Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: #40% dintre adolescentii de 15 ani, semianalfa din 5 feb 2011 11:40 de girls2
Am ratat locul 1,ni l-au luat americanii.Trebuie sa ne multumim cu locul 2!:(:(
#Tehnici de marire a penisului din 5 feb 2011 09:16 de DaNNY_DiViNO
Conform unui studiu al companiei americane Andro Medical, una dintre cele mai mari companii de produse pentru tratamente urologice, iata care sunt dimensiunile medii ale pensiului (in erectie), pe grupuri etnice:
* francezi – 16 cm;
* italieni, ...
Re: Re: Oare m-a inselat ? din 5 feb 2011 02:14 de Alexutssa
Sau e posibil sa fi iesit in club si sa o insele . Intr-adevar nu poti tine un baiat langa tine 24/24 , dar atunci cand vrea sa iasa undeva sa aiba bunul-simt sa anunte . Din respect pentru persoana care ii e alaturi .
Re: Re: Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgin din 5 feb 2011 00:26 de DoILookSexy
Chiar esti prost, nu mai ai scapare.
Re: Bula de aer in sange din 4 feb 2011 22:16 de McLove
Ajunge la creier si poate cauza leziuni... sau ceva de genul.
Insa, nu ai de ce sa-ti faci griji... daca te gandesti la injectiile pe care ti le fac doctorii.
Re: Oare m-a inselat ? din 4 feb 2011 21:10 de nickname
Dar nu ar trebui sa se aranjeze decat daca iese cu tine in oras? Eu ma aranjez de fiecare data cand ies undeva si asta nu inseamna ca am intalnire.
Despre club, e posibil sa fi iesit in club fara sa-ti fi spus, dar asta nu inseamna ca a iesit ca ...
Bula de aer in sange din 4 feb 2011 19:37 de victoria_ok
Stie cineva ce se intampla daca nimereste vreo bula de aer in sange (prin intermediul injectiei)?
Am cautat prin net dar nu prea am gasit ce-mi trebuie :(
Re: Re: Re: Re: Cine e de vina? din 4 feb 2011 18:30 de vladbodan
ce sa zic ... nu te mai atrage la fel ca inainte... s-a instalat posibil monotonia... nu mai ai aceeasi pasiune ca la inceput sa ti-l doresti, acum parca sti ce poate si corpul tau poate cere mai mult de atat, sa te mai surprinda cu ceva nou, sa te ...
Lanturi Markov (mult prea) generalizate........ din 4 feb 2011 02:44 de ExoticDream
Daca iti este megasomn si manifesti o nanodorinta de a te pastra la curent cu mersul lumii, risti sa aluneci intr-un labirint ciudat, in care traseul parcurge nivele contorsionate, tavanul curbiliniu fiind mult prea scund pentru a te misca ...
Re: Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgina/ne din 3 feb 2011 22:32 de weed_adicted
1.trebuie sa faci rost de bani
2.intra pe anuntul online
3.suna o curva :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 feb 2011 16:56 de Rolando
da normal.....dor nu vrei sa dau cu matura sau sa sterg praful :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 feb 2011 16:54 de Flamanzia
Tu trebuie sa fi supus la munci foarte grele :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelo din 3 feb 2011 16:16 de Flamanzia
Eu locuiesc cu mama de cand eram mica mica , si s-a chinuit mult sa le faca pe toate , nu mananc de la fast-food ,fac curat in casa si imi calc hainele :,
Spuneam ca femeile care au si servici si fac toate treburile casei si nu mai au timp de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor, s din 3 feb 2011 16:06 de Rolando
da tu de unde sti cum e??...banuiesc ca nu ai nici copil,nici nu gatesti,mananci doar mancare gatita de parinti sau la fast-food,nici macar sa calci haine nu te "vad" O:)
da tu crezi ca la servici se freaca menta?...mai ales la un loc de munca ...
Re: Re: Re: Cine e de vina? din 3 feb 2011 15:25 de Flamanzia
Asa patesc si eu cateodata ..de multe chiar devine un chin :huh: stau asa si parca nu se mai termina ! :wacko: Dar de cele mai multe ori ma simt bine :D
Trebuie sa aflii ce anume te face sa ai chef, pentru ca de aia nu simti tu placere :(
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor, sunteti atrase de fun din 3 feb 2011 10:12 de Flamanzia
De foarte multe ori, ba chiar in majoritatea cazurilor :~*
Re: Re: Re: Re: Fetelor, sunteti atrase de fundul din 3 feb 2011 02:13 de dorinda
Ei, barbatii sunt o specie aparte. Gandesc si ei cu capul, dar de multe ori cu cel care nu trebuie.
Re: La 16 ani... sa din 3 feb 2011 01:53 de ExoticDream
Si eu zic... sa nu. Partea pozitiva este ca prietenul tau intelege, cel putin deocamdata, si nu forteaza lucrurile. "Prima data" si sexul in general trebuie sa fie ceva dorit in relativ egala masura de ambii parteneri, ori daca tu inca nu vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema c din 3 feb 2011 01:43 de ExoticDream
De unde ati scos voi ca e retardat, prost de bubuie sau ca se duce la scoala ca sa se destrabaleze?!? Mi se pare ca v-ati grabit sa dati cu pietre fara sa aveti motive. Omul a spus ca-si vede de treaba la invatatura, de ce ar fi atunci normal ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pastile pentru candidoza din 3 feb 2011 01:17 de DaNNY_DiViNO
Nu te mai stresa. Am inteles ideea. Oricum, cum am zis, recomandat e sa se duca acolo la doftor, sa o caute si sa ii dea o reteta cum trebuie. Degeaba se complica cu Romania.
Pagina 126 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |