Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cândva prieteni...

din 11 feb 2012 17:47 de madaliiina

Urata nu ma consider:lol:,si totusi...cred ca se poate !!!

din 11 feb 2012 15:29 de valentine

Evident ca se poate!!! doar daca esti mult prea urata...si totusi ar merge ceva mai mult si-asa, dar pe intuneric:rolleyes:

din 11 feb 2012 12:38 de madaliiina

Ma omoara chestia asta cu trecerea de la prietenie la 1-2-3 (cel putin) partide de sex.De ce nu doar prieteni ? Se poate !!!

Re: Fata-n fata cu... moartea?!

din 11 feb 2012 08:11 de SebySeBitza

:lol::lol::lol:

Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 11 feb 2012 01:50 de Arayas

Este el un fals sau ea nu este in stare sa-i ofere o ancora? De ce crezi mereu ca el pleaca crenguta doar pentru ca este fals? Nu este un obsedat caci nu isi iroseste "tehnicile", cum spui tu, pe orice amarata. Vrea ceva, dar ceva de calitate. Si ...

Re: Ce parere aveti: Un om sanatos psihic nu poate iubi mai mult de doi ani!

din 11 feb 2012 01:40 de Arayas

Momentul zero merita efortul. Daca astepti fiecare iubire ca fiind "cea finala" iesi sifonat din chestia asta. Mie imi place momentul zero. Cat dureaza, mai conteaza?

din 11 feb 2012 01:37 de ExoticDream

Chiar daca suna provocator, barbatul asta este un fals, un individ care si-a elaborat si perfectionat o strategie menita sa pacaleasca femei, un fel de Casanova care are probabil numeroase cuceriri la activ. Poate ca, femeie inteligenta si cu ...

din 11 feb 2012 01:26 de ExoticDream

Intr-adevar, dragostea adevarata nu are termen, insa procentul acela mare de iubiri esuate la scurt timp dupa "scanteia" de la momentul zero provine si din fapul ca sufletul omului este o chestie tricky: cum spunea Pascal, [i]inima are ratiuni pe ...

Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani

din 11 feb 2012 01:22 de Arayas

Copiii asimileaza si in alte parti decat acasa. E mai cool pentru el sa fie ca prietenii lui decat ca parintii lui "batrani" si "obositi". Copiii tind sa fie "conformi" cu mediul lor, nu cu al tau. Si cand lumea musteste de idioti ce sanse crezi ...

din 11 feb 2012 01:15 de ExoticDream

Partea pozitiva este ca o femeie inteligenta, cu umor nativ, ii citeste (poate nu din prima ca pe baietii "jmecheri la kilogram", dar din a doua sigur) si eventual se amuza batandu-i cu armele lor, adica prefacandu-se cucerita si apoi reusind ...

din 11 feb 2012 01:02 de Arayas

Hmm, ce a ajuns postul asta! Eruptii de inteligenta monocelulara.(pentru cei doi mangosuti de deasupra: nu are legatura cu telefonul mobil). Asa. Ma amuz ce idee are Exotica de cum arata "baietii rai" (scuze, era pe prima pagina). Seminte, spatele ...

din 11 feb 2012 00:10 de Arayas

Asa in general, da. Dar daca ai fost planta toata viata, ce iti amintesti cand vine tanti cu motocositoarea? Cata multa fericire, iubire si cat ai ras sau plans? Cati oameni te regreta cand te duci la gazon? Nu stiu. Eu traiesc AZI. Fac ce ...

Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 11 feb 2012 00:01 de Arayas

Stai cu distractia, ca suntem pe un subiect TARE! Deci, dragi femei. Nu, NU, deci N si U, nu exista barbati care sa nu adore sexul oral. Exista doar barbati care nu au avut un oral de calitate. Am avut femei care nu faceau acest lucru, dar ...

Re: Vreau o prietena

din 10 feb 2012 23:43 de Arayas

Sa incerc un sfat-doua. Nu umbla cu hormonii in cap. Elibereaza-te cum poti. Hormonii in exces duc la o atitudine de "disperat" si femeile fug ca dracu de tamaie cand simt asta. Si in general, femeile au nas foarte bun. Fii degajat, fii tu ...

Re: Egoista sau nu?!

din 10 feb 2012 23:41 de dorinda

Sunt calma, chiar foarte calma. Nu m-a deranjat. Aici tin sa-ti dau dreptate. Ori il iei cu bune si cu rele, ori nu-l mai iei. Se poate "slefui" la caracter, dar omul se schimba numai daca vrea si isi da seama ca e gresit. Daca e ...

din 10 feb 2012 23:28 de Arayas

Dragostea n-are termen. "Oamenii de stiinta" care se ocupa cu chestii dintr-astea relative sunt credibili daca esti fan OTV. Or fi tot aia care au descoperit urmatoarele: -erectia la ornitorinc este strans legata de oscilatiile bursei din ...

din 10 feb 2012 23:17 de Arayas

Pe la 28 de ani cred, m-am dat cu masina peste cap de 4 ori la 130 km/h. Dupa ce s-a oprit dansul, am spart de tot parbrizul cu picioarele si am alergat la idiotul care incercase sa plece de pe loc in sens opus, intorcand cu frana de mana. ...

din 10 feb 2012 23:10 de simosimina

:lol::lol::lol: Doamne eu zic sa faceti un post special pentru discutiile astea! Ca tare amuzanti sunteti:))) asa daca insirati o glumita la un subiect, alta la altul...se pierde farmecul...:lol::lol::lol:

Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 10 feb 2012 23:08 de simosimina

hemoroizi cerebrali?! :lol::lol::lol: trololollllllllllllll

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 10 feb 2012 23:06 de simosimina

pai daca te priveste decat pe tine si pe el...la ce dracu` mai cauti sfaturi pe site aici?! Nu vezi ca [b] toata[/b] lumea iti spune acelasi lucru?! Eu sunt convinsa ca te macina [b]RAU[/b] ...da [b]rau de tot[/b] chestia cu sexul oral :)))) ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 116 din 3731
«   1 ... 113   114   115   116   117   118   119 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare