Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 21:26 de Psyche
si eu care credeam ca numai femeile au fixuri dinastea idioate. :lol:
daca tu esti cu initiativa in pat deocamdata, baga-i mintile in cap inainte sa te saturi de el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 20:06 de Flamanzia
sper sa dea roade , cand vine la mine acasa spune ca nu se dezbraca de tot si ca atunci cand o sa fim la el acasa o sa se dezbrace ,trebuie sa vad daca se tine de cuvant :lol: .. zici ca e virginA la faza cu dezbracatu :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 20:03 de Rolando
daca ai reusit cu tricoul mai insista si trebuie sa dea "roade" si cu pantalonii...O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata? din 29 ian 2011 17:40 de Flamanzia
Nu iubita, eu nu cred ca esti insarcinata O:) ,dar trebuie tu sa te convingi asa ca fa-ti un test :ok:
%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-
Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 29 ian 2011 16:27 de ExoticDream
Stai asa, eu abia acum am citit cu atentie: tu pe 21 ianuarie ai iesit prima data cu fata asta, pe 23 erai incantat de situatie, iar pe 28 suferi ca te-a parasit?!? Ce secol al vitezei....
Nu am inteles de ce iti trebuie acele citate, insa ...
Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 29 ian 2011 04:54 de ExoticDream
Nu prea ai cum sa faci asta daca ea a pus punct relatiei si oricum nu are nici un sens, te complici inutile, cu riscul de a suferi de unul singur. Cand cineva pleaca de langa tine poti sa fii sigur ca si-a facut atent socotelile, balanta trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: O femeie a fost sfasiata de ca din 29 ian 2011 02:53 de Bozgoru
e un paradox faptul ca s-au luat mai multe haite dupa tine.. dar totusi nu ai nimic cu ei.. cred ca-ti dai seama..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune din 28 ian 2011 22:49 de nickname
Presupun ca stii ca sunt fete care pur si simplu nu pot avea orgasm pe cale vaginala. In cazul asta trebuie sa-i stimulezi clitorisul. Sau fa-i oral si incearca s-o aduci asa la orgasm. In timpul actului las-o pe ea sa se miste cum simte ea. Trebuie ...
Re: Prezervativ! din 28 ian 2011 22:33 de drooz
incearca durex extra-safe sunt mai groase si mai sigura ea fiind stramta e posibil sa se rupa cu celelalte feluri ,cat despre love plus nici sa nu aud mi-e mi s-a rup unu si de atunci m-am lecuit si cica de 3 ori mai multa protectie:-j :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 ian 2011 22:33 de theditza04
Salut.nu stiu daca poti face doar 2-3 sedinte.Media e de 4-6 sedinte si mi se pare ca trebuie sa iti termini tratamentul.Iti rareste parul si il si impiedica sa mai creasca.Eu mi-am facut la nomasvello pentru subrat si am platit 30 de euro pe ...
Re: mentruatie din 28 ian 2011 19:29 de dorinda
Foloseste OB-uri, spala-te mai des...poate o sa uite.
Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativ! din 28 ian 2011 18:24 de nebun
k ms :)
Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 28 ian 2011 15:15 de DaNNY_DiViNO
S-o ignori si sa iti vezi de viata ta. Nu trebuie sa te razbuni, nu trebuie sa dovedesti nimic, nu trebuie sa te mai gandesti sau sa iti bati capul.
Ce-a fost a fost si nu va mai fi :ok:
Re: mentruatie din 28 ian 2011 14:39 de Aristocrata
Buna, cainii pot depista cancerul prin miros doar daca au fost special instruiti, ei nu au de unde sa stie cum "miroase" cancerul, nu au acelas dar special cum il au pisicile. :)
Daca Boby vine la tine cand esti pe stop si pe deasupra mai are si ...
Re: Re: Re: Re: O femeie a fost sfasiata de caini din 28 ian 2011 14:38 de nickname
Cand incepe sa te latre un caine sau o haita de caini trebuie sa stii cum sa te porti cu ei. Eu nu am fost niciodata muscat de un caine desi s-au luati mai multe haite dupa mine. Nu am nimic cu ei si nici nu sunt de acord cu eutanasierea.
Menstruatia si cainele meu din 28 ian 2011 14:32 de irina2011
Salutare tuturor.
Va rog sa nu radeti de mine si sa dati raspunsuri/sfaturi serioase la intrebarea mea.
Avem un Airdale terrier, Boby, in varsta de 3 ani. De cateva luni, cand am ciclu Boby vine mereu sa ma mirose si cateodata are erectii. Ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da sau nu? din 28 ian 2011 14:09 de nickname
Trebuie sa te schimbi, URGENT!.
Eu cred ca ai una sau mai multe probleme. Ori ai suferit cand erai mai mica eventual prin generala vreo "trauma" legata de aspectul asta te-a refuzat vreun baiat intr-un mod mai urat sau a facut misto de tine. Ori ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu o prietena .. din 28 ian 2011 00:20 de Machiavelli
Nu te mai lua dupa toate joarsele de vorbe...Pune mana si fii direct...altfel risti sa ramai cu ea in mana...te duci frumos la ea si spui: ori suntem golani ori nu mai suntem...asa ca trebuie sa lamuriti combinatia ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2011 23:33 de Aristocrata
Nu ma laudam, dar nu vroiam sa credeti ca ma ascund dupa un nume fals, trebuie sa fie si un adevar pe la mijloc...doar sunt aristocrata ce naiba! :,
Hai ca deja incepem sa fim off-topic. :unsure:
Re: Re: Re: Re: Prezervativ! din 27 ian 2011 23:30 de Aristocrata
Pentru prima data ca sa fi sigur, iti recomand Durex Extra Safe, sunt putin mai groase, au putin mai multa lubrifiere, (dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti lubrifiere pe cale naturala :, ) si cu pozitia misionarului care este buna pentru ...
Pagina 128 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |