Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Igiena tenului din 12 feb 2012 22:42 de Arayas
Scarbos!
Poate era alergica la dermatolog. Sau crema era alergica la tenul ei. Sau dermatologul era alergic la scuipat.
Ma mir numai ca n-a intrat nici un putziflender sa ne explice in mod expert care e cea mai buna "crema" pentru tenul unei ...
Re: Igiena tenului din 12 feb 2012 22:29 de SebySeBitza
Daca s-a dat cu crema aia din spusele unui dermatolog, atunci sa il scuipe in gura p-ala ca nu a stiut sa ii zica ca are tenul alergic la crema respectiva:ok:
Re: igiena tenului din 12 feb 2012 22:26 de Arayas
Pozele si-au avut rostul lor acu' ceva ani. M-am obisnuit cu alea vii. Cat despre sotie, e ok. Dar orice medic iti spune ca daca abuzezi de ACELASI medicament in mod repetat, isi pierde calitatile curative. E bine sa le alternezi. E o necesitate, ...
Re: Igiena tenului din 12 feb 2012 22:21 de BauBau1
Spala-te bine cu apa si sapun. Si in fiecare dimineata. Mai stiu eu pe cineva care era curat ca helgia pe fata si cand s-a dat cu nu stiu ce crema hidratanta a facut in 3 zile o acnee de toata ... Uratenia...
Re: Cândva prieteni... din 12 feb 2012 22:20 de Arayas
Uaaau, cata iritare feminina!
Mda, ca femeie e ok sa tii un amarat langa tine ca bun prieten si sa-l storci de sfaturi masculine, chiar daca si el ar dori o sansa de a fi cu tine. Dar daca el vrea sa te tavaleasca, ooooooooo, ce lume animala!
Ca ...
Re: Masturbare din 12 feb 2012 22:14 de BauBau1
E un bullshit omule . ia si traieste viata si mai dale incolo de pareri. Astea vin si nu trebuie sa intre la inima. Daca un prost iti spune ca ai freza intro parte tre sa stai botos toata viata. Scuipa-l ma in ochi, si intreaba-l daca n-are TV ...
Re: Cândva prieteni... din 12 feb 2012 20:12 de madaliiina
Prin urmare,tot noi suntem de vina:lol:.Afla ca prin lucruri d-astea nu ne simplificati situatia,din contra,o complicati ! :`
Re: Masturbare din 12 feb 2012 20:06 de BauBau1
Nimeni nu e perfect, si tu nu ai un motiv sa fii. Imperfectiunea e frumoasa. Stiu ca poate o sa sune gay... Ma rog, deja suna gay dar ca sa iti demonstrez ca nu imi pasa, iti spun ca am ... Deci fara niciun misto, am un penis de 11cm in erectie, si ...
Re: Masturbare din 12 feb 2012 19:30 de CoolPyr0
Nu dar, sunt foarte complexat de problema asta si, sunt mai perfectionist asa de felul meu si vreau sa iasa bine totul, si sa nu dau gres, sa ma simt foarte prost, sa cad in extrema cealalta .. Inainte eram si mai complexat acum tot am mai citit ...
Re: Masturbare din 12 feb 2012 18:32 de BauBau1
Grozav. e plin internetul asta de tristi. Daca ai puta mica trebuie sa ramai toata viata singur? Frate, banuiesc ca ai mai mult de 14 ani, retras,retras, dar o viata fara societate, nu se cheama viata. Ia lasa figurile si timiditatea la o parte, fi ...
Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani din 12 feb 2012 17:34 de simosimina
Dap...ai dreptate, intr-adevar ne trebuie un "reset"; si nu-mi va parea rau daca va fi unul dureros, pentru ca va fi dureros pentru prosti si inculti.
Societatea din ziua de azi se afla intr-un declin vertiginos...
Re: Cândva prieteni... din 12 feb 2012 17:31 de onlyforgod
nu suntem asa de egoisti cum crezi tu. noi incercam sa va ajutam dar in acelasi timp sa simplificam lucrurile, sa va facem viata mai usoara, de ce sa traim complicat si sa nu ne bucuram de prezent? dar daca voi fetele nu vreti sa renuntati la ...
Re: Cândva prieteni... din 12 feb 2012 16:28 de ExoticDream
Chiar TOTUL trebuie (ras)platit in viata? Voi nu ati facut niciodata un gest nobil fara sa cereti ceva in schimb??? Si daca vorbim de o prietenie fata-baiat, nu este firesc sa il ajuti pe cel care are o problema, mai ales una atat de delicata cum ...
Re: Cândva prieteni... din 12 feb 2012 16:15 de ExoticDream
Interesant mecanism! Chiar extrem de! Si daca atunci cand ne indemnati sa va plangem pe umar (fiindca in general noi nu ne grabim sa ne deschidem sufletul in fata cuiva de de sex opus tocmai fiindca nu avem incredere in onestitatea reactiei ...
Re: Igiena tenului din 12 feb 2012 16:04 de ExoticDream
[b]Topicul va pleca la sectiunea "Altele"![/b] (!)(!)(!)
Re: Egoista sau nu?! din 12 feb 2012 13:49 de Arayas
Nu e asta cosmarul oricarei femei?
"-Doamna, am o veste rea in privinta sotului dumneavoastra.
-Ma inseala?!?
-Nu, doamna. A avut un accident si e in coma la spital.
-Ufff, Doamne-ajuta!"
Sa traiesti o viata cu grija unui organ utilizat de ...
Re: Egoista sau nu?! din 12 feb 2012 01:15 de Melisa
Al meu nu vine beat acasa, adica nu mi s-a intamplat , conduce , nu stiu daca e singuru motiv da cu bautura in orice caz nu le are. Singura mea temere e sa nu se agatse vreo tarfulita profitoare de el .
Re: igiena tenului din 11 feb 2012 22:57 de dorinda
E foarte important sa-ti cureti tenul cat mai bine. Poti incerca o lotiune, un gel de curatare sau sa te speli cu sapun special, sunt niste produse de la Sebamed care stiu din surse sigure ca sunt bune, sau orice alta firma. Vezi sa nu aiba ...
Re: igiena tenului din 11 feb 2012 20:43 de SebySeBitza
Pai eu nu folosesc sapunuri speciale sau creme, ma spal dimineata pe fata cu apa normala, si in fiecare seara fac baie... Cat despre cosuri care nu prea imi apar decat odata la 1-2 luni astept sa treaca de la sine:ok:
Igiena tenului din 11 feb 2012 20:40 de onlyforgod
am o intrebare in special pentru baieti. cum va mentineti tenul curat si frumos: folositi sapun special pentru fata? folositi anumite creme ? daca va apar cosuri cum scapati de ele ?
Pagina 115 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |