19 de Arayas

True, true. E ca la masini. Te simti bine in masina ta, e comoda, stii cum raspunde la comenzi, stii cat prinde la ora... Dar din cand in cand iti vine sa mai bagi un off-road cu un Jeep super-mega aranjat. O tura-doua...Si amuzant e ca dupa ...

din 18 feb 2012 00:36 de dorinda

O Doamne! Formulare a la elenavacaru:wacko: De obicei oamenii inseala din prostie, din razbunare, ca s-au saturat de aceeasi persoana, ca n-au parte de ceea ce isi doresc sau li se pare ca n-au suficient, le este frica sa iubeasca si sa fie ...

din 18 feb 2012 00:25 de dorinda

Am cazut din pat, am dat cu capul de perete, o data l-am lovit in oo (din greseala) si de vreo doua ori era sa i le strivesc (tot din greseala)..de ras nu mai spun, daca incepe unul il apuca si pe celalalt. Mai sunt dar nu mi le amintesc ...

Re: Romanii au cel mai mic penis din Europa

din 18 feb 2012 00:08 de onlyforgod

presupun ca astea is bazate pe niste sondaje? poate ar trebui sa facem si noi un sondaj sa vedem cat de mult se apropie de cifra asta :))... acu... cu masuratu' penisului mi se pare subiectiva treaba...daca e cald, daca e rece...cum il masori...cat ...

din 17 feb 2012 23:48 de smartcop

Asa bine. Si dupa ce il lasa pe ala ce sa fac ? totusi s.a despartit de ala... nu cred ca ar vrea sa mai fie cu cineva o perioada ca sa nu dea impresia de cur..va...

din 17 feb 2012 23:41 de ThT

Daca il va lasa pe ala pt tine,oricand te va putea lasa si pe tine pentru altul..:rolleyes: Asadar,mai bine astepti sa se desparta.

Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 17 feb 2012 23:28 de ecauncod

Antibebe? Ai 12 ani? Femeie, in religia ta nu spune ca rolul sexului in cuplul de insuratei este acela al reproducerii? Pai asa nu pacatuiesti? De ati fost 7 copii, ca nu stiti sa va controlati dar nici nu va protejati. Lasa-ne, tanti, cu piosenia ...

din 17 feb 2012 23:27 de smartcop

sa ce:lol: ? nu cred ca tipa ii va da papucii prea curand pt. ca na... desi sunt de 3 luni impreuna... oricum nu pot sti eu ce simte pt el sau daca simte ceva :)). tipa se lasa usor dusa de nas...

Re: S.O.P.A

din 17 feb 2012 18:13 de SebySeBitza

Nu asa era si cu SOPA? Dupa ce s-a aflat au inceput revoltele si au retras-o, a aparut ACTA nici cu revolte, nici cu petitii nu o oprim ci doar cu retragerea statelor semnatare si refuzul celor care nu au semnat inca, si dupa poate va aparea altceva ...

din 17 feb 2012 18:12 de Psyche

eu zic ca s-au uitat oricum :lol:

din 17 feb 2012 18:10 de Psyche

pentru ca iubirea nu dureaza forever? tu nici macar n-ai sustinut ca o iubeai, ori iubirea, asa cum cred eu, e disperarea aia care te cuprinde in raport cu cineva un interval delimitat(sustin eu) de timp.daca nu ai fi un fustangiu, in ciuda ...

din 17 feb 2012 16:13 de drooz

man asa ca niste sfaturi pt prima intalnire : 1:aseazate langa ea nu in capatul celalt de masa ,opteaza pentru canapele , 2:vorbeste cu ea despre multe subiecte ,intreabo cei place si vezi ce zice, apoi pentru a vedea ca aveti lucruri in comun ii ...

din 17 feb 2012 16:00 de mazare

Mersi mult drooz. Mi-ai fost de mare ajutor. O sa vad pe moment ce o sa fac. Sper sa iasa totul bine pana la urma.:d

din 17 feb 2012 15:37 de drooz

indiferent cum ai sarutao nu o sa fie ciudat ,atata timp cat incerci sa iti dai seama daca vrea sau nu ,poti sa mergi si pe faza asta cu sarutul la scara ,dar daca sare sa te pwpe pe obraz ce faci(tinand cont de vreme-sa nu se grabeasca ,de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 111 din 3731
«   1 ... 108   109   110   111   112   113   114 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare