Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: : Feluri dragute de a spune Te Iubesc? din 6 feb 2011 20:13 de Flamanzia
Wow, asta da comment ! :flowers: Ms mult :-*:flowers::flowers:
Re: #Tehnici de marire a penisului din 6 feb 2011 19:55 de BBU
Stai tu linistit ca nu functioneaza ce ai zis tu mai sus, intinderile mai exact Long Scholgurile nu merg sunt de comert, ca sa faci tesut gandeste logic cat trebuie sa tragi...pielea nu se multiplica prin intindere.
Jelq se apropie de adevar ...
Re: Re: #40% dintre adolescentii de 15 ani, semian din 6 feb 2011 16:51 de Bozgoru
sa crezi tu ca americanii sunt mai analfabeti ca noi sau ca altii.. asta e o idotenie care ii place romanului s-o spuna mereu :"" ce prosti sunt americanii".. dar de efapt sunt retarzi cei care spun de americanii ca-s idioti...
: Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 16:11 de viorel89
nu vreau sa aplelez la pastile sau ceva de genul de vrut vreau dar cum v-am mai spus imi e frica sa nu se intample cum sa intamplat cu fosta.si am mai citit si cate ceva pe net ca daca esti virgin sa folosesti prezervativul e adevarat?sau nu trebuie ...
Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 13:32 de victoria_ok
Salutare ma numesc viorel am 21 de ani si sunt virgin.Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora,ea stiind ca eu nu mai sunt virgin si ca are pretentii sa ma descurc la pat fiind mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Academia de po din 6 feb 2011 12:10 de aly_vw
la aia ma gandeam si eu dar totusi trebuie sa stii cui...din pacate habar nu am.cel putin pana acum.:wacko: daca as avea la cine as da..:pirate:
Re: #Cum functioneaza anticonceptionalele? din 6 feb 2011 03:47 de simosimina
of Dany boy, te-ai chinuit să pui asta pe site...să bibilești până și aspectul...și parcă văd că postează [b]iar[/b] vreo ”fetiță” întrebări legate de ele!
:lol:
Re: Sunt virgin din 6 feb 2011 03:39 de simosimina
Prietena ta ți-a spus că dacă nu te vei descurca în pat se va despărți de tine??? loool
Scuză-mi ironia, însă lumea asta în care trăim văd că dă înapoi pe zi ce trece!!!
Nu am cum să te sfătuiesc în această privință, ...
Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutarii im din 6 feb 2011 03:01 de Gatita
da... intr-adevar, la inceput e cel mai greu, dar e si mai greu atunci cand realizezi k ai pierdut timpul degeaba, si vezi k nu e el alesul... k sa faci asta, cu teama in bratze inca de la inceput, iti va oferi pe tot parcursul timpului petrecut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de drep din 6 feb 2011 02:44 de ExoticDream
Ai omis sa dai niste raspunsuri pe topicul despre referate, inca te mai astept(am) acolo...
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2011 23:29 de weed_adicted
da ma bravo tu iei ilegale ...si parasuta este o sticla confectionata cu o punga lipita cu scoti, si staniol ...pui punga inauntrul sticlei cu scoci, pui staniol in loc de dop ,dai 4 gauri in staniol cu o scobitoare ...pui iarba,legala sau ce ai pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2011 23:25 de DoILookSexy
Nici nu ma intereseaza ce e aia, nu as lua legale, trebuie sa fii mult prea prost..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 23:00 de panicatul
pai nu moare dar poate sa ramana?
Adica sunt fete pe aici care chiar daca lua anticonceptioanale si au baut sucuri dastea au fost ok? nu a venit barza? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:56 de DaNNY_DiViNO
In general nu e buna Cola. Pentru ca Anticonceptionalele sa aiba efect marit, nu prea trebuie consumata cola si alte porcarii. Dar si daca bea, nu moare. Alegerea fiecaruia. Eu am renuntat.
Re: Re: Re: Re: milligest din 5 feb 2011 22:49 de panicatul
pai si asta ce inseamna? :wacko: ca tot mai trebuie folosita si o alta metoda in perioada asta daca in ultimul timp a tot baut cola? :wacko: aoleu suntem asa de nelamuriti :unsure:
#Cum functioneaza anticonceptionalele? din 5 feb 2011 22:42 de DaNNY_DiViNO
Anticonceptionalele orale contin niste substante sintetice asemanatoare hormonilor naturali pe care ii produce ovarul, estrogenul si progesteronul. Datorita combinatiei de hormoni, aceste medicamente poarta numele de contraceptive orale combinate ...
: Feluri dragute de a spune Te Iubesc? din 5 feb 2011 21:18 de CrezyB
uite:P
101 moduri de a spune "Te iubesc"
1. Cel mai simplu si la-ndemana, spune-i-o din toata inima. Sopteste-i la ureche, atunci cand se asteapta mai putin. Are un efect electrizant.
2. De ziua lui, poti da comanda de tort pe care sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de drept din 5 feb 2011 20:37 de J
Daca te intereseaza o parere de "patit",facultatea trebuie s-o alegi dupa cat de buna e,conteaza foarte mult cine iti preda,prestigiul,etc.Evident ca daca ai dorinta inveti oriunde, insa daca dai peste profesori incompetenti,sanse mari sunt sa ...
Re: Re: Re: #40% dintre adolescentii de 15 ani, se din 5 feb 2011 12:22 de girls2
Ajungem noi inapoi in top,ca doar suntem romani
Re: #Tehnici de marire a penisului din 5 feb 2011 12:16 de girls2
Le-ai dat de lucru la baieti:)
Pagina 125 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |